valla ne zamandır kullanıyorum cok memnunum..yastıklar yorganlar ortadan kalktı
valla ne zamandır kullanıyorum cok memnunum..yastıklar yorganlar ortadan kalktı
Ben kullanıyorum, çok da memnunum.Hepsiburada.comdan almıştım.Herkse tavsiye ederim.Hiç düşünme al derim.
şimdi dogruya dogru icinden cikanlar bumburusuk cikiyor. ama beni de oyle vakumlasalar ben de burusurum valla
Bende komşumun kızında gördüm,Amerikaya giderken elbiselerini normal çöp poşetine koyup süpürgeyle vakumlamıştı,tam süper olmuştu.
Birde burdan okumuştum aynı şeyi,boşuna para vermeyin aynı işi çöp poşetleri de görüyor diye
Peki şu kırışma olayı nasıl? Herkes hemfikir mi kıyafetlerin kırışması konusunda?
ben almıştım 6-7 ay kadar önce kargo ile beraber yaklaşık 60 ytl para ödedim
hemen kullandım
birirnin hava kaçırdığını farkettim
firmayı aradım bana onu iade etmeden yenisini gönderdiler
(kargo ile uğraşmamak için) ve kimseden şikayet gelmediğini de eklediler
daha sonra farkettim ki tüm poşetler hava alıyor
6 poşetten sadece 2 tanesi vakum tutuyor
yani pazar poşeti de aynı işi görürdü parama yazık oldu diyebilirim
geçenlerde bi forum vardı
şahende zannediyorsam
diyorduki büyük boy çöp poşetlerini vakumlayarak ağzını bantla yapıştırarak bu işi çözmüş
üzerinede etiket yapıştırıyorlarmış içeriği ile ilgili
bana daha mantıklı geldi
sonuçta aynı işi görüyor ve hava alırsa da verilen paraya acınmaz
ben denemeyi düşünüyorum
ben kullanıyorum hatta dün kışlıkları için birini dolaptan çıkarayım dedim ne mümkün eşek ölüsü gibi
memnunum , az yer kaplıyor ve aylardır hava almamış ilk günkü gibi duruyor
aura cleanmax halı yıkamanın hediyesi idi kendileri
Markasını hatırlamıyorum ama yaz başında KOÇTAŞ'tan aldığım 6 torbanın 4'ü hava almıştı, değiştirdim, değiştirdiklerimde hava aldı, tekrar değiştirdim Geçen hafta 1 tanesinin hava aldığını farkettim içindeki havayı çektim ama hala sürekli kabarıyor, kolay bir yerde durduğu için her akşam eve gittiğimde havasını çekiyorum Bence yer tasarrufu için süper ama hava alan poşetlerle uğraşmak zor......
Seninkilerde birsorun olabilir.
Ben aldım. Memnun kaldım.Gerçi reklamlardaki gibi bir sürü şey koyunca kağıt gibi incecik olmuyor ama, dolaplarımdaki yerden epey bir tasarruf ettim. Hele birde bizim Apt. gibi rutubet bolsa, kokudan tamamen kurtuluyorsun.
Bence başka bir marka dene.
Yine alacağım.Malum, eşyalarrr eşyalarr eşyalar..