Evet evet
aynı sıkıntı bende de var.
Yalnız başıma gitmemi oda
istemez
Evet evet
aynı sıkıntı bende de var.
Yalnız başıma gitmemi oda
istemez
yok canım benimkide aynı,dün akşam alpişi annem götürdü,bu gelmeye sofra hazırladım süper,giyindim kuşandım,süperdim yani,geldi bu bi aaaa dedi,ben çok yorgunum öldüm koşturmaktan akşama kadar,,dedi,eeee oğlum napıyo,,,
eee bak dedim yemekler falan nasıl
bu pispis sırıtıyo iyi işte ne biliyim,neyse eline sağlık dedi,eee sen üşümüyomusun dedi uyuuuuuuzzzz....
hadi biraz dolaşalım dedim...
amaaaan ben çok yorgunum karıcım cidden çok hoşsun ama ayaga kalkacak bile halim yok dediii,,,,,
Ümidini kaybetme..... sen ruhundaki renkleri korumaya bakk
eee sonra..gittinizmi???nalan-alperen yazdı:
yok canım benimkide aynı,dün akşam alpişi annem götürdü,bu gelmeye sofra hazırladım süper,giyindim kuşandım,süperdim yani,geldi bu bi aaaa dedi,ben çok yorgunum öldüm koşturmaktan akşama kadar,,dedi,eeee oğlum napıyo,,,
bu pispis sırıtıyo iyi işte ne biliyim,neyse eline sağlık dedi,eee sen üşümüyomusun dedi uyuuuuuuzzzz....
amaaaan ben çok yorgunum karıcım cidden çok hoşsun ama ayaga kalkacak bile halim yok dediii,,,,,
yok kaybetmedim..değişik planlarım var... beklemedeyimnujen21 yazdı:
Bu arada bunları duyunca iyiki artık kocam yok diye seviniyormuyum nee
nujen21 yazdı:
$aTo yazdı:
eee sonra..gittinizmi???nalan-alperen yazdı:
gitmemişler galiba
yok be usta bunlar da tuzlu oluyor...nujen21 yazdı:
Bu arada bunları duyunca iyiki artık kocam yok diye seviniyormuyum nee
nujen21 yazdı:
pastamız hep tatlı olacak değilya
Şatocum bence çok şey istemiyorsun!
Biz karı koca gezmeyi çok severiz, Defne doğmadan önce evi satece otel olarak kullanıyorduk Defne doğduktan sonra bize ihtiyacı olduğu için önceliklerimizi hep ona verdik...... Geçen ay silkelenip yeni bir çizgi çizdik kendimize! Artık bir birey olduğumuzun, kendi ihtiyaçlarımızın da olduğunu hatırladık ve başbaşa aktivitelere vurduk kendimizi
Çok şükür biz birbirimize çok bağlı bir çiftiz ama böyle flört dönemini tekrar yaşamaya başlayınca herşey çok daha farklı, çok daha eğlenceli hale geldi
Bence pes etme!
gayeciğim;
selin doğmadan önce b,zde öyleydik..hafta sonunu çekemezdim ben
ama artık selinsiz yapamaz olduk..tamam çok seviyoruz kızımızı..
ama ben başbaşa kaçamaklar istiyorum..eski günlerdeki gibi..
manyak bir gün geçirmek evliliğe biraz farklılık katmak tek amacım