Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

SİNİR OLDUM

Az önce k.val. aradım nasılsın, niye beni aramadın, bak hastayım diye..Durgun, tuhaf konuştu, tornunu bile sormadı.Söyle niye tuhafsın dedim, ben seninle sonra konusurum dedi.Valla ne ararım bir daha ne sorarım.Geçenlerde bendelerdi, annem filan.Kendisi geçmişiyle yaşayan, hep kavga eden, kayınv. yıllardır görüşmeyen ve kendi kocasını sürekli kötüleyen biridir.Ben de onlara laf söyletmeyince çıldırıyor.Eşime de kızıyor babasına iyi davrandığı için.Küçükken döverdi, ne çabuk unuttu, babası ona 5 yıldır iyi filan dedi gene.(Bu 5 yıl evli olduğumuz süre oluyor)Ben de oğlun doğru yolu buldu, dua et milleti birbirine katmıyorum dedim o lafın üstüne.Duyduğum kadarıyla buna bozuldu, ben de yüzgöz olmadım.Off, bıktım artık.Eşim hep benden yana oldu, her zaman.O bana yetiyor.Takma, duyma, sinirini bozuyorsa da sokma eve dedi geçenlerde...İşte kadın kendi yaşadıklarını örnek vererek diyor ki, işte oğlum her akşam bana gelse, ben onu doldursam, eve gelse, sana ve eşyalara tekme atsa ne yaparsın...Ama bir değil, beş değil her gelişinde tam 38 yıllık laflar...Ben de altında kalmıyorum, çocuğumu aldığım gibi giderim diyorum hep...Siz olsanız ne yaparsınız?Bu arada çağırsak gelir, çağırmadan gelmez, gelince susmaz, üç haftadır öbür oğlu geliyor, bizi çağırmıyor...Gidince de oğluna 3 bana 1 tane koyuyor yemeklerden.Kaç kere bozduk eşimle ben ama değişmiyor...

Re: SİNİR OLDUM

Bu yazdığınızı eşinizin, kayınvaldenizin yada kayınvaldenizi tanıyan birisininde okuyabileceğini biliyorsunuz di mi? Sizce bir sakıncası yoksa, sorun yokBen hatırlatayım dedim

Buraya yazdığın gibi kayınvalidenede aynı şekilde duygularını ifade etmeni öneririm
    Zira bu konu ikinizin arasında ve ikiniz çözüm bulmalısın.
    Doğru yaklaşım ve diyalog kurulduğunda çözülmeyecek bir sorun gibi durmuyor anlattıkların..

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Bu yazdığınızı eşinizin, kayınvaldenizin yada kayınvaldenizi tanıyan birisininde okuyabileceğini biliyorsunuz di mi? Sizce bir sakıncası yoksa, sorun yokBen hatırlatayım dedim
    Teşekkür ederim..ama içimi dökmek istedim.Eşim karşı koltukta maç izliyor..Zaten o bunları biliyor...Başkası da umrumda değilll.

problemi kendi içinizde çözmedikten sonra problem yine sizin probleminiz biraz sakin olun derim ben
    bu tür olayları hepimiz yaşadık ve sabır ve karşılıklı anlayışla üstesinden geliniyor

6. Re: SİNİR OLDUM

bak bende sana sinir oldum şimdi.
    kadın evine gelmiyomuş
    oğlunuda dolduramıyor
    madem sadece çağrınca geliyor kendini o gelmeden psikolojik olarak hazırlarsın..
    görmezden gelirsin söylediklerini
    yolcu edersin olur biter
    ne kaynanalar var Allah aşkına sana çektiklerimi anlatsam inanmazsın...
    üstelik beni kocamda çok yalnız bıraktı..
    daya sırtını kocana olsun bitsin..
    ne diye kafanda bişeyleri kurup kendine sıkıntı veriyorsunki

rukiyem yazdı:
    bak bende sana sinir oldum şimdi.
    kadın evine gelmiyomuş
    oğlunuda dolduramıyor
    madem sadece çağrınca geliyor kendini o gelmeden psikolojik olarak hazırlarsın..
    görmezden gelirsin söylediklerini
    yolcu edersin olur biter
    ne kaynanalar var Allah aşkına sana çektiklerimi anlatsam inanmazsın...
    üstelik beni kocamda çok yalnız bıraktı..
    daya sırtını kocana olsun bitsin..
    ne diye kafanda bişeyleri kurup kendine sıkıntı veriyorsunki
    Çok doğrusun...Hepinize teşekkür ederim.Az önce başka bir yerde görüştük de hiçbirşey yok gibi davrandı.Ama yalnız kalınca başlar yine...

Senin başka derdin kalmamış bence E güzel..

Allah kolaylık versin diyorum..Çok zor bir durum.