yaklaşık 1 saat önce eşimi bir polis memuru aramış (maç izlemek için dışarı çıkmıştı)telefonunuzu bulduk gelin alın demişlet...
tam iremi uyutmuşken eve geldi ve merve senin telefonun markası neydi nokiamıydı dedi..
hayır samsung dedim şaşırdı o zaman senin telefonun bulunmuş dedi....
sonra polis memurunu aradı nerdesiniz almaya geliyoruz diye..o arada irem uyandı bende geliyorum diye..sonra korktuk şüphelendiğimiz şahıs bize tuzakmı kuruyor diye abimleride çağırdık.
yengem abim eşim ben irem yola çıktık.Dükkanın yakınlarında bir yeri tarif ettiler oraya gittik...arabada bekledik.2 kişi geldi..
biri arabaya bindi telefonu gösterdi alın açın sizinse dedi.
önce polis memuru oldugunu ispat etmesini istedim.kimliğini gösterdi tamam dedim verin telefonu
aldım girdim pin kodunu açıldı....
sonra telefonu bulan adamın evine gdicez dedi
eve gelemeyiz o buraya gelsin dedim
kapısına gittik aşağıya indi...
ve telefonu nasıl bulduğunu anlattı.
Çöpçüymüş kendisi...hastaneye gittiğimiz gün arabanın yanında yokuşta bulmuş telefonu (araba yokuşta değildi ara sokaktaydı)
sonra her yere kağıt astığını bizi bulamadığını söyledi...
dün kilit kodumu polis eşliğinde kırmışlar başka kart takıp telefondaki numarayı bulmuşlar...
Yeni kartımı taktım telefonda kayıtlı numara eşimin turkcell numarası
ama aradıkları numara avea
ve bir bomba daha.....eşimi ilk aradığında yayıncı oldugunu söylemiş
birincisi eşimin aveasını
ikincisi yayıncı olduğunu nerden biliyorlar?
Telefonu bulan adam özel birşirketin temizlik işlerinde çalışıyor şirketi ağzından kaçırdı
veeee bizim şahsın amca oğluda o şirkette....
Ben bütün bunların senaryo oldugunu..telefonu bulan şahsın sicili oldugundan ve savcılıkta adını vermiş olmamdan dolayı korkup böyle bir şey ayarladığına inanıyorum....
eşim bütün saflığıyla başta inandı bu duruma
ama ben bu tezlerimi öne sürünce allak bullak oldu...
sizce
Hiç bişey olmamış gibi savcılıktan dosyamı almalımıyım? yoksa araştırmalımıyım