Ben oldukça yaşlı bir anne ve babanın çocuğuyum. Bebekliğimin denk geldiği yıllara göre babam son derece modern bir davranış sergileyerek, bakımımı annemle birlikte paylaşmış. Bezimi değiştirmiş, karnımı doyurmuş, benimle oynamış. Bir keresinde annem uzun süre başka bir şehirdeydi rahatsızlığı nedeniyle. Bana babam baktı. Yemeğimi yaptı, sabah saçlarımı tarayıp ördü, okula götürdü. Çocukluktan gençliğe geçiş yıllarımda sevgili babamı yitirdim. Ondan sonra da annem hem anne, hem baba oldu bana... Aynı bir zamanlar babamın annelik yaptığı gibi... Çocukluğumu düşününce kendimle ilgili anılarımın hepsinde hem annem,hem babam var... Şimdi, kendi kızımın yaşamında da babasının son derece önemli bir rol oynamasından çok mutluyum. Eşim tatile çıkalı beri ben bir kez olsun bez değiştirmedim! Şu an ikisi parktalar...
Bence sitenin adını değiştirmeli, annebabaçocuk sitesi yapmalı. İlle de annelerin üye olacağı site konusunda ısrar edenler olursa, başka bir site daha kurulabilir. Kim kurar, bilemiyorum... Kendi adıma konuşacak olursam, ben anne ve babaların birarada bulunacağı bir ortamda olmayı yeğlerim. Tabii, bu benim görüşüm.
ALİ BEY, LÜTFEN! SİTEMİZİ BIRAKMAYIN!!!
Selamlar, sevgiler...