hangi tür sahnelerde kanal değiştirirsiniz?Örneğin bir tokat atıldığında veya kavga sahnesinde bile kanal değiştir misiniz?Malum 2 yaşına az kaldı.Herşeyi anlamaya başladı.Nerede nasıl hareket edeceğimi şaşırdım.
hangi tür sahnelerde kanal değiştirirsiniz?Örneğin bir tokat atıldığında veya kavga sahnesinde bile kanal değiştir misiniz?Malum 2 yaşına az kaldı.Herşeyi anlamaya başladı.Nerede nasıl hareket edeceğimi şaşırdım.
kızım temmuzda 2,yi bitirdi ama tv alışkanlığı hala yok reklamlara bile bakmaz iyi değilmi bilemedim ...hiç dikkatini bile çekmez sadece oyun havası müziklerinde ortaya toplar milleti oynar bizde alkış tutarız.
benimkide seninkiyle yaştaş gibi. ben tv izletmiyorum. dvd alıyorum hem daha öğretici hemde şiddet yok..
çok fazla tv seyrettiğini söyleyemem,ama en çok cinsellik ve silah olan yerlerde değiştiriyoruz,
favori bir iki reklamımız var onları duyduğu an dikkati tv ye yönelir, birde bir kaç sevdiği şarkı, ondada klibi izlemez evin ortasında hoplayıp zıplayıp oynar. bunların dışında tv açık olsada oturup hayatta bakmıyor çizgi filmler dahil, ileride nasıl olur yıldızcım bilemem ama olabildiğince tv den uzak tutmak en mantıklısı gibi görünüyor,,,
yanımızda olduğunda kanal değiştirmeye çalışıyoruz ama yatişebilmek mümkün olmuyor ki...
her kanalda onlar için sakıncalı birşey var...
zaten genelde çocuk kanalı ve dvd izliyor..
büyüklerin programlarını izletmemeye çalışıyorum.
seyrettiği çizgi filmlerde sorun yok.
Biz Esen Meltem'in yaninda TV acmayiz. Seyredecegimiz seyleri o uyurken veya yuvadayken seyrederim( riz ).
TV aciksa mutlaka ona uygun bir program veya DVD vardir. Bitince hemen kapatilir, uzun sure seyretmesine izin verilmez. Hastayken biraz daha uzun sure seyretmesine izin veriyoruz sadece
her an birşeyle karşılaşmaları mümkün korumaya çalışsak da...
benim izlediğim programları izlemez zaten ama geçenlerde belgesel açmıştım hayvanları seviyor diye.
ben de mutfaktayım.bir ara baktım gülüyor bu.bir gelirim ki
'hayvanların sex yaşamı'diye bir program ve maymunlar çiftleşiyor.
tepki vermeden değiştirdim tabii ama sorulardan da kurtulamadım bir süre.
BABAMIZ MUTFAKTA HABER - SÖYLEŞİ İZLER
BENDE KIZIMLA SALONDA UYUYANA KADAR YUMURCAK TV - SMİLE OF CHINA - D ÇOCUK İZLERİZ.