2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

TIPKISININ AYNISI BENDE VAR.
    HER İSTEDİĞİ OLACAK.SÜREKLİ BİRŞEYLER İSTİYOR.PEŞİNDE PERVANE OLDUM İSTEDİĞİNİ VERİYORUM EĞER YANLIŞ SA SİNİRLENİP ATIYOR ELİNDEN..HASTAYIM DÜN BİRAZ DİNLENEYİM DEDİM.AMA NE MÜMKÜN.ANNE GEL.ANNE GEL.DELİ OLACAĞIM YAKINDA.
    BABASIDA PAZAR GÜNÜ ÇARŞI İZNİ İÇİN GELMİŞTİ.ŞAŞIRDI NE OLMUŞ KIZIMA DİYE.
    ANLATIYORUM AMA BİZİM YETERİNCE İLGİLİ OLMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYOR GALİBA....AMA NE YAPABİLİRİM ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM SAKİN OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BANAMISIN DEMİYOR.
    BİR AN ÖNCE GEÇSE BU HER NEYSE...
    BU GÜN İŞTEYİM AMA ZOR DURUYORUM AYAKTA EVE GİTSEM DİNLENSEM DİYORUM KIZIM BENİ RAHAT BIRAKMAZ DİNLENEMEM Kİ.
    NE BİLEYİM İŞTE BİZDE SENDEN FARKSIZIZ.
    EN KISA SÜREDE BUNLARIN GEÇMESİ DİLEĞİYLE.
    SEVGİLER

Ayşe...

Ayşecim gerçektende çok zor .
    Ama yukarıda Ege' nin gündüz uyku saatlerini duyunca hiç şaşırmadım. Çünkü gündüz yeterince uykusunu alıp gece canavarlaşıyor senin oğlun.
    Benim tavsiyem gündüz daha fazla uyanık kalmasını sağlayın ve her istediğini de yapmamaya çalışın bırakın ağlasın eğer inat ederse de dikkatini başka yöne kaydırmaya çalışın.
    Size kolay gelsin, minik yaramazı ve seni öpüyorum.

demek larada bizden:)))))

çiğdem gel biz bunları aynı odaya kapatalım bakalım ne olacak

geçen gün bir baktım kasıkların bulunduğu cekmeceyi açmış ne kadar kaşık,catal,vs.varsa damacananın içine atmış.çıkartana kadar ana ağladı derler ya işte ondan oldum
    süpürgeye , gürültülü şeylere bebeklikten alışık cok sever ama büyünce doğal olarak kullanmak istedi velet,,,,,

ay bir de fişe tak diyor ya
    ah aha nelerim gitti öyle

4. Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

Ayşecim seni takip ediyorum çünki Eloş 13 aylık oldu ama Egoş un izinden kararlı adımlarla gitmekte. Referans alıyorum seni bilesin. Gelişmeleri ve yeni yöntemleri bekliyorum

5. Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

bizimki bir de benim çantama ve makyaj malzemelerime takmış durumda . ee kız yaa resim çektirirken bile kız pozu ver diyorum elini yanağına koyup gülüyor poposunu da yana kaydırıyor
    dün bütün cüzdanımı boşaltmış elinde kredi kartları koşuyor kapıya geri geliyor . ne yaptın dedim .
    - lara market gitti .
    - ne aldın kızım
    - emmek ( = ekmek)
    - neyle aldın ? paran var mı ?
    - bakkkkkk param . aldım . dedi kredi kartımı göstererek .
    çocuk olayı çözmüş yani yakında ek kart çıkartıcaz gibi gözüküyor hanıma

Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

Ayşe kolay gelsin... Dilerim yakında düzelir....

Dün Batuhan koşarak geldi... Anne çabuk geeel diye. Bir gittim ne göreyim İpek sokak kapısını açmış penye hırkayı tek kolundan giymiş, ayağında çoraplarıyla dedesine gidiyormuş....

5 dakika koltukta oturma cezası ve güven üzerine "ben sana güvenip kapıyı kilitlemiyorum, birşey yapacağın zaman lütfen önce bana haber ver" konulu bir söylev dinledi...

Ahhh ben Batuhan'da hiç böyle şeyler görmedim.

Yeni adeti salonda sandalyeye oradan bilgisayar masasının üstüne çıkıp ekranın yanında ayakta durmak. Konuşuyorum anlatıyorum yok yok yok o konuda kendisi laf anlamaz durumda, bizim böyle takıldığımız konular var....sanki hiç konuşmamışız gibi ısrarla yapmaya devam ettiği, bakalım ne olacak?

ÇİĞDEM...

Sude de makyaj meraklısı oldu göre göre halbuki eskisi bir çok şeyde sürmüyorum, bir far bir rimel...
    Gözünü açınca beni böyle görüyor, yarı gözü açık ben rimel sürerken, "gözü gözü" diyor, bir de hafta sonu çekmeceden makyaj çantamı alıp göz kalemi ile yüzünü çizmiş durmuş, beni görünce kçşe bucak kaçtı

aman ha gökçe

aman güzelim sakın beni ve egeyi referans alma yolumuzda gitme bak kötü yola düşersin uyarmadı deme

ama tercik eloş ve senin eger illaki gideceğim dersen yol senin olsun ileride birlikte gideriz psikoloğa ve pedagoga çiğdem-lara-sen -elo-ben -ege .belki toplu seyansta indirim yaparlar.
    baksana lara işi ilerletmiş kredi kartına geçmiş
    karar verdim bende laranın izindeyim

Ah canım şaşırmış anneler klubüne hoşgeldin benim oğlumda sıvı sabun ve gözlük beziyle kapıları ve televizyonu siliyor ha bu arada her yemek yapışımda babam yapsın sen gitme diyede arada bir nakarat döşüypor.
    Çalıştığımız için bizi özlüyorlar arkadaşım.Bu arada bende eve girmeden parka gittiğim çok olmuştur hatta inanırmısın yemeği bazen gece 11 de yiyorum.Allah onların canını sağetsin bunların hepsi taş çatlasa iki yıl sürer ondan sonra dünyada annelerden daha güzel bayanların olduğunu keşfederler arasakta bulamayız birdaha.
    Sevgiler canım.

Allah kolaylık versin Ayşeciğim bu Ege biraz titiz galiba, erkek çocuklar anneye düşkün olurmuş da bilemiyorum yane. ne demek bu kadar yapışıklık, senin durumuna düşünce ben ne yapacağım, ben de avazım çıkıtığı kadar bağırırım herhalde. Öpüyorum annesi ben minik Ege'yi

Sevgiler