otur oturduğun yerde kocan haklı koca kadın oldun ne o öyle hala liseli kız gibi töbe töbe
otur oturduğun yerde kocan haklı koca kadın oldun ne o öyle hala liseli kız gibi töbe töbe
kız ben hala küçücüğüm...görsen hiç yaşımı bilem göstermemBanu-Korkmaz yazdı:
görenler selini "kardeşinmi"diye sorarlar yani ruhumda fiziğimde hala 18
çatla
ufalda cebime gir
bu gidişle öyle olacak zatenBanu-Korkmaz yazdı:
ufalda cebime gir
hani cep herkülü vardıya sende cep şatosu olmaya kararlısın demi
hahahahBanu-Korkmaz yazdı:
hani cep herkülü vardıya sende cep şatosu olmaya kararlısın demi
ay çok güldüm buna canım ya...
Çok şey istemişsin demek ki Şaduman.
Belki canı istemiyordur,belki başka bir sebebi vardır da Selin'i bahane ediyordur...
Ya da gerçekten Selin olmadan gitmek istemiyordur...
Çözersin sen bunu,takma kafana.
Ayy aynı ben. ben de değişiklik isterim bazen, mesela geçen gün tv yi bilgisayarı kapatalım sohbet edelim bu akşam da dedim. tamam ben tv nin sesini kısarım iyice sen konuş ben dinliyorum dedi. offf.
yoo gitsek böyle şikayet edermiyim..sonra alpişi almaya gittik,benim eşimin romantikliği ancak bukadar.beceremiyo adam...neyseki kendide biliyo ben beceremem nolur,bana romantik oldeme diyo..$aTo yazdı:
eee sonra..gittinizmi???nalan-alperen yazdı:
yok canım benimkide aynı,dün akşam alpişi annem götürdü,bu gelmeye sofra hazırladım süper,giyindim kuşandım,süperdim yani,geldi bu bi aaaa dedi,ben çok yorgunum öldüm koşturmaktan akşama kadar,,dedi,eeee oğlum napıyo,,,
eee bak dedim yemekler falan nasıl
bu pispis sırıtıyo iyi işte ne biliyim,neyse eline sağlık dedi,eee sen üşümüyomusun dedi uyuuuuuuzzzz....
hadi biraz dolaşalım dedim...
amaaaan ben çok yorgunum karıcım cidden çok hoşsun ama ayaga kalkacak bile halim yok dediii,,,,,
al birini vur ötekine benim esimde cocuklarsiz hic bir yere gitmez bahane iste bizim belki seneler oldu bas basa bir yemege gitmeyeli hos gitsek bile tartisip geri geliyoruz