5. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 55 sonuçtan 41 ile 50 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Sevgili anneler, sevgili kadın arkadaşlarım... sevgili forum arkadaşlarım

Ali bey, diğer babalar ve baba adayları bu site sizlerle çok güzel. Hep burada kalın.

Ali Bey kendı adınıza haklı olarak duygusal davranıyorsunuz bellıkı kırılmıssınız ama ben ve benım gıbı bır cok arkadım sızın ve dıger erkek arkadaslarımızın bu sıtede kalmasından yana cunkı herbırımız ayrı renkler katmaktayız .Ayrıca hayatın her asamasında sız erkeklerle beraberız bu ayrım olmamalı bızler erkek kadın ayrımı yapmadan bır cok seyı paylasıyoruz ve ınanın ben daha yolun basındayım sızın gıbı buyuklerımden ogrenecegım okadar cok sey varkı

babaları ıstemeyen uye arkadaslarıma gelınce onlar yasadıklarından dolayı boyle bır karar almıs olabılırler her kesın fıkrıne saygı duyuyorum ama gereklı acıklamayı sayın webmaster ve yesım yapmıslar zaten o zaman gıtmek yerıne neden kalmayı dusunmuyorsunuz

Re: KIRICI OLMADAN DÜŞÜNCELERİMİ NASIL AÇIKLARIM BİLEMİYORUM AMA DENEYECEĞİM....

ALİBEY VE TÜM ERKEK ARKADAŞLARIM VE HATTA KANKİLERİM....

SİZLERİN VARLIĞINDAN BEN VE BENİM GİBİ ÖZGÜVENİ GELİŞMİŞ TÜM ARKDAŞLARIMIN RAHATSIZ DUYMADIĞINI BİLİYORUM VE BUNU DA SİZLERLE GEREK FORUMLARDA GEREK CHAT'TEKİ SOHBETLERİMİZDE KENDİ ADIMA GÖSTERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.

BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMDA BURADA ERKEKLERİN DEĞİL "BABA"LARIN DA ÜYE OLDUĞUNDAN HABEWRİM YOKTU AMA CHATTE İLK KEZ OSMAN'LA KARŞILAŞTIĞIMDA BU BENİ NE RAHATSIZ ETTİ NE DE HUZURSUZ.

EĞER OLAYA KADIN VE ERKEK YERİNE "ANNA" VE "BABA" OLARAK BAKMAYI BECEREMİYORSANIZ ( ERKEKLERİN VARLIĞINDAN RAHATSIZ OLANLAR) BENCE ZATEN BU SİTEYE ÜYE OLMAYIN VE ÖNCE KAFA YAPINIZI DEĞİŞTİRİN.

BU ARADA BEN HİÇ RASTLAMADIM AMA GERÇEKTEN SİTEYE "ANNE"LERİ RAHATSIZ ETMEK İÇİN GİRENLER VAR AMA ONLARDA ZATEN UZUN SÜRE BURADA BARINAMIYOR. AYRICA HAYATIN HER AŞAMASINDA İSTEMEDİĞİMİZ, ONAYLAMADIĞIMIZ İNSANLAR BİR ŞEKİLDE KARŞIMIZA ÇIKAR Kİ ÜSTELİK ONLAR SANAL DA DEĞİLLER...!

EĞER ÖZEL BİR SOHBET ORTAMINDAYSANIZ BİR "ERKEK" TARAFINDAN SÜREKLİ KONRTOL EDİLEN KONUŞMALARINIZ SİZCE NE KADAR ÖZEL O DA AYRI BİR KONU KARŞI TARAFA BUNU KİBAR BİR DİLLE ANLATABİLİRSİNİZ SANIYORUM VE KARŞI TARAF NORMAL OLAN ÜYE "BABA"LARIMIZDAN İSE ZATEN BUNU ANLAYACAKTIR Kİ BEN BİRÇOK KERE CHAT'E GİRDİĞİMDE İKİ "BABA" İLE KARŞILAŞTIM VE ONLARA KONUŞMALARI ÖZEL İSE ÇIKABİLECEĞİMİ SÖYLEDİM.

LÜTFEN BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİN ARTIK. HAYAT KADIN VE ERKEKLERDEN KURULU VE ONLARDA BİR " BABA" YANİ SİZİN KOCALARINIZDAN FARKLI DEĞİLLER.

ALİ BEY.....SİZİNLE SOHBET ETMEK VE FİKİRLERİNİZİ DUYMAK BANA HER ZAMAN ONUR VERDİ. SİZDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM VE SAYENİZDE BAZI KONULARA BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ. BUNU BANA HİÇBİRŞEY VERMEYEN AMA SADECE " ANNE" SIFATI TAŞIDIĞI İÇİN BURADA OLAN BİRÇOK KİŞİYE DEĞİŞMEM.

VARLIĞINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ ....DİĞER "BABA"LARIN Kİ DE ÖYLE.

BURADA KALMAYA VE BİZLERLE SOHBETE DEVAM EDİN LÜTFEN....

VİLDAN'A

YANILMIYORSAM BU TATIŞMANIN BAŞLANGIŞ NOKTALARINDAKİ KİŞİLERDEN BİRİSİN VE AÇIKCASI NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLAMAKTA ZORLANIYORUM.

BİEKAÇ GÜN ÖNCE "BURADA ERKEKLERİN NE İŞİ VAR" DİYEN SEN DEĞİL DE BAŞKA BİR VİLDAN MIYDI BEN Mİ KARIŞTIRIYORUM.?

Burası kimsenin tekelinde değil ki Ali Bey biri beni istemiyor ben gidiyorum diyorsunuz. Burada (genelde) hepimiz aynı amaç için bir araya geliyoruz. Konuşuyoruz, dertleşiyoruz, paylaşıyoruz, kızıyoruz, katılıyoruz, katılmıyoruz, üzülüyoruz, seviniyoruz, öğreniyoruz, soruyoruz.....anne ya da baba diye bir ayrım yapmak doğru değil. İki taraf ta birbirine muhtaç (terazi gibi).
    Düzeyli ilişkilere hepimizin ihtiyacı var. Anlayışa, kabul görmeye. Bence (alınsanızda) karşı bir yazı yazıldı diye hoşnut olduğunuz bir yeri terketmek pek doğru değil , kolaycılık gibi geliyor. Savaşmanız da gerekmiyor. Siz eski haliyle ilişkilerinizi sürdürürsünüz isteyen okur istemeyen okumaz. Sonuçta herkesin elinde bir düğme var. Sizin ve sizin gibi babaların burda olmasından son derece memnunum. (keşke eşim de katılsa) Sizlerden de öğreneceğimiz çok şey var. En basitinden "bakış açınız" benim için önemli.
    Görüşmek üzere diyorum.
    Ben yine burdayım.
    Sevgilerimle,

Önemsendiğimizi bilmenin tatlı huzuruyla...

Sevgili arkadaşlarım;

Ben yolun yarısını çoktan geçmiş biri olarak neyi istediği ya da daha doğrusuyla neyi istemediğimi bilen biriyim.

Hergün yeniden kendimle hesaplaşıyor ve her gün kendimi başarılarım, olumluluklarım için kutluyorum.

43 yaşındayım ve biliyorum ki.. TEK BAŞIMA BİR HİÇİM.

Ancak insanlarla insanlar için bir şeyler yapabilirsem ben varım. Yoksa yokum. Ölümün bir başka tabiri de yaşarken "içinin boşalması", "değersizlik", "tükenmişlik duygusunu yoğun ve devamlı hissetmektir."
    Ben bu bakış açılarıyla bakınca yaşamın tam ortasında göbeğinde ve yaşayan biriyim. "Tanrı bana yaşam sahnesinin tam ortasında veda edebilmeyi nasip etsin" derim.

Benim çocuklarımın güzel bir dünyada yaşabilmeleri için başka çocukların da güzel bir dünyada yaşayabilmeleri gerekiyor. Bunun kavgası verilmeli ben de bu kavganın içinde varım.

Sokak çocukları, sokakta yaşayan çocuklar sorununa eğilmezsem çocuklarım Ozan ve Barış için elimden geleni yapmamış olurum.

Engelli çocuklar için çaba göstermezsem ne hakla çocuğum için daha iyi bir eğitim ve dünya talep edebilirim.

Okula gitmeyen gidemeyen çocukların sayısının sıfırlanması için kime görev düşüyor: elbette bana.

Töre cinayetine kurban giden çocuk yaştaki kızların sorunu da benim sorunum.

Irakta çocuğunu kaybeden anne için de, Amerika’daki gözü yaşlı anne için de ağlıyorum.

Dünyanın sorunu benim ve hepimizin sorunu. Tek başına mutlu olabilir miyim? Elbette hayır...

Kendilerini tanımaktan onur duyduğum Yeşim ve Murat arkadaşlarımın çocukları Deniz adına kurdukları bu siteyi hep kendi sitem gibi gördüm. Kendimi ev sahibi gibi hissettim. Hissetmeseydim buralarda durabilir miydim? Siteyi onlar kurmuş olabilirler ama geliştirenler (teknik anlamda değilsek bile, teknik sistem için Murat Bey e ve Yeşim hanıma sonsuz teşekkürler) ona emek veren biz katılımcılar olduk. Çok sesliliği, demokratikliği, birlikte yaşama kültürünü öğrendik. Tam öğrenebildik mi, elbette tam öğrenemedik. Ama oldukça da yol aldık.

“Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. H. Ford”

Ben buradaki forumu, arkadaşların tümünü çok çok önemsiyorum.

Benim daha önce yazdığım mesajım kesinlikle birini hedef alarak yazılan bir yazı değildi. Kimseye kişisel kırgınlığım olmadı. Düşüncelerine saygı duymalıyım herkesin, her zaman aynı şeyler düşünmeyebiliriz.

Forumda yanıt verme inceliğini gösteren tüm arkadaşlara, özel mesajla bana ulaşan sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Her gün internet başında olduğumda her zamanki gibi bugün ne var ne yok diye bakacağım annecocuk.com sayfalarına. Elbette zaman zaman yazacağım da.

SİZLERİ SEVİYORUM... Üzerime düşenleri yapacağım her zaman. Teşekkür ederim.

SEVGİLİ ALİ BEY,
    Öncelikle yazılarınızda da anlaşıldığı gibi biraz kırılmış ve gerçek anlamda kendinizi ve diğer zaten avuç içi kadar olan sitedeki babaların dışlandığını düşünmüşsünüz ve bu yaklaşımınızında sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum şahsım adına kaldı ki dünyada sadece alınganlık bayanlara özgü birşey değil.Konuyla ilgili bütün yazılara batım ama ne söylemem yada kimi kırarım kimi kırmam düşüncesiyle bir yorum yapmadım ama açtığınız form fazlasıyla duyarlı olmamı ve sizin yazılarınıza cevap vermemi sağladı.
    Ben şahsım adına sizin ve diğer babaların sitede olmasını hiç yadırgamadım bilakis böyle duyarlı babaların olmasından fazlasıyla gurur duydum.insanların cinsiyet gözetmeksizin birbirleriyle fikir alış-verişi yapmak kadar daha güzel birşey var mı?keşke olaylar buraya kadar sürüklenmeseydide sizde böyle kırılmasaydınız şahsınız adına sırf kırıldığınız için çok üzüldüm ,hayatın her devresinde eşitlikten yanayım bildiğim birşey varsada bayan veya bay olmayan toplum düşünmüyorum çünkü hayatta birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var diye düşünüyorum .kaldı ki hayat neden müşterek yanlış bir laf mı?bu bu zamana kadar kendimizimi kandırdık....
    sizden ricam ali bey,
    lütfen tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bizden esirgemeyin daha ben çok yeniyim ve sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum ..mutluluk paylaştıkça çoğalır.sıkıntılar paylaştıkça azalır........
    sevgiyle kalın,
    meltem

Sevgili erkek forum arkadaşım Ali Bey,

bir sıkıntım vardı hatırlar mısınız? nilgüny ve siz bana yardımcı olmuştunuz. Hatırlıyorum daralmıştım, bunalmıştım.

Siz Ali Bey,

tüm arkadaşlık kollarınızı açtınız bana. Bana kadın gibi davranmadınız, cinsiyetim yoktu nazarınızda.

Bende cinsiyetinizi bilemedim sizin hiç. Çünkü arkadaş adı hem kadına hem erkeğe kullanılıyordu. Ben de arkadaşım diyordum, diyorum da hala.

Ben bir arkadaşımı kaybediyor olmamın acısını yaşıyorum. Umarım arkadaşınıza bunu reva görmezsiniz.

En kolayıdır arkadaş kırmak. Fakat Ali Bey, siz kırılmayı haketmiyorsunuz. Siz arkadaşlarınızla bir arada olmayı hakediyorsunuz tarafımda.

Size uzun ömürler diliyorum. Birgün aksakallı dede olduğunuzda ben de tonton bir nine olduğumda arkadaşlığın değerini anlatacağız değil mi torunlarımıza!?

Sevgi ve saygılarımla,

Uzaktaki cinsiyetini bilmediğiniz arkadaşınız Burçin

bir tek yazdığınız forumu açabiliyorum ama

Evet Ali bey maalesef arkadaşların yazılarını göremiyorum neden hala anlayamadım
    Siz de biliyorsunuz ki burası BİZİİİİİM. Boşverin diyorum sadece. Sizin gibi saygın insanlara hepimizin ihtiyacı var.

BU KADAAAAAR

(Büyük ihtimalle bu yazımı da açamayacammmmm)

merhaba ali bey her dusuncesini belirtene kusulecek ve cekip gidilse bu sitede kimse kalmazdi herkesin dusuncesini ayni olmasi imkansiz birsey tum insanlar ayni fikirde olsaydi dunya gulluk gulistanlik olmazmiydi benim boyle bir erkekler gidsin diye talebim yok yazilarimalara bakarsaniz belki insanin aklindan gecmiyor degil vildan arkadasimizda aklindan geceni yazmaktan baska niyeti yoktu vildanin benim ve diger arkadaslarimizin tepkisi baska niyetlerle siteye giren kendini bilmezlereydi.benim tepkim size degil sirf geyik amacli siteye uye olan bazi beyler var zaten onlarin arasinda siz yoksunuz boyle gidiyorum demek olmaz