2. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 55 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Sevgili anneler, sevgili kadın arkadaşlarım... sevgili forum arkadaşlarım

Çocuklarımız için iyi bir gelecek sağlamak adına bilgi paylaşımı için hep beraberiz.

Kadın erkek ayrımı ne demek biz bunları ortadan kaldırmak isterken gelinen noktaya bakın. kendini bilmez insanların rahatımızı kaçırmasına neden izin veriyorsunuz.

Şurda ne güzel tatlı tatlı sohbet ediyorduk...

of yaa çok can sıkıcı hala neyi tartışıyoruz..

hiç bir üyenin diğer bir üyeye GİT deme hakkı yoktur.bu siteye 2000 yılında üye olduğumda da erkek üyeler vardı şimdi de var."bence erkekler kalsın""aa ne çok şey öğrendim onlardan,babalar kalsın gitmesin" demeyeceğim..
    çünkü benim kafamda ONLAR/ERKEKLER/BABALAR diye bir kavram yok!!!BİZ VARIZ..doğrusu da bu çünkü..

ama burada önemli olan anladığım kadarıyla rahatsızlık yaratmak vs...rahatsız edici davranışlarda cinsiyete neden yükleniliyor anlamıyorum,bunun cinsiyeti yok ki..
    cinsiyet ayrımı hala burada tartışılıyor ya..çok üzgünüm doğrusu...bırakın tartışmayı kafalarda bile böyle fikirlerin olmaması lazım... YIL 2004

ALİ BEY ALINMAYIN LÜTFEN...OLUYOR BU SİTEDE BAZEN BÖYLE YANLIŞ ANLAŞILMALAR..YAKIŞMIYOR SİTEYE TABİ AMA ..NEYSE...

lafım sözüm kimseye değil ama biz iki cins kadınlar ve erkekler yaşamın her yerinde bir aradayız
    ve keşke
    anne sayımız ve baba sayımız eşit olsa ve bu yüzden zaten az olan baba sayımızın daha da artması gerekirken azalması hele böyle bir sebepten azalması çokkkk anlamsız geliyo lütfen ali bey sizlerle burda olmak çok güzel...
    özel şeylerimizi özelden yazışırız
    genel ve moda parkı hepimizin
    yarın görüşürüz ))

Ali bey ve bu sitedeki bütün babalara, baba adaylarına,, tüm arkadaslara...

Biz bu siteyi bir kadın ve bir erkek kurduk. Siz erkek arkadaslarım, biz sizlerle hayatın her alanında yan yana yürüyoruz, ve yürüyeceğiz. Bu sitede ilk günden beri Hep beraber olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
    Zaman zaman forumlarda şikayetlerimiz oluyor, eşimiz bizimle , çocuğumuzla yeterince ilgili değil diye Bu ne yaman çelişkidir ki, aile ve cocuklarımızla ilgili bir sitede sizlerin olmasına karsı cıkıyoruz

Üstelik, bu sitede erkeklerin olmamasını istemek kadar komik bir şey olamaz
    düşünsenize sitede Murat(webmaster) yok... EE tabii sitede yok

Chate bir erkek giriyor bağırıyoruz, burada özel şeyler konuşuluyor , erkek istemiyoruz dışarı diye... Oysaki Chatin üstünde yazıyor burada yazılanlar webmaster (yani Murat) yani bir erkek tarafından okunabiliyor

Uzun lafın kısası, burada erkekler ve kadınlar bir arada yaşayacağız Bunun tartışılacak bir yanı yok....

Sevgiler
    Yeşim

ali beye özel sitem

Ali bey,yaaa...

ben size kızıyorum durup dururken şimdi..

nasıl yani.."iki kişi bir kişiden rahatsız oldu,sonra saçma saçma laflar söylediler ben alındım,hadi ben gideyim.." var mı öyle yağma,kim kimi nerden kovuyor,sahip çıkın sitenize,üyeliğinize,emeklerinize,dostlarınıza.tam aksine daha bir inatla yapışmalı buraya,daha fazla baba üye olmalı inadına.

"inat edeceksin hayata yapışacaksın,bırakmayacaksın hiç bir şeyin ucunu..."
    sizin forumlarınızda bu felsefeyi buluyorum ben hep...

yanılıyor muyum?

Sevgili Ali Bey,

Inanin yazinizi okuduktan sonra cok uzuldum cok uzun suredir siteye uye olmasamda yazilarinizi buyuk bir merakla okuyordum, sizin gibi bir insani sahsen siteden kaybetmek istemem!

Bay di bayandi ayrimlarina gelince bence cok sacma, eger sadece bayan olan bir site isteyen bayan arkadaslar varsa oyle bir site acsinlar kendinelerine yada uye olsunlar, Bakin webmasterimiz bile erkek!

Kendinize iyi bakin ve kararinizi bir daha gozden gecirin derim!

Sevgi ve saygilarimla

DERYA

Ali bey, beni kirdiniz iste..

[quote]
    ali_ulusoy yazdı:
    Bu forumu özel kılan birbirimizi kendimize yakın hissetmemiz, birbirimizi önemsememiz, söyleşecek, dertleşecek değerde insanlar olarak görmemiz.

Kimseyi kırmadım, kırmak istemedim. Kırdıysam da, incittiysem de özür dilerim.

ALI BEY; ben sizi önemsiyorum, deger veriyorum. öyle veda filan ederseniz beni kirip, inciteceksiniz, o zaman yapmayin.

Düsüncelerimde yalniz olmadigima eminim, ben simdiye kadar sitedeki hic bir babadan, saygisizca, kirici, kücültücü, taciz edici bir yazi ya da yaklasim görmedim. Tam tersi bu kadar annenin icinde, düsünceleri, olaylara kendi perspektiflerinden bakislariyla, forumlari renkli bir hale geitrdiklerini düsündüm. Karariniz ne olursa , saygi duyarim.
    sevgi ve dostlukla kalin,

Sibel ve Umutcan

8. Re: ALi BEY.................

Ali bey biryere gideceginizi sanmiyorum. Burda seviliyor ve sayiliyorsunuz..
    Erkek kadin diye degil arkadas!! insan!! diye bakanlarimiz cogunlukta..

merhaba Ali bey
    sizinle fazla gorusmemiz olmadi ama bende hicbir babanin burdan ayrilmasini istemiyorum. sizin bilgilerinizede ihtiyacimiz var. guzel forumlarinizdan bizi mahrum etmeyin lutfen....

10. Re: Sevgili anneler, sevgili kadın arkadaşlarım... sevgili forum arkadaşlarım

SAKIN VEDA EDİYORUM DEMEYİN!!!!
    Ali bey yazınızı okuyunca bugüne kadar şahsım adına sizi kıracak bir söz söylemedim ama sizin böyle düşünmenize sebep olan konulardan arkadaşlarım adına özür dilerim.
    Burada siz,Osman bey,Cüneyt bey,Baran-ist vede ismini sayamadığım sizin kategorinizde olan bütün babalarada her zaman yer var.
    "elbette hanımların sadece kendi aralarında konuşacakları, konuşmak isteyecekleri sahalar da vardır."demişsiniz siz zaten konuşmanız gereken yerlerde o güzel bilgilerinizi bizimle paylaşıyorsunuz.
    BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMENİZE NEDEN OLUNDUĞU İÇİN İNANIN ÇOK ÜZGÜNÜM.
    HATTA SİZE BU YAZIYI YAZARKEN EŞİMDE YANIMA GELDİ VE OKUDU ONUN DEDİĞİDE ÇOCUKLARA HEP ANNE GÖZÜNÜZLE BAKIYORSUNUZ AMA BİR BABA NASIL BAKAR ONLARIN FİKİRLERİ SİZİN BİZE KARŞI BAKIŞ ACINIZI DEĞİŞTİRECEK OLDU VE KEŞKE VAKTİM OLSADA BENDE FORUMLARA KATILABİLSEM DEDİ VE SİZE İLETMEMİ İSTEDİ BURDAN BİR YERE AYRILMASIN BİZLERİN TEMSİLCİSİ OLSUN BU SİTEDE BİR YADA BİR KAÇ KİŞİ...