1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

ya allah aşkına biri bana sabahın 5 inde kalkılıp diş fırçalanamıyacağını ,evin süpürülemeyeceğini söylesin.daha doğrusu oğluma.

evet yaklaşık 1,5 ay olacak ve ben egeyi tanıyamıyorum , sürekli bir şey isteyen , olmayınca ağlayan ,hemde morarırcasına , yatagında artık yatmayan , gece 1 lere kadar oturan ve hiç durmadan hareket halinde olan , yemek yemeyen , geceleri saat 2 de kalkıp beni odasına çagıran,ve sonunda birlikte yatmaya ikna eden bir oğlum oldu.vatana millete hayırlı uğurluy olsun
    ya ben cok yoruldum ve bağırmak istiyorum.
    bu gün her zamanki gibi eşimle kalkıp sabahın 5 inde önce diş fırçaladık sonra evi süpürdük.komsularım manyak bu kadın demiştir nereden bilsinler ev temizliğini oğlumun yaptıgını ha şu bir gerçek köşe bucak güzel süpürüyor.koltuk minderlerini kaldırıp altını bile süpürüyor ama yeter artık yaaaaaaaaaaaaaa!
    akşam işten cıkıyorum eve geliyorum ve ceeeeeeeeeee oğlum kapıda beni bekliyor,ayakabıları giyilmiş şekilde.hemen dışarı cıkıyoruz ve hava kararana kadar sokaklardayız sonra eve geliyoruz , yemek yapmak istiyorum ama ne mümkün,elimden tutup beni biryerlere götürüyor,birşeyler istiyor,vermeyince veryansın
    ama olmaz ki yaaaaaa! bende insanım eşim saat 21 ve bazen 24 gibi eve geliyor,bir haftadır ütü yapacağım birikti yapamıyorum,çünkü ütüyüde cok seviyor ve istiyor(ayrıca bu 2.ütüm ilki rahmetli oldu)oyuncak ütü,süpürge aldım yok tatmin olmadı onlarda aynı sesi çıkartıyor ama illaki gerçeği olacak.
    abartmıyorum elektirik süpürgesi ve halı yıkamayı elbise dolabına soktum sürgülü kapı henüz açamıyor , ütü ve fön makinası fortmantoda
    ya her gün aynı şeyler , aynı ağlama krizleri,masaya yemek yemek için oturuyoruz,kendi yemeğini hallettikten sonra benimkiyle oynamaya geçiyor içine su ktıyor ekmek doğruyor, yapma dersem ağlıyor.

ya be ne yapacağım ya oğlumun huyu değişti önceden hiç ağlamayan daha doğrusu ağlamayı bilmeyen,kendi kendine sessizce oynayan,yatağında 12 saat kesintisiz uyuyan oğlum gitti yerine tam bir tatlı canavar geldi.
    ben eski egemi geri istiyorum

sizce bu 2 yaş sendromu denilen şeymi?eger oysa daha 6 ay var 2 yaşına olamaz olmaması lazım.
    ay yazarken bile birtuhaf oldum içim daraldı.evime gelen arkadaşlarım hayrete düşüyor ne olmuş bu diyor,dip dibe geziyoruz bacağıma sarılı bir şekilde

hani hatırlarsanız yaklaşık 1 sene önce "[size=medium]OĞLUM BENİ SEVMİYOR,TENCERE TAVAYI DAHA ÇOK SEVİYOR, ÇOK ÜZÜLÜYORUM "[/size] diye form açmıştım ya ,sizlerde beni teselli etmiştiniz merak etme senide seviyordur ileride sana düşkün olur diye.
    işte ben o lafımı geri aldım,yine babasına düşsün,....

ay rahatlar gibi oldum kızlar kusura bakmayın buralarda bagıramayacağım için sizlere yazdım affedin beni.

ve bana akıl verin eski güzel , sakin günlerime daha doğrusu iyi günlerime nasıl gideceğim bennnnnnnnnnnnnn

Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

sen çok bunalmışsın..bu durumda sana ne tavsiye etsem boş..önce biraz bulabildiğin kitaplardan referans al,sonra da eğer gerektiğine inanıyorsan bir pedagogla görüş,bazı şeyleri takıntı haline mi getiriyor diye bir sor istersen...sabahın 5 inde ev süpürmek gibi..

Allah kolaylık versin, sabır versin canım sana..
    Bir tanede bende var o modelden ama birkaç model düşüğü Niye dersen Sude senin anlattığın kadar değil en azından....
    Yani her istediği olmuyor, öyle ağlama durumlarımızda yok allaha şükür...
    Bizim kızda sabah 7 olmadan uyandı süt ısıttım yatağına yatırdım istemedi, yanıma aldım istemedi, "biberonu bıyak" dedi sonra "terlik giyy" dedi ve ben giydikten sonra, salonu işaret etti, neymiş kucağımda uyuyacakmış ben koltukta oturacakmışım, gerçi çok şükür o saate kadar deliksiz uyudu diyebilirim 3 de kalkıp süt içmesini saymazsak...
    Bende uykulu olduğu ve beni iyi anlayamacağı için oturdum koltukta ama 10 dakika daha uyumak içinde çırpınıyorum, uyudu diye yatağına götürdüm hanım hemen uyandı biz gene koltuk sefası yaptık
    Sonra kalkma vakti geldi tabii ama ben kalktım hanım uyumaya devam etti
    Valla Ayşe sen her istediğini yaptığın için böyle oldu sanırım, alınmazsın umarım..
    Eğer değişmesini istiyorsan kararlı olup, hayır demesini bilmen lazım.. Bırak ağlasın sonunda yorulup pes eder, gecenin 5'inde uykuya dalar diyorum ben..
    Valla ben ağladığı zaman duymamazlıktan geliyorum, vazgeçiyor...
    Tekrar sana kolaylık gelsin, minik canavarı öpüyorum...

birimiz kafayı yeriz bu gidişle ama

vallahi mine ben mi psikologluk oldum yopksa egemi pedagogluk oldu bilemiyorum yaniiiiiii
    ay kızamıyorumda , eşimde bende kızmayı beceremiyoruz.heleki gözyaşı görünce kimseye kıyamam e birde bu canım olunca.....
    anlatıyorum,başka şeye dikkatini çekiyorum ama anlasada yapyor.

bızde 4 5 ay oncesıne kadar her gece saat 2 de kalkıp lego oynardık oynamadıgım zaman ağlardı bende uykulu uykulu kalkıp oynardım sonrada sabah 11 gıbı gec kalkalrdı bende baktım vazgecmıyor bıraz zor oluyor ama sabahları saat 7 gıbı kaldırmaya basladım öğlen uykusunada saat 12 den önce yatırmadım tabı ozaman uykusuz kaldı beyıomız gecelerı kalkamadı
    kotu bır anne olarak gormeyın ama me yapayım gecenın bır yarısı kalkıp lego oynamak hıcte zevklı olmuyor yanı ıstersen sende sabahları erken kaldır

ayşe yazdıklarını hem gülerek hemde üzülerek okudum off off küçük canavarların enerjisine yetişebilmek için galiba 100 fırın ekmek yememiz lazım (( benim kız daha yüreyemiyor ama emekleyerekde beni yorgunluktan biterebilecek şeyler yapıyor aman ne yapalım Allah sağlık versinde kuzucuklarımıza gerisi kolay ne kolay ya

haklısın ayşegül

çok yüz verdim beyimize ,astarını istiyor. ne bileyim ben uslu diye yüz veriyordum.
    ayrıca " bir kaç model düşüğü" lafına cok güldüm.

sudem akıllı yapmaz böyle şeyler.
    hayır yani erkek çocuğu bu kadar ev eşyasına düşer mi kine , hamileyken hep kız istemiştim bu yüzden top olacak galiba benim oğluş....
    ayrıca anti parantez ben işe gidince saat 12 ye kadar uyuyor sonra kalkıp yemek yiyip 14 de tekrar yatıyor ve 16:30 da geri kalkıp beni bekliyormuş.
    öğlen uykusunu kestim bir ara ama değişen bir şey olmadı.

8. Re: olmaz böyle bir şey çıldıracağım:))))) ayşe -ege

ahh Ayşecim .. bir an Lara'yı anlatıyorsun sandım
    Allah yardımcımız olsun
    Ben artık o ağlama ve çığlıklı bağırmalara dayanamıyorum ipleri bıraktım günün her saati o ne isterse onu yapıyoruz .Ev deli pazarı gibi

AYŞE..

Aman aman belli olmuyor ne zaman ne olacakları bunların belli olmaz iyi dediğim Sude yakında kuduru verir....
    Benim en büyük sorunum sokağa çıkmak istemesi neyse dikkatini başka yöne çekme taktiği allahtan işe yarıyor...
    Sude de silme meraklısı eline bez alsın hemen başlıyor, dün elbeziyi almış yerleri siliyormuş
    Birde bizim ki tornavida falan görünce hemen istiyor babası gibi meraklı bu işlere
    Neyse sen kararlı ol ve uygun olmayan isteklerine hayır de, bırak biraz ağlasın birşey olmaz, sonra vazgeçer, bir de bir dönem ilgi duydukları şeyleri bir süre sonra bırakıyorlar yani bence yakında süpürgeden falan vazgeçer...
    Kolay gelsin...

Dönem dönem değişiyor çocuklar. Bir dönem sakindi diyorsun şimdi biraz hırçın. Ama merak etme yine değişecek.

Senin yapman gereken biraz sabırlı olman.