Cok gecmis olsun Demet..Sadece gecmis olsun demek istedim..Bir an evvel iyilesir kizimiz..Cok opuyorum..
Cok gecmis olsun Demet..Sadece gecmis olsun demek istedim..Bir an evvel iyilesir kizimiz..Cok opuyorum..
Demetcim Merhaba
Geçmiş olsun.Doktorun zyrtec verdiğini yazmışsın.Şu an birtakım allerjileri sebebiyle ben de kızım Duyguya kullanıyorum.Kaşıntılar için iyi.Duyguda acayip kaşıyordu.Ben su çiçeğini geçirdim sen de geçirmişsin biliyorsun izi kalıyor.Ama kızın aşılı mı?Belki de aşısı varsa çok benzemiyor olabilir çünkü ben hatırlıyorum içi dolu su keseleri gibi belirgindi ve patlatıp kaşımıştım.ben de Duygu için su çiçeği aşısı yaptırayım şu aralar derken kızının geçirdiğini yazmışsın demek ki çok bulaşıcı.Tekrar geçmiş olsun.Doğa'yı da öperim.
Özlem ve Duygu
MERHABA;
GEÇMİŞ OLSUN DEMET, AŞISI OLDUĞU İÇİN HAFİF ATLATIYORDUR MUHTEMELEN. YUVADA BİRİ SU ÇİÇEĞİ GEÇİRMİŞ KULUÇKA DÖNEMİ OLDUĞU İÇİN YENİ ÇIKARIYOR OLABİLİR. OĞLUM HENÜZ TANIŞMADI SU ÇİÇEĞİYLE AMA BENİM İKİ KAŞIMIN ARASINDA BİR SUÇİÇEĞİ İZİ VAR SANIRIM VERDİĞİ İLAÇ KAŞINTIYI ÖNLEMEK İÇİNDİR.
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN UMARIM İZ KALMADAN ATLATIRSINIZ
AYRICA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN http://www.sucicegi.gen.tr/tanitim.asp ADRESİNDEN YARARLANABİLİRSİN
SEVGİ VE SAĞLIKLA KALIN
Selam,
Öncelikle geçmiş olsun diyeyim, bu mesajı atalı bir süre geçmiş üzerinden, ancak siteye yeni kayıt olduğum için ancak görebildim. Buarada Doga iyileşmiştir diye umuyorum. Ama yinede yazmadan gecmek istemedim, benim de yegenimin gittigi kreste gecen ay bir cocuk sucicegi gecirdi, o yuzden baya telaslanmıstık.
http://www.sucicegi.net sitesinde cok detayli bilgi veriliyor. Ayrıca doktor tavsiyesi ile suçiçeği aşısı da yaptirdik artık rahatız...
Herkese selamlar,
Sevgili Demet,
Öncelikle geçmiş olsun.
2 yıl önce oğluşum da su çiçeği çıkartmıştı ama ateşi çıkmadı. Sadece ilk gün biraz keyifsizdi. Ama biz çok hafif atlatık toplam 12 tane filan kabarcık olmuştu. Kabarcıklar yumuşak ve renksizdi. En önemlisi kaşımaması onun için de Fenistil diye bir merhem kullanmıştık. Bir de dışarı çıkmaması gerekiyor. Tedavisi yok ama dinlenmesi gerek ve sürekli gözlem altında tutulması da gerekiyor.
Sevgiler..
Demetciğim Doğa'ya çok geçmiş olsun. Ben su çiçeği çıkartmış. Hatırladığım kadarıyla çok kaşınıyordu. Umarım çabuk iyileşir yavrum.
Sevgiler;
Demet Hanım
Çok geçmiş olsun eğer su çiçeği ise mümkün olduğunca kaşınmamasına dikkat edin.Bildiğim kadarıyla iz kalıyormuş.Benim oğlumda konuyla ilgili icraat yok.Küçükken çıkarsa diye umutla bekliyorum ileriki yaşlarda zor oluyormuş diyorlar.İnşallah bütün çoçuklar ve tabiki DOĞA kızımızda bunu çok kolay atlatır.
Geçmiş olsun.
www.sucicegi.net adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Çok geçmiş olsun. Çocuklarımız mutlaka geçirecek galiba bu hastalıkları. İnan hiç bilgim yok bu hastalıklar hakkında. Aslında bilgi edinmek te lazım. Sayende ben de bu konuları araştıracağım. Teşekkür ederim. Acil şifalar diliyorum. Bir an önce minik kuşunun sağlığına kavuşması dileğiyle.
Demet'çim
Doğaya çok geçmiş olsun , umarım en hafif şekliyle atlatır.
Öznur ve Mavişi Kemal