Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
  1. "Beyaz Melek"...(Huzur evleri ile ilgili)

Fragman için:
    www.habervitrini.com/haber.asp?id=308224

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği ve tiyatronun usta isimlerini buluşturan "Beyaz Melek"in fragmanı bile hazır.

Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Lale Belkıs, Toron Karacaoğlu, Arif Erkin, Erol Günaydın ve Gazanfer Özcan gibi Türk tiyatrosuna sayısız oyuncu kazandıran, birçok oyunda rol alan usta isimler, "Beyaz Melek" adlı filmde buluştu.

16 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin fragmanı da hazırlandı. Kırmızıgül'ün ilk kez yönetmen ve senarist olarak imza attığı filmde, "Keke Ali" rolü için 6 kilo verdi ve saçlarını kestirdi ve sakal bıraktı.

[size=large]Çok ses getireceğini düşünüyorum ve çok da ağlatacağını. İzlemeyi düşünenler mendillerinizi almadan gitmeyin![/size]

Ben anne ve babasını huzur evine bırakan insanları anlamıyorum, anlamayacağımda. Bir insan nasıl bakamaz ya anne ve babasına Bu beni korkunç üzüyor. Bakacak kimseleri olamayn yaşlılar için olduğunu düşünüyorum ben huzur evlerinin. Bir insan ne yapar eder, anne ve babasını huzur evine vermez. Önüne bir tabak yemek koymak zor mu?
    İlacını almak, bakımını yapmak zor mu?
    Zor olsa da yapmak zorundadır bence, yapmalıdır!!!
    Seve seve hemde, oflayıp puflamadan!

O bebekken, anne ve babasının ona baktığı sevgi ve şevkatle hemde!

Eşim işi gereği huzur evlerine gitmek zorunda kaldı 1-2 kez ve günlerce kendine gelemedi
    Öyle üzgündü ki eve geldiğinde Onu gözyaşları içerisinde dinlemiştim!

Çocuk yuvasına gittiğinde de aynı moral bozokluğu ile dönmüştü eve, orasıda içler acısı

[size=medium]LÜTFEN ANNE VE BABALARIMIZA SEVGİ İLE BAKALIM, ONLARI ASLA VE ASLA BAŞKALARININ ELİNE BIRAKMAYALIM![/size]

Re: "Beyaz Melek"

benim babannemin bir arkadaşı var, yaşlı bir teyze..

teyze nin 8 tane çocuğu var, her ay birinde duruyor teyzemiz..

yani 8 ay da bir sıra geliyor her bir evlada..

ve bu evlatlar anneleri geldiğinde:

''ne çabuk sıra geldi bana?'' diyorlar..

gecenin bir yarısı bir çocuğu, kardeşine götürüyor ''sıra sende'' diye..

bu teyze haftasonları annemlerde kalıyor ''çocuklarını rahatsız etmemek'' adına..

(babannem, annemlerin yanında kalıyor, teyze de babannemin arkadaşı)

kadın her geldiğinde anneme ağlıyor, dertleniyor falan..

annemden de rica ediyor ''beni güçsüzler yurduna yatır, maaşımı vereyim oraya; en azından bana bakarlar, benim kafam da rahat eder'' diye..

annemde götürüp, yatırmış.. müdüriyet de çocuklarını aramış, imza atmaları için..

çocuklarda ''elalem bize ne der?'' diye annelerinin güçsüzler yurdunda yatması için imza vermemişler..

şimdi bu ne oluyor? sırf milletin ağzını kapamak için annelerini orda yatmalarını istemiyorlar, yoksa bakmak için değil..

yine o ona atıyor annesini, diğeri de öbür kardeşine...

kadına o kadar üzülüyorum ki anlatamam..

şimdi bunlar hayırlı evlat mı? :-x :-x :-x

konuyla alakası yok ama aklıma geldi paylaşmak istedim, özürdilerim...

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

Re: "Beyaz Melek"

hani bir ana baba ne zor şartlarda bi dünya çocuğa bakar
    o bidünya çocuk bir olup bi anababaya bakamaz

kayınvalidemin annesinin de durumu öyleanlattığın gibiarife

bi ara huzurevine yatıracaklardıı
    ben sadece siz bilirsiniz ama ben yapamam dedim

tarih tekerrürden ibarettir demiştim

sonra artık ne düşündüler bilmiyorum ama yatırmadılar

iki kız tamam zor oluyor evet yaşlı bakmak zor
    amaaaa

aamaaaa

amaaa
    ne olursa olsuun
    yeri hele son günleri bi insanın ailesininyanı çocuklarının yanı diye düşünüyorum

4. Re: "Beyaz Melek"

dsimay yazdı:
    benim babannemin bir arkadaşı var, yaşlı bir teyze..

teyze nin 8 tane çocuğu var, her ay birinde duruyor teyzemiz..

yani 8 ay da bir sıra geliyor her bir evlada..

ve bu evlatlar anneleri geldiğinde:

''ne çabuk sıra geldi bana?'' diyorlar..

gecenin bir yarısı bir çocuğu, kardeşine götürüyor ''sıra sende'' diye..

bu teyze haftasonları annemlerde kalıyor ''çocuklarını rahatsız etmemek'' adına..

(babannem, annemlerin yanında kalıyor, teyze de babannemin arkadaşı)

kadın her geldiğinde anneme ağlıyor, dertleniyor falan..

annemden de rica ediyor ''beni güçsüzler yurduna yatır, maaşımı vereyim oraya; en azından bana bakarlar, benim kafam da rahat eder'' diye..

annemde götürüp, yatırmış.. müdüriyet de çocuklarını aramış, imza atmaları için..

çocuklarda ''elalem bize ne der?'' diye annelerinin güçsüzler yurdunda yatması için imza vermemişler..

şimdi bu ne oluyor? sırf milletin ağzını kapamak için annelerini orda yatmalarını istemiyorlar, yoksa bakmak için değil..

yine o ona atıyor annesini, diğeri de öbür kardeşine...

kadına o kadar üzülüyorum ki anlatamam..

şimdi bunlar hayırlı evlat mı? :-x :-x :-x

konuyla alakası yok ama aklıma geldi paylaşmak istedim, özürdilerim...
    Konuyla alakası var aslında.
    Şimdi bunlar hayırlı evlat değil bence. Değiller. Millete hayırsız olduklarını belli etmek istemeyen, hayırlı evlat görüntüsüne bürünmüş koskoca yetişkin birer yaşlı adayı.
    Belki başkaları bilmiycek ama anacıklarının yüreği hergün bu acıyla yandıkça, Allah da bunu görüyor zaten...
    Eee nedemişler; tarih tekerrürden ibaret eder!

Re: "Beyaz Melek"...(Huzur evleri ile ilgili)

eger anne babaniz siz evden ayrilip kendi ayaklarinizin uzerinde durana kadar size kol kanat gerdi ise; size dusen onlar kendi ayaklari uzerinde duramadiklarinda onlara kol kanat olmak.

6. Re: "Beyaz Melek"...(Huzur evleri ile ilgili)

aycicek yazdı:
    eger anne babaniz siz evden ayrilip kendi ayaklarinizin uzerinde durana kadar size kol kanat gerdi ise; size dusen onlar kendi ayaklari uzerinde duramadiklarinda onlara kol kanat olmak.

7. Re: "Beyaz Melek"

S.E.S yazdı:
    hani bir ana baba ne zor şartlarda bi dünya çocuğa bakar
    o bidünya çocuk bir olup bi anababaya bakamaz

kayınvalidemin annesinin de durumu öyleanlattığın gibiarife

bi ara huzurevine yatıracaklardıı
    ben sadece siz bilirsiniz ama ben yapamam dedim

tarih tekerrürden ibarettir demiştim

sonra artık ne düşündüler bilmiyorum ama yatırmadılar

iki kız tamam zor oluyor evet yaşlı bakmak zor
    amaaaa

aamaaaa

amaaa
    ne olursa olsuun
    yeri hele son günleri bi insanın ailesininyanı çocuklarının yanı diye düşünüyorum

Düşünüyorum da, tabi ateş düştüğü yeri yakar, onlar gibi hissedemeyiz de, nasıl dayanıyor yürecikleri, ne kadar acı çekiyorlardır yaa. Kıyamam!!!

Yaşadıkları acı, onları olduğundan daha da hızlı yaşlandırıp, ölüme daha hızlı götürüyor.
    Oysa bu şekilde olmasa, daha uzun ve mutlu yaşayıp, huzur içinde hayata gözlerini yumarlar