Az önce k.val. aradım nasılsın, niye beni aramadın, bak hastayım diye..Durgun, tuhaf konuştu, tornunu bile sormadı.Söyle niye tuhafsın dedim, ben seninle sonra konusurum dedi.Valla ne ararım bir daha ne sorarım.Geçenlerde bendelerdi, annem filan.Kendisi geçmişiyle yaşayan, hep kavga eden, kayınv. yıllardır görüşmeyen ve kendi kocasını sürekli kötüleyen biridir.Ben de onlara laf söyletmeyince çıldırıyor.Eşime de kızıyor babasına iyi davrandığı için.Küçükken döverdi, ne çabuk unuttu, babası ona 5 yıldır iyi filan dedi gene.(Bu 5 yıl evli olduğumuz süre oluyor)Ben de oğlun doğru yolu buldu, dua et milleti birbirine katmıyorum dedim o lafın üstüne.Duyduğum kadarıyla buna bozuldu, ben de yüzgöz olmadım.Off, bıktım artık.Eşim hep benden yana oldu, her zaman.O bana yetiyor.Takma, duyma, sinirini bozuyorsa da sokma eve dedi geçenlerde...İşte kadın kendi yaşadıklarını örnek vererek diyor ki, işte oğlum her akşam bana gelse, ben onu doldursam, eve gelse, sana ve eşyalara tekme atsa ne yaparsın...Ama bir değil, beş değil her gelişinde tam 38 yıllık laflar...Ben de altında kalmıyorum, çocuğumu aldığım gibi giderim diyorum hep...Siz olsanız ne yaparsınız?Bu arada çağırsak gelir, çağırmadan gelmez, gelince susmaz, üç haftadır öbür oğlu geliyor, bizi çağırmıyor...Gidince de oğluna 3 bana 1 tane koyuyor yemeklerden.Kaç kere bozduk eşimle ben ama değişmiyor...