vizyondaki filimlerden birini seyretmiş olan arkadaşlar...
acil önerilerinize ihtiyacım var
vizyondaki filimlerden birini seyretmiş olan arkadaşlar...
acil önerilerinize ihtiyacım var
dün yaşamın kıyısında ya gittik fena değildi nurgül yeşilçay tuncel kutiz,nejat işler, yabancı oyuncularada vardı.
kefaret ile ikisi arasında kaldım...
izlenebilir bir film mi yani?
Aysel yazdı:
dün yaşamın kıyısında ya gittik fena değildi nurgül yeşilçay tuncel kutiz,nejat işler, yabancı oyuncularada vardı.
illa izlenmesi için ödül almış olması gerekmiyor tabi ödül kavramı göreceli ama izlenmeli bi yerde yaşamın ne kadar basit olaylardan bitebildiğini ve değiştiğini anlatan bir film ama sakın çocuk götürmeyin çok sakıncalı.yildiz_hatun yazdı:
kefaret ile ikisi arasında kaldım...
izlenebilir bir film mi yani?
Aysel yazdı:
ne yönden sakıncalı?
korkulu sahneler mi var?
yoksa cinsellik mi?
bikere anormal açık kelimeler ,cinsellik ,ve çarpık ilişki ,çok ağırlıklı olmasada, akılda kalacak kadar var..
hımm
kalsın o zaman
Aysel yazdı:
bikere anormal açık kelimeler ,cinsellik ,ve çarpık ilişki ,çok ağırlıklı olmasada, akılda kalacak kadar var..
Yaşamın kıyısında filmine biz de dün gittik.
Ben beğendim (gerçi ikinci bölüm tempo biraz düştü) ama çocukla gidilmeyeceği kesin Oyuncular, çekim ve konusu başarılıydı.
bende begendim. nurgul icin yazilmis sanki. cok uydu onamelisoli yazdı:
Yaşamın kıyısında filmine biz de dün gittik.
Ben beğendim (gerçi ikinci bölüm tempo biraz düştü) ama çocukla gidilmeyeceği kesin Oyuncular, çekim ve konusu başarılıydı.
persopolis'i gormeyi cok istiyorum. benim yerime de gidin. ben ancak pazar sabahlari capitol'de "bebekli aileler" seansina gidiyorum. bebekle girilebiliniyor, ses fazla yuksek olmuyor, isiklar da hafif acik oluyor. gurultu, patirti, aglama icerisinde film seyrediyoruz. seyrettik mi seyrettik oluyor. ama kimse kimseye laf etmiyor. herkesin bebegi agliyor, miziklaniyor, pışpışlaniyor falan. komik bir durum yani. neticede persopolis......