gündüz hüso çalışıyordu ben elifle mitingdeydim
şimdi o arkadaşları ile yemeğe gitti ben evde uyukluyorum
benim çocuklarım büyüdüğü için biz her an çıkabiliyoruz
darısı başına
gündüz hüso çalışıyordu ben elifle mitingdeydim
şimdi o arkadaşları ile yemeğe gitti ben evde uyukluyorum
benim çocuklarım büyüdüğü için biz her an çıkabiliyoruz
darısı başına
eşimin bugün işleri vardı, geç kalktık, kahvaltı keyfi yaptık ve eşim dışarı bir çıktı halen gelmedi.
bende kızımla evde vakit geçirdim.
banyosuydu, yemeğiydi derken akşam oldu zaten..
eşim yarın çalışmıyor, acısını çıkarırız umarım...
bizde evdeydik ve akşama kadar yattık yapacak bir şey olmayınca ne yaparsın sonrada anneme geldik veee buradayım
Sabah kahvaltıdan sonra eşim evde uyumak istedi ben kızımla biraz dışarı çıktım,15.00 gibi eve geldim olmuyor tek başına dolaşmak sıkıldım dedim yakapaça onuda aldım çıktık eve yarım saat önce geldik
Ben bütün hafta ev işi,yemek Duru yu bırak akşam üstü git al derken evden ancak alışveriş için çıkıyorum neredeyse Haftasonu oluncada gezelim değişik birşeyler yapalım istiyorum Eşim tüm gün iş yerinde o da hafta sonu evde oturmak dinlenmek istiyor(evi özlüyor)Arayı bulmaya çalışıyoruz bizde :roll:
arkadaşım geleceği için tümm temizliklerimi hafta sonu ütülerimi yaptım sudede tüm ödevleriniiii...şimdi arkadaşımı eşini ve oğluşunu bekliyoruz.heyecanla...tüm işlerimi bitirdimkii 5 senenin acısını çıkarmak adına tamamen onunla olabileyim diye.
Gecmis olsun canim.Anjinsan yazdı:
2 gündür evde boya var..
Oğlum dün geceden beri hasta.Ateşi bir çıkıyor bir iniyor.Doktora götürdüm.Görünür hiç bir şey yok,mikrobik dedi..Bol bol dinlenecekmiş..
Bugün bir ara dışarı çıktım.Arabanın biriyle çarpıştık.Şükür bir şey yok.Görünürde hata benim Allahtan çok yavaştım,karşımdaki çok hızlıydı,durabildiğine şaşırdım aslında...Allah korudu yani..
Eve döndüğümde de başım ağrımaya başladı.Hemen ilacımı aldım.Sanırım ilerlemeyecek gibi
Hersey üst üste gelmis
Bütün gün evdeydik.
Bu Almanya´da zaten pazar günleri böyle gecer
in cin yoktur pek disarlarda.Cok sikici bir memleket.
bu aşamaya erişmek üzereyim 1sene 1.5 aylık evliyim tam 3ay önce anne oldum dünyalar güzeli bir prensesimiz var ama şimdilik önceki kadar çıkmamaya basladık zaten eşimde bende sigara içmediğimiz için kapalı bir yere gidemiyoruz işte öyle
DEMETCİİM,
Sağol söylemen davetin yeter, inşallah bir gün seni ziyaret etmek isterim. ama oğluş biraz büyüsün ,çok huzursuz ve hep kusuyor. tekrar tekrar teşekkür ederim, davetin beni onurlandırdı..
tşekkür ederim aylin abla, ayrıca şu mitinglere katılıyorsun ya, seni daha daha çok seviyorum ve imreniyorum..