9. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 78910111959 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 81 ile 90 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Kahkaha atmak istiyorum...

ladybug yazdı:
    Esra_Aytekin yazdı:

Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar,arkadaşlarımın yaşadıkları acılar epey gerdi beni arkadaşlar...

Gülmeye,kahkaha atmaya,gülerken gözlerimden yaş gelmesine ihtiyacım var...

Bana komedi filmi önerin lütfen.
    Esra'cim bugun seyrettim bu filmi. Cok methedilmisti ama ben o kadar begenmedim acikcasi. Yine de fena degil diyebilirim. 3 yildiz veriyorum ben bu filme. Belki izlemek istersin.

Öğlene doğru dışarı çıkacağım Mevhibe...

Not aldım,alırım çıkınca.

Vakit bulursam da izlerim öğleden sonra,teşekkürler.

2. Re: Kahkaha atmak istiyorum...

"kapı komsusu"...
    bu sarmadı beni psikolojik gerilim.bi daha bu tarz film izlemeyeceğim psikolojim bozuluyo

"seks itirafları"pek komik bir film değil.10 üzerinden 6 verdim gitti...

Re: Kahkaha atmak istiyorum...

bugün üç tane yeni film aldım..

biri ÇÖKÜŞ...
    konusu:
    Berlin, Nisan 1945. Bir ulus yıkılışını beklemektedir. Başkent sokaklarında öfke ve şiddetle çarpışan insanlar vardır. Hitler ve yakın arkadaşları kendilerini barikatların ardında güvene almışlardır. Aralarında Führer’in özel sekreteri Traudl Junge da vardır. Sokaklarda ise savaş çığlıkları yankılanır…
    Berlin artık düşmüş bir kaledir; ama Hitler şehirden çıkmayı kabul etmez. Halkının son neferleri dışarıda savaşın gücüyle yok edilirken o son yolculuğuna hazırlanır. Birlikte intihar etmeden birkaç saat önce Eva Braun ile evlenir. Çiftin cesetleri öldükten sonra yakılır; böylece düşman eline geçmez.

Onlar gibi bir çokları intihar etmeyi seçer. Magda Goebbels, durum gittikçe ümitsizleştiğinde kendisi ve kocası intihar etmeden altı çocuğunu da zehirleyerek öldürür. Bu olaydan çok kısa süre sonra Traudl Junge ve birkaç kişi kaçmayı başarır...

diğeri ŞEYTANIN OTELİ...
    konusu:
    Kış mevsiminin ortası. Beş genç snowboard yapmak için Jotunheimen dağının bulunduğu bölgeye doğru yola çıkar. Bir rampada snowboard yapan beş gençten biri çok kötü düşerek bacağını kırar. Bulundukları bölgede birilerinin yaşadığına dair hiç bir iz yoktur ve burası cep telefonlarının kapsama alanının dışındadır. Bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerini karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra zemin katta zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır.

ve üçüncüsü TESTERE 3...
    konusu:
    Testere" serisinin bu yeni filmi dehşet öğeleriyle zihnin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor. Efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw'u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akıl almaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.

Suç dehası Jigsaw, yeni çırağı Amanda'yla (Shawnee Smith) birlikte bir kez daha kaçmayı başarmış ve ortadan kaybolmuştur. Şehirdeki dedektifler ikilinin yerini bulmaya çalışırken, Doktor Lynn Denlon (Bahar Soomekh) ve Jeff (Angus Macfayden) Jigsaw'un satranç maçının son piyonları olmak üzeredirler ama bundan haberleri yoktur.

bugün birini izleyeceğim..izledikçe yorumlarımı yazarım.

bengi_basaran yazdı:

ve üçüncüsü TESTERE 3...
    konusu:
    Testere" serisinin bu yeni filmi dehşet öğeleriyle zihnin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor. Efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw'u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akıl almaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.

Suç dehası Jigsaw, yeni çırağı Amanda'yla (Shawnee Smith) birlikte bir kez daha kaçmayı başarmış ve ortadan kaybolmuştur. Şehirdeki dedektifler ikilinin yerini bulmaya çalışırken, Doktor Lynn Denlon (Bahar Soomekh) ve Jeff (Angus Macfayden) Jigsaw'un satranç maçının son piyonları olmak üzeredirler ama bundan haberleri yoktur.

bugün birini izleyeceğim..izledikçe yorumlarımı yazarım.
    testere 3 ü izledim..zaten testerenin ilk iki filmini de izlemiştim,bu da hoşuma gitti. ben tavsiye ederim...

Musallat

Gösterim Tarihi: 16 Kasım 2007
    Yönetmen: Alper Mestçi
    Oyuncular: Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu,
    Senaryo: Alper Mestçi
    Müzik: Reşit Özdamla
    Görüntü Yön: Feza Çaldıran
    Tür: Korku
    Yapım Yılı: 2007
    Ülke: Türkiye
    Dağıtımcı: Özen Film

Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir..

Beyaz Melek

Tür : Dram
    Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
    Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
    Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
    Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
    Yapım : 2007, Türkiye , 115 dk.

Oyuncular

Suna Selen (Mızgin) , Ali Sürmeli (Muhtar) , Arif Erkin (Ahmet) , Bilge Zobu (Yaşar Hoca) , Cihat Tamer (Tayyar Müdür) , Cezmi Baskın (Sabri) , Emel Sayın (Misafir Oyuncu) , Erol Günaydın (Komutan Vahit) , Gazanfer Özcan (Palyaço) , Mahsun Kırmızıgül (Ali) , Nejat Uygur (Gazi Cemal) , Yavuz Bingöl (Hıdır) , Yıldız Kenter (Melek) , Zeynep Tokuş (Nazlı)

Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar.

Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar.

Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.

bengi_basaran yazdı:

biri ÇÖKÜŞ...
    konusu:
    Berlin, Nisan 1945. Bir ulus yıkılışını beklemektedir. Başkent sokaklarında öfke ve şiddetle çarpışan insanlar vardır. Hitler ve yakın arkadaşları kendilerini barikatların ardında güvene almışlardır. Aralarında Führer’in özel sekreteri Traudl Junge da vardır. Sokaklarda ise savaş çığlıkları yankılanır…
    Berlin artık düşmüş bir kaledir; ama Hitler şehirden çıkmayı kabul etmez. Halkının son neferleri dışarıda savaşın gücüyle yok edilirken o son yolculuğuna hazırlanır. Birlikte intihar etmeden birkaç saat önce Eva Braun ile evlenir. Çiftin cesetleri öldükten sonra yakılır; böylece düşman eline geçmez.

Onlar gibi bir çokları intihar etmeyi seçer. Magda Goebbels, durum gittikçe ümitsizleştiğinde kendisi ve kocası intihar etmeden altı çocuğunu da zehirleyerek öldürür. Bu olaydan çok kısa süre sonra Traudl Junge ve birkaç kişi kaçmayı başarır...

diğeri ŞEYTANIN OTELİ...
    konusu:
    Kış mevsiminin ortası. Beş genç snowboard yapmak için Jotunheimen dağının bulunduğu bölgeye doğru yola çıkar. Bir rampada snowboard yapan beş gençten biri çok kötü düşerek bacağını kırar. Bulundukları bölgede birilerinin yaşadığına dair hiç bir iz yoktur ve burası cep telefonlarının kapsama alanının dışındadır. Bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerini karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra zemin katta zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır.
    şeytanın otelinin belli bir konusu yok,başı sonu anlaşılmayan filmlerden,beğenmedim,tavsiye etmem.
    çöküş çok güzel bir film,tavsiye ederim kesinlikle..

8. Re: Kahkaha atmak istiyorum...

KONUŞ ONUNLA...
    Altın rengi, üzeri somon güllerle dolu perde Pina Bausch’un Café Müller adlı izletisini sergilemek üzere açılır. İzleyenler arasında birbirini tanımayan iki genç adam vardır. Bir hemşire olan Benigno ve kırklı yaşlarında bir yazar olan Marco. Sahnede ahşap iskemleler ve masalar arasında, Henry Purcell’in The Fairy Queen adlı eseriyle, kollarını açmış danseden iki kadın vardır. Performansın duygusallığı karşısında Marco ağlamaya başlar. Benigno yanında oturan adamın ağladığını farkeder ve kendisinin de bu gösteriden çok etkilendiğini söylemek ister ama cesaret edemez.

Aylar sonra iki adam “El Bosque” adlı Benigno’nun çalıştığı özel bir klinikte tekrar karşılaşırlar. Lydia, Marco’nun profesyonel boğa güreşçisi olan kızarkadaşı yaralanmış ve komadadır. Benigno ise klinikte çalışmakta ve komada bir başka genç kadına, bir bale öğrencisi olan Alicia’ya bakmaktadır.

Marco, Alicia’nın odasının önünden geçerken Benigno onunla konuşmaya başlar. Bu herşeyin altüst olduğu yakın bir dostluğun başlangıcı olur. Kliniğin dört duvarı arasında ne kadar süreceği belli olmayan bu zaman dilimi; 4 insanın hayatını, geçmişini, bugününü ve geleceğini bilinmeyen bir kadere doğru taşır.

Pedro Almadovar'ın izlediğim ilk filmi,çok beğendim.
    Bazı sahnelerde gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz.İzleyin derim mutlaka.

http://beyazperde.mynet.com/sinekritikdetay.asp?id=490
    biraz daha ayrıntı isterseniz buyrun burdan bakın)

Annem hakkında herşey filmini de aldım aynı yönetmenin.o filmide izleyeyim eklerim.

9. Re: Kahkaha atmak istiyorum...

DEJAVU..
    New Orleans’taki bir feribota konulan bombayla meydana gelen büyük patlamanın ardından kanıt toplaması için çağrılan Carlin, insanların beyninin içindeki “deja vu”ların herşeyden daha güçlü olduğunu keşfeder. Bu da, yüzlerce masum insanın hayatını kurtarmak için beyninin en derin dönemeçlerinde bir yolculuğa çıkmasına yol açar.
    Carlin’in yaptığı soruşturma derinleştikçe sadece zaman ve uzay kavramları boyunca gelişen bir araştırmaya dönüşmekle kalmaz. Soruşturma esnasında Carlin’in, feribot patlaması kurbanları arasındaki bir kadınla duygusal bağlantısının olduğunu keşfetmesiyle tersine işleyen bir aşk hikayesi de ortaya çıkar. Üstelik yüzlerce insanın geleceğini mahvedebilecek bu büyük felaketi durduracak anahtar bu kadının geçmişinde bulunmaktadır. Sözcüklerin yeterli olmadığı tam güven gerektiren çok kısa bir zaman dilimi içerisinde Carlin’in herşeyi değiştirmek için tek bir şansı vardır.

Yönetmen: Tony Scott
    Senaryo Yazarı: Terry Rossio , Bill Marsilii
    Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Duygusal, Gerilim, Macera
    Etiketler: Cinayet, Hastane, Kan, Ölüm Etiket Ekle
    Yapım Yılı: 2006
    Vizyon tarihi: 2007-01-05
    Orjinal Adı: Deja Vu
    Ülke: ABD
    Süre: 128 dk. [img]
    http://www.sinematurk.com/images/film/18315.jpg[/img]

Aslında tarzım değil böyle filmler ama izledim.sürükleyici bir o kadar karışık bir film.

Cumartesi Altın Pusula'ya gittim.Türkçe dublajdı.Dublaj iğrençti...
    Ama film güzeldi.
    Giderseniz altyazılıya gidinn derim ben Birde çocuklarla...