ama cumhurbaskanligi teklifiyse kabul ederdim,
gerci YRTE gülünden vazgecmedi ...
dikenler girecek biryerlerimize
ama cumhurbaskanligi teklifiyse kabul ederdim,
gerci YRTE gülünden vazgecmedi ...
dikenler girecek biryerlerimize
Kabul ederlerse bence başla...
hem sıkılmamış olursun.
teklif bergamadaki altın madenlerinden desem .
olmazcemboy yazdı:
teklif bergamadaki altın madenlerinden desem .
siyanürlü onlar
benim sektörüm gün geçtikçe daralıyor.iş bulma imkanı azalıyor...ve daha öncede söylemiştim ben ilk defa bu işsizliğimde herhangi bir yere cv bırakmadım.beni piyasadan tanıdıkları için iş teklifinde kendileri bulundu açıkçası da bu gururumu çok okşadı.şimdiye kadar çalıştığım firmalarda hamileler hiç sevilmediği için ikinci çocuk konusunu bu kadar erteledim ve bu insanlara başından söylediğim halde beni tekrar aramaları biraz cesaretlendirdi.şu anda çok fazla hamilelik şikayetim yok ama böyle devam eder mi bilmiyorum.offff kafam iyice karıştı..
İş görüşmesine gider durumumu söylerim. Onların işine gelirse çalışmaya başlarım
Bu arada 2.bebeği tebrik ederim
sağol canımefab yazdı:
İş görüşmesine gider durumumu söylerim. Onların işine gelirse çalışmaya başlarım
Bu arada 2.bebeği tebrik ederim
Ben hamile olduğumu öğrendkten 2 gün sonra işe başlamıştım napim vazgeçemedim çünkü çalışmam gerekiyordu.eğer çalışmak zorunda değilsen vazgeç derim ben yeni olduğun için göze batarsıncemboy yazdı:
şimdi olay şööle:
daha önce bahsetmiştim sanırım bir iş teklifi vardı ve ozaman hamile değildim ama planlıyordum ve bana teklifi getiren şahsa bundan bahsetmiştim.neyse o kimse beni tekrar aradı ve perşembe günü görüşmek istediğini söyledi.ben de bildiğiniz gibi hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum....
siz olsanız ne yapardınız?
Valla canım işin konusuna göre değişir.
denemekten zarar gelmez derim
bende 3 aylık hamileyken bi iş teklifi gelmişti bana hemen kabul ettim
sonra ortam olarak hoşuma gitmedi ve ayrıldım
belki çağırdıkları yer çok seveceğin bir yer olur
sağlık durumun iyi ise başla derim