Sadece uzaktan sevenlerdenim..
Elleyemem,evime sokmam ama tüm hayvanları çok
sever ve bakarım..Ne yemesi gerektiğini bilmem..
Güle güle büyüt sibelciğim....
Sadece uzaktan sevenlerdenim..
Elleyemem,evime sokmam ama tüm hayvanları çok
sever ve bakarım..Ne yemesi gerektiğini bilmem..
Güle güle büyüt sibelciğim....
Hayirli olsun kediniz.
Yemek isini veterinere sorsaydin keske. Ben unuttum, simdi kedimiz yok. Annemin kizi oldu artik o.
Cis mevzuna gelince, ilk birkac kere biryerlere yapabilir. O yaptigi yere hemen kumunu koy, orada kuma alisinca kumu nereye koymak istiyorsan oraya tasi ve goster Saskin'a. Anlat kumun burada duracak, cis gelince buraya yapacaksin de. Baska yere yapmaya kalkarsa hemen yakala kumuna gotur ve tekrar anlat. Buraya yapacaksin diye.
Oyle oyle ogrenecek, ben ve annem boyle ogretmistik kedimize. Ogrenene kadar ilgilenmeniz lazim yane.
birdee
çişini nasıl çiş kabına yaptıracamm
körolmaya gazeteye yapıyormuş simdi nerde gazete görse ona yapıyoor
çiş kabı hariç oysa onda da gazete var ama yapmıyoor ona dingil [/quote]
öncelikle şaşkın hoş gelmiş sefa gelmiş
koydugun çiş kabının içindeki kumu kediye koklat başka yere yaparsa yine kumu koklat ögreniyorlar bir iki defa sıkı takipten sonra nereye çiş yapacaklarını
yaa birde birsey soracam
şaşkın sürekli açık mı durmalı evin içindee
yoksaaam kapalıımı
gece kapatıyoruz kutusuna biraz miyavlıyoor sonra uyuyor
gündüüzü daa çok çözemediim
ben tırsıyoum birdee nasıl çözecem o kısmı bilmyorum işin açıkçası
İlk 3 ay tuvalet alışkanlığı kazanamıyor, ikinci kedim bu yüzden beni çıldırtmıştı. Sizinki anneden erken ayrılmış sanırım.
Bir tuvalet ona ayırıp kumu ve mamasıyla orada kapalı tutmuştum. Yine de kutuya yapmamıştı. Ne zamanki kutusuna yaptı, o zaman o kapalı yerden çıkarttım. Tavsiye ederim, acıma yoksa çekyat -koltuk altı temizlemekten belin kırılır.
aynen öyle yapmalı Nilgünnerdogan yazdı:
İlk 3 ay tuvalet alışkanlığı kazanamıyor, ikinci kedim bu yüzden beni çıldırtmıştı. Sizinki anneden erken ayrılmış sanırım.
Bir tuvalet ona ayırıp kumu ve mamasıyla orada kapalı tutmuştum. Yine de kutuya yapmamıştı. Ne zamanki kutusuna yaptı, o zaman o kapalı yerden çıkarttım. Tavsiye ederim, acıma yoksa çekyat -koltuk altı temizlemekten belin kırılır.
yapıyoor valla ulu orta yere
çok fena bu çoook
Serranın eline dişlerini geçirmiş az öncede
hiç yapmamıştı simdiye kadar
Evimde bakamam ama severim cok tatlilar ya hayirli olsun Sibelcim öpüyorum seni
sverim ama korkuyorum elimde değil
bugün gittik tasma aldıık
mavi boncukluu şirin birseyy
pek sevdiii kendini aynada bakıp bakıp duruoor hasbamm
Biz artık takmıyoruz. Yalarken ağzını araya soktu, ölüyordu.S.E.S yazdı:
bugün gittik tasma aldıık
mavi boncukluu şirin birseyy