1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

Arkadaşlar geçen kış olduğu gibi kızımın yine bademcik sorunu başladı,geçen ay kabakulaktan sonra bademcikleri halen şiş,çocuk doktoruna götürdük,2.defa antibiyotik verdi,yüksek ateş yok,bademcikten dolayı yutkunma güçlüğü var.Doktoru ''ameliyat ettirin rahat etsin'' dedi,fakat doktor KBB uzmanı değil,Sakarya da bildiğim yada tavsiye edilen bir doktor bilmiyorum.İstanbulda da olabilir bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz,iyi bir doktor arayışındayım.
    Geçen kış mediko sosyal de prof dr muayene etmişti ve çocuğun gelişiminin çok iyi gittiğini ameliyatın gereksiz olduğunu söylemişti.Kızımın kilosu,iştahı gayet yerinde,hatta biz kesmeye dahi çalışıyoruz fazla kilolu olmaması için..ameliyat kararı vermek kolay değil,iyi bir kbb uzmanı görsün istiyorum.Deneyimlerinizi ve doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum..

Re: Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

Sorunlu bademciklerimizi ve geniz etimizi yeni aldırdık.Kendisi kısa ancak iyileşme süreci uzun bir operasyon. Biz dört uzmana göründük,ancak karar verdik siz de öyle yapın.
    Hekim isimlerini özele yolluyorum

kızınıza geçmiş
    olsun.acil şifalar diliyorum.

bencede ameliyat cok luzumsuz,zamanla duzelecktir.
    bana siteden elif(gencer) sogan suyu tavsiye etmisti ve biz cok faydasini gorduk.
    sogani rendeleyi suyunu cikariyorsun,icine bal katip coguga gunde bi kac defa 1 kasik iciyorsun ben sadece 1 kez verebiliyordum o bile cok fayda etti.
    bence deneyin.
    cok gecmis olsun.

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Çocuk gelişimiyle bademcik alakası ilk defa duydum vardır bi bildikleri..

Benim kızım 6 yaşındayken ameliyat oldu geniz eti bademi toptan alındı 3 doktor muayenesi sonucu karar verdik aldırdık kurtulduk ateşli hastalık olmuyor grip ağırlaşmıyor ancak öksürükleri oluyor kuru kesik öksürükler yani sanmayın ki aldırınca bu çocuk hastalanmayacak yani çocuktur yine hastalanıyor ancak şu an yaşadığınız kadar zor ağır geçmez.

En son Ankara da gittiğimiz doktor kızdı niye aldırdınız daha ileri teknolojiler var dedi şimdi bademcik küçültme yapılıyormuş (radyofrekans) araştırın tek doktorla kalmayın derim

Geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun.benim kızım bademcik ameliyatı oldu ama biz mecbur kalmıştık artık KBB dr.muz senede 6 kereye kadar önemli değil demişti ama benim kızım senede 15 kere oluyordu ve yani 25 günde bir.gelişim olarak sudede yaşıtlarından 1.5 -2 yaş önde.eğer çok çok sık olmuyorsa olmaması daha iyi elbette .Ama kulaklarına dikkat edin vurmasın

7. Re: Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

mintiminti yazdı:

Sorunlu bademciklerimizi ve geniz etimizi yeni aldırdık.Kendisi kısa ancak iyileşme süreci uzun bir operasyon. Biz dört uzmana göründük,ancak karar verdik siz de öyle yapın.
    Hekim isimlerini özele yolluyorum
    Sağol arkadaşım,tavsiye doktorlarını not aldım.

8. Re: Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

camomile yazdı:
    bencede ameliyat cok luzumsuz,zamanla duzelecktir.
    bana siteden elif(gencer) sogan suyu tavsiye etmisti ve biz cok faydasini gorduk.
    sogani rendeleyi suyunu cikariyorsun,icine bal katip coguga gunde bi kac defa 1 kasik iciyorsun ben sadece 1 kez verebiliyordum o bile cok fayda etti.
    bence deneyin.
    cok gecmis olsun.
    Teşekkür ederim Füsun,tarifini aldım.Bende bitki olarak adaçayı ve ebegümeci çayı aldım,zorlada olsa içiriyorum..

9. Re: Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

MİRBE yazdı:
    Çocuk gelişimiyle bademcik alakası ilk defa duydum vardır bi bildikleri..

Benim kızım 6 yaşındayken ameliyat oldu geniz eti bademi toptan alındı 3 doktor muayenesi sonucu karar verdik aldırdık kurtulduk ateşli hastalık olmuyor grip ağırlaşmıyor ancak öksürükleri oluyor kuru kesik öksürükler yani sanmayın ki aldırınca bu çocuk hastalanmayacak yani çocuktur yine hastalanıyor ancak şu an yaşadığınız kadar zor ağır geçmez.

En son Ankara da gittiğimiz doktor kızdı niye aldırdınız daha ileri teknolojiler var dedi şimdi bademcik küçültme yapılıyormuş (radyofrekans) araştırın tek doktorla kalmayın derim

Geçmiş olsun..
    Radyofrekans ı duymamıştım,araştırırım hemen..teşekkür ederim..

10. Re: Kızımın bademcikleri çok şişti,TAVSİYE : KBB İÇİN HASTANE YADA DOKTOR:(

seldaalp yazdı:
    çok geçmiş olsun.benim kızım bademcik ameliyatı oldu ama biz mecbur kalmıştık artık KBB dr.muz senede 6 kereye kadar önemli değil demişti ama benim kızım senede 15 kere oluyordu ve yani 25 günde bir.gelişim olarak sudede yaşıtlarından 1.5 -2 yaş önde.eğer çok çok sık olmuyorsa olmaması daha iyi elbette .Ama kulaklarına dikkat edin vurmasın
    Teşekkür ederim..