benim dedem de biraz boyledir. Hatta bir seye kizar, gerektiginde 1 ay konusmaz ve neye kizdigini sorsan da soylemez; sen bulucan, ozur diliycen falan. Ama onun disinda neseliyken o kadar tatlidir ki...
benim dedem de biraz boyledir. Hatta bir seye kizar, gerektiginde 1 ay konusmaz ve neye kizdigini sorsan da soylemez; sen bulucan, ozur diliycen falan. Ama onun disinda neseliyken o kadar tatlidir ki...
EVET BENIMDE YAKIN CEVREMDE BU TUR INSANLARI GORUYORUM.DUSARIDA SEN SAKRAK EVDE CAMI DUVAR GIBI...BENCE BU TUR INSANLAR CIFT KAREKTERLI INSANLARDIR DIYE DUSUNUYORUM BILMEM YANILIYORMUYUM
benim babam iste aynen boyle..Ama disarida attigi kahkahalar pek meshurdur..MDY yazdı:
Cok kucukmusum.. babam evde nasil olmussa gulmus.Aaa babam guluyoo demisim.Muhtemelen evde misafir varmistir....Yani ne kadar buyuk bir iskencedir oyle bir evde yasamak... sizi anliyorum.
Allah kolaylık versin.Bence o bu suratla geldiği zaman aynı şekilde karşılık ver ,o sana sorsun ''Noldu ?'' diye
Bak bunu ben çok yaparım.Bi de şarj ışığı yanmıyo diye bi güzel de kızarımnerdogan yazdı:
Ne mutlu.Banu-Korkmaz yazdı:
biz güleriz hele bazen ikimizde bazı salaklıklar yaparız ki - misal elektirik kesikken telefonu şarja takmaya çalışıp sonrada aaaaa bu şarj aleti bozulmuş en çok güldüğümüzdü- işte o zamanlar çok güleriz
Benim kocayı tanıyormuş gibi yazmışsın. Aynen dediğin gibi bizde de.Hatta artısı var eksisi yok.
Ben pes ettim. Ben de ona öyle bakıyorum.
Güleryüzün önemini vurgulayabildik mi acaba?
ay amma güldüm resmi görünce. Akşam eşime göstereceğim.
Nesrin_Mumcu yazdı:
Eşimin yüz ifadesini merak ediyorum. Güler mi acaba?
Bu resme baktığında gülerse vallahi bu resmi bastırıp duvara asacağım. Her akşam kapıdan girdiğinde görebileceği bir yere.
Ay bu fikir hoşuma gitti. Hemen bastırayım.nerdogan yazdı:
Nesrin_Mumcu yazdı: