Bir arkadaşımda aynı sorunu yaşamıştı. Fakat bu kadar net dile getirilmemişti. Sonuçta adamın kullandığı tansiyon ve kollestrol ilaçlarının etkisi olduğu ortaya çıkmıştı.
Var mı sürekli kullandığı bir ilaç acaba...
Bir arkadaşımda aynı sorunu yaşamıştı. Fakat bu kadar net dile getirilmemişti. Sonuçta adamın kullandığı tansiyon ve kollestrol ilaçlarının etkisi olduğu ortaya çıkmıştı.
Var mı sürekli kullandığı bir ilaç acaba...
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Kadın da adama; ben de seni erkek olarak görmüyorum desin ve, ya boşansın, ya da benim de cinsel ihtiyaçlarım var, seni aldatacam desin
evet artı bır deme hakkımı kullanıyırummmmmmmmmmmmmm
olabilir.. herkesin başına gelebilir bu.. sonucta insani bir durum..
kadın kocasını seviyor mu?
ayrılırsa acı duyar mı?
ayrılırsa -maddi anlamda- düzeni "cocugunu mutsuz edecek sekilde" değişir hatta tepetaklak olur mu?
bunları kendisine sormalı bence..
nerdogan yazdı:
Gazetede önsayfa başlığı:Yeşim_Yıldırım yazdı:
Kadın da adama; ben de seni erkek olarak görmüyorum desin ve, ya boşansın, ya da benim de cinsel ihtiyaçlarım var, seni aldatacam desin
Aile faciası..
"karısının sen de erkek misin dediği koca cinnet geçirdi"
Bence adam eşini aldatmaktadır, fakat vicdan azabı ve kararsızlık yaşadığı için iki arada bir derede yaşamaya başladığı için eşinden soğumakta ve bunada bu kılıfı uydurmaktadır.... Ama cüneyt beyin karikatürü herşeyi net bir şekilde açıklıyor aslında...
asla terk etmesin, beklesin ve bu bekleme içinde de kendine yenilikler katsın... fakat bu nafile çırpınışları olmasın...
slm
arkadasın calısıyormu ne sartlarda bılmıyorum ama malum 40 yas' tan sonra erkekler degısıyor, bayan arkadasımızda ıs, ev , cocuk, evın butun sorumlulukları arasında kaybolmussa erkeklerde genelde eslerıne yardım etmez ama kendılerıne olan ılgınınde azalmasını ıstemezler muhtemelen kendıne dıkkat etmedıgını , eskısı gıbı olmadıgını ona olan ılgının azaldıgını anlatmak ıstemıstır karısına....
ben boyle dusundum baska bırı oldugu aklıma gelmedı... :roll:
Tam 'yapma' yaşında..Fiilen yapmıyorsa da yapma niyeti içindedir. Bu evliliği kendi kafasında bitirmiş,işaret vermektedir.nerdogan yazdı:
Bizim kız başka biri yok, sanmam yapmaz dedi.
Adam 44 yaşında.
Bence arkadaşın gerekeni yapabilir.. geç kalmadan , durum daha tatsızlaşmadan..
evet canım bencedekemalruzgar yazdı:
Bana sorarsanız kadının öncelikle oturup bi düşünmesi lazım. 1. Adam heyecan arıyordur kadın veremiyordur.
2. Adam en azından cinsel anlamda daha hoşnut olabileceği birini bulmuştur.
3. Adam huy değiştirmeye başlamış olabilir.Yani karşı cinse ilgisi yerine hemcinslerinden fayda umuyordur.
4. Yada karısına kızmıştır laf olsun diye söylemiştir.
ama ben diyecek olsam bu lafı şimdi hanımımla kız kıza el işi yapıyor olurduk. Dimi hayatım.
-adamın psikolojik sorunları olabilirnerdogan yazdı:
Adam demiş ki: "Artık seni bir kadın gibi göremiyorum. Lütfen benden cinsel bir yaklaşım bekleme, kendim de dürtü hissedemez oldum."
-ekonomik sorunları olabilir
-kafasına taktıgı baska sıkıntıları olabilir( işhayatı cok yogun stresli olabilir..yada onu rahatsız eden baska sıkıntılar olabilir )
-antidepresan kullanıyor olabilir ( "antidepresan ilacların yan etkileri "adli bir konferansa katilmiştik ..ordan aklımda kalmıs..cinsel dürtüleri yok ediyormuş)
-son olarakta baska bir kadından hoslaniyor olabilir
İlk defa fikrini sordum benim kocanın...
muhteşem yorumu: yatakda değişik fanteziler üretsin