lost'u bitirdik,prison break'i bitirdik,24'ün 5. sezonunu bitirdik,en son iki gün önce heroes'u bitirdik
lost'u bitirdik,prison break'i bitirdik,24'ün 5. sezonunu bitirdik,en son iki gün önce heroes'u bitirdik
çok hızlıymışsınız , ben sadece lostu seyrediyorum.gülhan.e yazdı:
Şimdi yeni sezonda invision ve surface'in de yeni bölümlerini bekliyorum bu dizileri de seyrediyordum.
İzlemeyenler digitürk'te foxlife ve dizi max kanallarından eski bölümlerini seyredebilirler.
Surface denizde yaşayan yaratıklarla ilgili bir film.
invision da uzaylılarla ilgili bir dizi.
Eşim sağolsun kendisi tez canlı beni de kendine uydurdu
Surface takip ettiğim bir dizi yeni sezonunu merakla bekliyorum ben de.
İnvision'u eşime söyledim netten indirecek belki
Aslında invision surface'den çok çok daha güzel bir dizi.gülhan.e yazdı:
Kesinlikle tavsiye ederim. Surface biraz donuk ve yavaş ilerliyor invision süper bir dizi.
Ama yine de hiçbirisi lost ile kıyaslanmaz.
Lost benim ilk gözağrımsöyleye söyleye eşimi de lost fanatiği yaptımsahende yazdı:
Aslında invision surface'den çok çok daha güzel bir dizi.gülhan.e yazdı:
Kesinlikle tavsiye ederim. Surface biraz donuk ve yavaş ilerliyor invision süper bir dizi.
Ama yine de hiçbirisi lost ile kıyaslanmaz.
İnvision'un ilk 2-3 bölümünü seyrettim ,çok güzel dizi gerçekten.ama nedense daha sonra bölümleri kaçırdığım için kopukluk oldu.şimdi eşime baskı yapıyorum netten indirsin diye
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayuvam yazdı:
doktor malesef bize kalmıyor 3.sezonda doktor bir bayan var ötekilerden onla yakınlaşıyor..kate de buna çok bozuluyor hırsından sawyer a bir kere daha beraber oluyor...idilara yazdı:
iyi olmus bi hayırsız bi ugursuz doktorda bize kaldıyuvam yazdı:
kate sawyer ı tercih ediyor.
dizi 3.sezonun başında biraz sıkışıyor ama ondan sonra açılıyor.hatta bu adanın ilk varoluşu ve neler olduğu ortaya çıkıyor ama 3.sezon çok acayip bitti.
sezon sonunu seyreden var mı düşüncelerini merak ediyorum..
Lost'un oyunu gelecek çok yakında bilgi vereyim dediydim de.
ya ne olcak sımdı gercekten cok ılgınc bıttı
ancak seyredebıldım de