12. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 210111213142262112512 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 111 ile 120 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

Yescam yazdı:
    Pazartesiden itibaren bende Lostçu olacağım dvdlerini izlemeye başlayacağım o yüzden forumları okumuyorum tadı kaçmasın
    İyi yaparsın ama filme başlayınca ya bitiricen hemen yoksa bu forumlardan tiyo bakmaya başlarsın
    Hayırlı olsun yeni bir lost fanatiği daha kazandık galiba.

Dediğim gibi eşim gelir gelmez çıktığımız için hiç bir şey yapmadım, sadece bahsettim bundan da, bilgisayarda onu çalıştıracak program mevcut olmaya bilir dedi. Baksın da ne gerekiyorsa ona göre harket ederiz.

3.sezona geldim

kocam bana ayrı tv aldı sırf dizi merakım yüzünden , yatak odasında izliycem artık jack dı sawyer dı

Ben bu diziyi izlemeye başlasam size ne zaman yetişebilirim acaba ?

Bir de bu DVD'ler satılıyo mu yoksa siz mi indirdiniz ? Bilgi ŞAhende'cim.Gerilicem zaten yer arıyorum he

Kendimi sitenin en sessiz LOST'cusu ilan ediyorum

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Kendimi sitenin en sessiz LOST'cusu ilan ediyorum
    ooo yeşim de gelmiş .
    Sonunda senin de sessizliğini bozduk mu

Anjinsan yazdı:
    Ben bu diziyi izlemeye başlasam size ne zaman yetişebilirim acaba ?

Bir de bu DVD'ler satılıyo mu yoksa siz mi indirdiniz ? Bilgi ŞAhende'cim.Gerilicem zaten yer arıyorum he
    Dvd nin orjinallerini bir zamanlar görmüştünm fekar ben o sıralar izlemiyordum lostu. Şimdi satılıyor mu bilmiyorum. Bana da siteden sağolsun meriç 1. sezonu yaptı gönderdi.

Sen başlasan bize ne zaman yetişirsin.
    16 bölüm var 1 sezonda 16 saat desek 3 sezon var yani 48 saat yapar bu da 2 gün hiç uyumadan seyredersen bize yetişirsin anlamına gelir

Ama sen mümkünse uyu lütfen ve 1 haftada bitir sonra şalter malter neme lazım

"Lost" heyecanı seneye kaldı

.....Lost'un durumu daha da vahim.
    Gizemlerini çözmektense, "İkiz Tepeler" misali zaman aşımına uğrayıp bir entrikadan diğerine atlayana "Lost", üçüncü sezondaki atıllığıyla hayranlarını sinirlendirince bir iç hesaplaşma yaşadı. Sonu bellii olan konuyu zaman yaymak için mecburen uzatmaktan yakınan senaristler, prodüktörlerden diziyi makul bir hızda bitirebilmek için bir nevi "izin" istediler. Sonunda dizini 16'şar bölümden oluşacak üç sezonda bitirilmesine karar verildi.
    Normalde 24 bölümden oluşan ve aradaki uzun Noel tatili hariç Eylül'den Mayıs'a kadar devam eden dizilerden farklı olarak "Lost", bundan böyle Amerika'da Noel ertesi başlayacak.
    Bu durumda, dizinin yeni sezonunun Türkiye gösterimi de maalesef 2008 sonbaharına kalacak.
    Kayranları küstüren ama finale yaklaşan bölümleri ile, özellikle de final bölümü ile kendini affetiren üçüncü sezonu tekrar izlemek mümkün ama. İzlemekten kaöırmayın. Üçüncü sezonun hayal kırıklığı ilk bölümlerini izlerken, sonunun her şeye fazlasıyla değdiğini hatırlayın. Bir de belki şunu hatırlayın: Tüm zamanların en heyecanlı, en sürükleyici, en etkileyici ilk bölümüne sahip dizisi herhalde "Lost"tur. Bu denli hızlı müptelalık yaratan bir fikir, sonu bu denli merak edilen bir gizem, bu denli zekice kotarılmış 'başka bir dünya' senaryosu çiçeği burnunda ve iddialı dizilerin hiç birinde yok. Fenomen kelimesini "Lost" kadar hak eden başka bir dizi yok. Bu yıl en iyi drama dizisi kategorisinde Emmy adaylarından gösterilemese de, son yıllarda iyice prim yapan 'gizemi doğaüstü unsurlarla besleyen diziler' arasında, bütün kusurlarına ramen en sağlam yerde duran dizi o.

SİNEMA dergisi'nin Eylül'07 sayısından üşenmedim sizin için yazdım

ellerıne saglık

Valla öyle bir yerde bıraktılar ki nasıl toparlayacaklar bilmiyorum
    ama eğer kurtulmuşlarsa ben izlemem daha söyleyim