1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bir konuda yardım, bir konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim? / Dün akşam kararımızı verdik!!!

Birincisi;

15 güne kadar lojmanlara taşınacağız arkadaşlar. Lojman olması sebebiyle insanlar her ne kadar kendileri otursa da giderken bayağı bakımsız bırakarak gidiyorlar.

Burada binalarda yerler genellikle karo. Sebebi de çok sıcak olması ve sürekli yıkamaları. Böyle bir duruma alışkın olmadığımız için yerleri mineflo kaplatmayı düşünüyoruz. Ancak; burada sadece serfloor mağazası var ve neredeyse ufak bir lojmanın maliyeti süpürgelikler hariç 700 YTL civarında tutuyor. 2 sene önce İstanbul'da lojmanlarda koskaca lojmanı 100 YTL'ye kaplatmıştım. Ve ürünleri Unkapanından almıştım.

Acaba diyorum, Unkapanında çalışan,tanıdığı olan yada sürekli alış veriş yaptığı mağazada tanıdığı olan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

İkincisi;

Yakında lojmana taşınacağımız için oğlumuza söz verdiğimiz genç odası takımını dün satın aldık. Kemik ve Orange ağırlıklı. Nevresim takımıda fıstık yeşili ve orange ağırlıklı olduğu için oğlumun odası fıstık yeşiline boyanacak.

Salondaki koltuk takımımızı değiştiriyorum ama henüz Sedef'in haberi yok. Sürpriz yapacağım. Ancak; koltuk takımında istediği renkleri bir şekilde öğrendim ve bugün öğlen siparişini vereceğim. Koltuk takımları lila ve pembe karışık olacak. Yemek odası takımımız eskitme boyalı ve sandalyelerin kumaşı bordo.

Şimdi; salon, yatak odası, ara hol, mutfak, banyo ve tuvaleti hangi renklere boyayalım. Fikirlerinizi almak istedim.

Şimdiden teşekkürler.

Re: Bir konuda yardım, bir konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim?

kum rengi yanına ne koysan gider

Kolay gelsin size ,inanın yeni bir eve taşınmak,yerleşmek,evi istediğin hale getirmek ne kadar zordur çok iyi bilirim.Mineflo için 2007 ocak ayında taşındığımız eve bizde mineflo yaptırmak zorunda kaldık.çünkü karoları çok kötüydü.Ama o zaman ne kadar araştırdıysam en iyi toptancısından 7 milyona almıştık(metrekaresini tabii )o yüzden bütün ev 200 ü geçer bence
    Boyaya gelince arkadaşım onun gerçi duvarları saten boya ama tütün yeşili diye bir renge boyattı.Çok beğendim.Öyle düşünüldüğü gibi yeşillle alakası yok.Çok uçuk bir renk zeytinyağı renginin çok çok açılmışı.

setrem yazdı:
    Ama o zaman ne kadar araştırdıysam en iyi toptancısından 7 milyona almıştık(metrekaresini tabii )o yüzden bütün ev 200 ü geçer bence
    7 YTL çok iyi bir fiyat benim için. buradaki fiyatlar dediğim gibi 700 YTL yi geçiyor.

3 sene sonra zaten terk edip gideceğim. Karo üzerindeki göze hoş gelmeyen yerleri kapatsın yeterli.

valla emrecim ben salon mor eflatun

mutfak fıstık yeşili

yatak odası koridor damlataş rengi.

kısacası benim renkler sizi açmayabilir fazla iddialı bulabilirsin.

ama damlataş çok hoş bir renk söyleyeyim.
    benimki dyo nano

katalogtan bir bak istersen.

güle güle oturun

minedafne yazdı:
    valla emrecim ben salon mor eflatun

mutfak fıstık yeşili

yatak odası koridor damlataş rengi.

kısacası benim renkler sizi açmayabilir fazla iddialı bulabilirsin.

ama damlataş çok hoş bir renk söyleyeyim.
    benimki dyo nano

katalogtan bir bak istersen.

güle güle oturun
    dikkate alacağım.

birde mineflo konusunda yardımcı olunabilse acayip sevineceğim.

Salon için şampanya rengi düşünebilirsin. Ya da halın ne renk , açık renk ise halı ile aynı tonda bir bpye olabilir.

Yatak odasında lila ve pembe tonlu renkler güzel gider, ama lila özellikle çok güzel oluyor.

Hol mutfak ve banyo buralara açık renk uygulayabilirsin çünki aydınlık gösterir. Şampanya olabilir mesela.

Emre,

Bana göre lila ve pembe birarada çok hoş durmayabilir, benzer renkler çünkü. İki renkli koltuklar yerine tek renkli koltukları, renkli aksesuarlarla canlandırmak daha hoş sonuç veriyor. Henüz siparişi vermediysen, sadece lila olmasını öneririm. Pembeyi, (sandalyelere uyması için) bordoyu falan aksesuarlarda kullanırsa Sedef, daha şık bir görüntü olur. Yastıklar, sehpa örtüsü, vazolar falan...

Salon duvar renginde çok açık bir kum grisi hoş durabilir. Fazla koyuya kaçmasın, hem holtukları boğar hem de gereksiz karanlığa sebep olur. Duvarlara da çektiğin güzel fotoğrafları paspartulu çerçeveler içinde asabilirsin Birkaç tanesini birarada kullanırsan çok güzel olur.

Mutfak mümkün olduğunca aydınlık olsun. Bence kırık beyaz, fildişi uygun olur veya dolapların rengine göre çok açık olmak kaydıyla herhangi bir renk de olabilir. Uçuk mavi, uçuk yeşil gibi.

Yatak odanızı bilemeyeceğim. Ama ben mümkün olduğunca her alanda açık renklerden yanayım artık.

Mineflo konusunda fikrim yok maalesef, inşallah ucuza halledebilirsin. Kolaylıklar dilerim

Inci&Deniz yazdı:

Mineflo konusunda fikrim yok maalesef, inşallah ucuza halledebilirsin. Kolaylıklar dilerim
    Teşeşkürler İnci. Bunu da değerlendirmeye alacağım.

Mineflo işini Şafak sayesinde hallettik. Neredeyse 3/1 fiyatına denk geldi.

Bu yüzden buradaki arkadaşlığı herşeye rağmen seviyorum.

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

Emre öğlen gibi ara beni
    Unkapanı işini oldu bil

simdi arama müdür kızıoor mesai saatleri içinde telefonla konuşmaya
    daa doğrusu benim konuşmamaa