-
28 Ağustos 2007, 08:34
Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım
Şok değilmi finali.
Evet az kaldı başlamasına, inşallah şubat gibi başlayacak yurtdışında ve inşallah digitürk de elini çabuk tutarda aynı anda yayınlar.
Merakla bekliorum teoriler üretip üretip çürütüyorum.
-
28 Ağustos 2007, 10:04
-
28 Ağustos 2007, 11:39
-
30 Ağustos 2007, 11:20
-
31 Ağustos 2007, 11:42
-
Az once 3. sezonu da bitirip diziye yeni bolumlerine kadar nokta koymus bulunuyorum.
Bu adanin baslangici ne,o siyah duman ne? Sayilarin anlami ne?
Evde bekleyen kim,Jack'in baba yasiyor mu? Cenaze kimin? Bunlar yalnizca 3 kisi mi ayrildi adadan?
Niye Jack yalan soylemekten bikmis
Yalniz,dizi supermis,bayildik,izlemekte cok gec kaldigimiza da uzulduk.
-
Amerikada yayınlamaya başlamış diye duydum, bulmalı bir an önce...sabırsızlanmaya başaldım.
-
Ben,dun aksam Amerika'dan bir arkadasimla konusuyordum diziyi Meric,ocakta baslayacak dedi.
-
Ben de daha önce ocak diye duymuştum ama eşimden duydum başlamış diye duymuş o da..sorayım bakalım tekrar
-
06 Eylül 2007, 17:58
Mer,ç az önce sinema dergisinde okuduğuma göre amerika'da noel sonrası başlayacakmış ve bizde de gözlerime inanamayarak okudum ama 2008 sonbaharı başlayacak diyor herhal de kafayı yemişler bunlar.
Yapımcıları diziyi herbirisi 16 bölümden oluşacak şekilde hazırlamak istemişler diğerleri uzatalım demişler 24 bölüm olsun demişler insanları sıkmadan filmi orjinali gibi çekelim demişler ve kazanmışlar kısa olacak yani sezonlardaki bölümler.
Her neyse ama tam 1 sene sonra da bir dixiyi izlemek insafsızlık gibime geliyor siz ce.