Kadınlar genel olarak tüm ev işlerinden nefret ediyor ancak kadınların en sevmediği ev işi ütü yapmak.
ahanda ben..
Kadınlar genel olarak tüm ev işlerinden nefret ediyor ancak kadınların en sevmediği ev işi ütü yapmak.
ahanda ben..
istanbulda olsan seve sevegulcin_ yazdı:
Şatoo bu hafta bana uğrayıver gözünü sevem
hafta sonu oğluşun doğum günü partisi var nasıl yetişeceğim ben
nefret ediyorum zaten kısıtlı olan zamanımı ev işi yaparak harcadığım için, :-x
hele ütü :-x
ahh şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım$aTo yazdı:
istanbulda olsan seve sevegulcin_ yazdı:
Şatoo bu hafta bana uğrayıver gözünü sevem
hafta sonu oğluşun doğum günü partisi var nasıl yetişeceğim ben
nefret ediyorum zaten kısıtlı olan zamanımı ev işi yaparak harcadığım için, :-x
hele ütü :-x
Aman ne Disneyland'ı bitsede kurtulsam diye bakarım ben.
deli gibi temizlik yapamam,uğraşamam ben hem deterjana yazık haftada bi gün siler süpürürüm..evimde her zaman düzenli ve temizdir..
zaten evde yaşayan yok sayılır akşamdan akşama,mutfaktan bi çıkabilsem belki daha fazla siler süpürürüm.
ben en çok çamaşır yıkar vernel kokuturum
ben keyif düşkünüyüm anacım haftada 3 kere evi silmektense kocamla 3 film seyretmeyi tercih ederim.
ya da dışarı çıkmayı,konsere gitmeyi,kızımla oynamayı..
ev işi nankör ama koca değil bu gençlik bi daha geri gelmez.
En sevdiğim ev işi ütü ve yemek yapmaktır...
Hayal kurmayı da sevmem...
Hergün birkaç saati kendime ayırırım...
Ben neyim acaba?
Uzun yıllardan sonra 2 aydır evdeyim ve resmen temizlik hastası oldum.Biri bana dur desin hem de acilennnnnnn Yoksa hem ben hemde evdekiler kafayı yiyecek
Ben ütüyü severim ( ters gelebilir ama )
Eşimse ev işi yapmaktan hiç hoşlanmaz..Ben de artık istemekten bıktığım için seslenmiyorum bile..Ortalığı dağıtmasın, kendi dağınıklığını toplasın yeter diyorum.. Maalesef
2.kez çıkmış
kıskanılası bir şeysin EsraEsra_Aytekin yazdı:
En sevdiğim ev işi ütü ve yemek yapmaktır...
Hayal kurmayı da sevmem...
Hergün birkaç saati kendime ayırırım...
Ben neyim acaba?
Ev isi yaparken hayal kurarim ama Disneyland'in degil, yapilacak bir sey varsa onun programini kafamda hazirlarim, o anda yaptigim is bitince hangi ise baslasam diye dusunurum.
Evimi derleyip toplayip temizlemeyi seviyorum ben ama bunlari yaparken evde kimsenin olmamasi lazim.
Esim ev islerinde benim ona ihtiyacim oldugu kadar yardim eder onun asil gorevi bana evi temizlemek icin cocuklari alip beni evde yalniz birakarak zaman tanimasi. Bana bu kadari yetiyor.
Cıkkkkkk.. Ben haftada 15 saat evişi yapmıyorum, düşündüm de en fazla 8-10 saat filan tutuyor yaptığım iş.. O da epeyidir yardımcı almadığım için, yoksa o kadar da yapmıycam... En sevmediğim iş ütüdür benim de ve yapmıyorum zaten.. Ya Hasan ütülerdi kendi şeylerini onları ütülerken bizimkileri de ütülerdi ya da annem sağolsun iki haftada bir gelip dağ gibi ütüyü bir saatte hallederdi... Bir süre de yarım günlüğüne sadece ütü ve ortalık için yardımcı almıştım..
Ben rahatıma ve keyfime düşkünüm biraz, sıkmam kendimi olduğu kadar..
Bu arada, iş yaparken hiç Disneyland hayali kurmadım şimdiye kadar... Hayalini kuracak şey mi yok, ne diye Disneyland'i düşüneyim..