BEBEĞİM 6 AYLIK ŞU ANDA .AMA 3 AY SONRA İŞE DÖNECEĞİM,NASIL AYRILICAM BİLMİYORUM,BABANNESİ BAKACAK ÇOK HEVESLİ ,BİRKAÇ KEZ ONLARI YALNIZ BIRAKTIM SORUN OLMADI,DAYANAMAM GİBİ GELİYOR,DAYANILIYOR MU????
BEBEĞİM 6 AYLIK ŞU ANDA .AMA 3 AY SONRA İŞE DÖNECEĞİM,NASIL AYRILICAM BİLMİYORUM,BABANNESİ BAKACAK ÇOK HEVESLİ ,BİRKAÇ KEZ ONLARI YALNIZ BIRAKTIM SORUN OLMADI,DAYANAMAM GİBİ GELİYOR,DAYANILIYOR MU????
Dayanılmaz mı dayanıyorsun..AMANDA yazdı:
3 aylıkken bıraktım ben
Bunları düşünmek için daha 3 ayın var şimdiden başlarsan ooooo işe falan başlayamazsın bende 6 aylıktı işe başladığımda ilk 1 haftan zor geçsede alışırsın hiç olmazsa benimki gibi babannesi bakacak gözün arkada kalmaz yemek yedimi uyudumu derdin olmaz gözü gibi bakarlar merak etme sen ve üç ay sonra düşün derim ...
Bende 4 aylıkken bıraktım hemde bakıcıya.
Valla dayanılıyor desemde yalan olur çünkü içimde bir acı anı olarak kalıyor yavrumu bırakıp işe gelmek.(Hala)
Hergün bu gün tatilmi ?
Her akşam yatarken yarın iş varmı ?
Sen işe gitme hep hep yanımda kal diyor.
Sen benim içimdesin anne diyor.
O an zor yutkunuyor ağlamamak için göz yaşlarımı tutuyorum
TEKRAR SÖYLÜYORUM İHTİYACI OLMAYIP YAVRUSU 6 YAŞ A KADAR OLAN SEVGİLİ ANNELER ÇALIŞMASINLAR.
!!!! H A Y A T Ç O K K I S A !!!!!!