Tüh Mehtapcığım nasıl oldu da ben o reklamı kaçırmışım. Biz de reklam hiç kaçmaz da, ben de çok seviyorum çünkü. Dur bu akşam dikkat edeyim şu zuzulara
Yerim ben seni zuzu Emir'i
Tüh Mehtapcığım nasıl oldu da ben o reklamı kaçırmışım. Biz de reklam hiç kaçmaz da, ben de çok seviyorum çünkü. Dur bu akşam dikkat edeyim şu zuzulara
Yerim ben seni zuzu Emir'i
Hımm, benim oğlan o sırada mızmızdı, demek tam seyredememişim, inek kısmını da göremedim çünkü, teşekkürler
Gerçekten çok güzel bir reklam)) Ben de bayılıyorum ona
Benim bu reklam hiç dikkatimi çekmemiş.
Ya Öykü son günlerde Cigulimidir ne karın ağrısıysa onun reklamı çıkınca dikkatli bir şekilde izliyor. Yapma bana numaraaaa diye bağırıyorya sinir oluyorum ama Öykü bayılıyor.
Birde evy-baby reklamını çok seviyor, diğerleriyle ilgilenmiyor şu an için...
ay evet ya bende bayılıyorum o reklama sonrada inek isteyince ailesinin halide çok komiğime gidiyor
Senin kızın büyüdü artık ne yapsın öyle zuzu muzu reklamlarını
yeğenimde ikide birde teyze makiş(makyaj) yapıyım ben diye etrafımda dolanır durur böyle şeyler kızlara daha cazip geliyor nedensee
bızde ızledık borayla....bora hemen benım de babam var..arabası var........dedı...
sonrada nerde dıye sordu......
ama guzel hos bır reklam bencede...
bora o reklam cıkınca cızgı fılm basladı dıyor......
sevgıler...
BP REKLAMI DİYE HATIRLIYORUM AMA..EVT GÜZEL REKLAM..
kredi kartı ile yapılan ortak bir reklam çalışması olabilir.
Dikkat edersen birikmiş puanlarınızı nasıl kullanırsınız diye soruyorlar yani benzin alımlarınızdan bile puan kazanabilirsiniz gibi