psikiyatriste gitmeli
ve verdiği ilaçları içmelisin
psikiyatriste gitmeli
ve verdiği ilaçları içmelisin
böle kapalı havalardan olabilir ... yani benim hep öle olmuştur ...yağmurlu kapalı koyu renk havalarda hiç yataktan çıkmayım uyuşuk uyuşuk dolaşırım evde...sanırım psikolojik bi yardım yada ne bileyim terapi falan işe yarar kesin yarar ... ben hiç bu yolu denemedim (üşendim)ama uykuyu düzene koyabilsem sanki düzelicem gibi geliyor sonra amannnnn boşver derim ....
geçmiş olsunYeşim_Yıldırım yazdı:
Yaklaşık iki üç senedir süren bir durum bu
Geceleri bölük pörçük uyuyorum. Dolayısıyla gün içersinde ya uyuyorum ya sersem gibi dolaşıyorum. Mecburen erken kalktığım ve uyumadığım günlerde, ve ya gündüz uyuyup uykumu aldığım zamanlarda da beynim kendim uyuşuk sanki Sanki beymin kısa devre yapıyor. Toparlanamaıyorum, hiç birsey yapamıyorum, yapmak istiyorum, planlıyorum ama olmuyor Uyuşuk bir haldeyim. Genel olarak hayatımda buna sebep olacak bir sıkıntım yok.Tamam, gecen sene MS teşhisi konulmuştu, başka bir nedenden ama, bildiğim kadarıyla MS bunu yapmaz.
Ama artık bu halimden sıkıldım
Ben doktor özürlüyüm. Sitedeki doktor arkadaşlarım alınmasın, zaten beni tanıyorlar Doktora gitmeyi hiç sevmem. Ama artık gitsem galiba iyi olacak. Cesaretimi toplayıp doktara gidecek olursam, böyle bir durumda ilk ne doktoruna , hangi bölüme gitmem gerekiyor?
Gideceğime söz vermiyorum ama , hadi bana yol gösterin?
zor bir durum biliyorum aynı sorunları annem yaşıyor
'geceleri gözüm uyuyor,beynim uyumuyor' derdi hep
bizim gitmediğimiz dr,merkez,prof kalmadı
uyku ilacı almadan uyuyamıyor artık
bir an önce doktora gidin,sağlık bu ihmale gelmez..
Geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.Ama bir an önce doktora gitmeniz şart...
Bence bu sıkıntıların düzensiz gece hayatından yani uyku saatlerinin düzensizliğinden..
Geçen biri diyordu ne kadar geç kalkarsak beyin o kadar geç harekete geçebiliyormuş..
Yesim en önemlisi saglik ihmal etme diyene bak diyeceksin ben bir haftadir iki büklüm oldum sonunda agrilara dayanamayip esimin zoruyla gittim doktora 20 gündür regl görüyorum ha bugün ha yarin giderim derken daha kötü oldu diyecegim Yesim hemen git doktora saglik bir daha gelmiyor üzüldüm acil sifalar dilerim gecmis olsun
Sana da geçmiş olsunNartaneleri yazdı:
Yesim en önemlisi saglik ihmal etme diyene bak diyeceksin ben bir haftadir iki büklüm oldum sonunda agrilara dayanamayip esimin zoruyla gittim doktora 20 gündür regl görüyorum ha bugün ha yarin giderim derken daha kötü oldu diyecegim Yesim hemen git doktora saglik bir daha gelmiyor üzüldüm acil sifalar dilerim gecmis olsun
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Sana da geçmiş olsunNartaneleri yazdı:
Cok tesekürler.
Bazen bendede oluyor ama ruh halim hemen değişiyor..
Yoksa bende dr.luk olurum ve hemen giderim..
Sanırım canının değerini bilmiyosun yeşim hanım..
Valla benim canım çok tatlı bende her ay yada 4-5 ayda bir
mutlaka dr.giderim gitmezsem uyuyamam biliyomusunuz.
Acaba neyim var aha apandisim,aha midem,aha kasık derken
korkudan uyuyamam...Panik atağım artar
Neyse en kısa zamanda iiyii olmanızı dilerim..
Doktora gidip bizide haberdar ederseniz seviniriz.
Çok geçmiş olsun.
Sanırım nörolog a görünmelisiniz Yeşim hanım. Şikayetlerinizi yanlış anlamadıysam eğer.
Beynimde olan uyuşukluk beni de yıldırdı ve soluğu doktorda aldım.Nörolöji uzmanımın uzun süreli tedavisinde sonra doktorum beni psikologa yönlendirdi.Ama ne yazıkki psikologa henüz gözükmedim ve böyle gidersede ağır bir depresyon vakasıyla soluğu doktorda alıcam galiba
Geçmiş olsun.Sağlık ihmale gelmez.Sonra elimizde ihmal edecek sağlımız da kalmaz ne yazık ki