Evinde hava temizleyici & hava nemlendirici ürünler kullanan üyeler varsa bu konuda fikir verebilirler mi?
Ben kızım için almak istiyorum ama faydası nedir zararı varmıdır pek bilgim yok.
Teşekkür ederim
Evinde hava temizleyici & hava nemlendirici ürünler kullanan üyeler varsa bu konuda fikir verebilirler mi?
Ben kızım için almak istiyorum ama faydası nedir zararı varmıdır pek bilgim yok.
Teşekkür ederim
Bende soğuk olanı var..Tıbbi cihazlar satan bir yerden almıştık. Burun tıkanıklıklarında,nefes almayı kolaylaştırıcı ve havayı nemlendirme adına yararı var gerçekten de..
Geçen gün bu konuyla ilgili açtığım forumdur belki sizede yardımcı olabilir.
http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=82529&forum=1#forumpost1422 523
ben kullanıyorum çok da işe yarıyor sadece kızın için değil sen bile faydalanabilirsin sağlıklı nefes almanı sağlıyor
Soguk buhar makinası var.Çoçukların odasında çalıştıryorum ama şimdiye kadar hiçbir faydasını görmedim.Tuna'nın burnu sık sık tıkanır,hırlar.Düzenli olarak kullandıgım halde bir yararını görmedim ben.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Önceki forum 2 gün önce açılmış
ve ben hiç görmemişim çok utandım
ben de almaya karar verdim. petekleri açtığımızdan bu yana kızım geceleri burnundan rahat nefes alamıyor ve rahat uyuyamıyor.
evler kömür sobalı iken güğüm olurdu sobalarımın üstünde her an da sıcak su
hey gidi günler hey
ne güzel söylemişsin ben de son günlerde hep bunu düşünür oldumaylin_ileri yazdı:
evler kömür sobalı iken güğüm olurdu sobalarımın üstünde her an da sıcak su
hey gidi günler hey
aa sende bursadaymışsın neden gelmiyorsun toplantılara
ben yeni üyeyim
toplantılara katılıp sizinle tanışmayı isterim
bursadan yazan üyelerin yazılarını takip ediyorum genelde