Süreyyacığım;
İtiraf etmem gerekirse sen anlatırken pek iç açıcı gelmemişti. Ama sonucu görünce yanıldığımı anladım. Çok güzel olmuş.Perde halı uyumu da çok güzel. Güle güle kullan. Ev oturmasına davet edersen ıslatırız.
Süreyyacığım;
İtiraf etmem gerekirse sen anlatırken pek iç açıcı gelmemişti. Ama sonucu görünce yanıldığımı anladım. Çok güzel olmuş.Perde halı uyumu da çok güzel. Güle güle kullan. Ev oturmasına davet edersen ıslatırız.
GÜle güle kullanın çok şık olmuş. DArısı başıma.
gule gule kullan,cok guzel olmus...ne zevkle yemek yapilir yeni mutfakta dimi...
sonra da temizlemeyi unutmasın dimi mervemerve&irem yazdı:
çok güzel olmuş güle güle yemek yiyip vakit geçirin mutfağınızda
çok güzel olmuş güle güle kullan, renk burda görünenin aynımı fotoğrafta mı öyle çıkmış, turuncu hissi yarattı bende
sonra da temizlemeyi unutmasın dimi mervemerve&irem yazdı:
çok güzel olmuş güle güle yemek yiyip vakit geçirin mutfağınızda
çok güzel olmuş güle güle kullan, renk burda görünenin aynımı fotoğrafta mı öyle çıkmış, turuncu hissi yarattı bende
tezgahını yine granit yaptırabilirsinshelale yazdı:
merhaba yıldız benim şimdiye kadar mermer idi ama tezgahımın granit olmasını düşünüyorum
hem değişiklik olsun hemde mermer bilirsiniz leke yapıyor limon falan ama evye konusundaki fikirleriniz için teşekkürler
ama lavobuyu kaliteli bir mermerden yaptırırsan memnun kalırsın.
bizim sitede mütahit herkese metal lavoba yamış. ben de onu kullanıyorum maalesef. ve memnun değilim. çok leke bırakıyor.
ama değiştirip mermer yaptıranlar var. hem daha şık duruyor hem de daha kullanışlı
tabi bu benin nacizane fikrim
İyi günlerde kullanın
Ne güzel, hem mutfağın geniş, hem çook dolap var, hemde yeni hali çook güzel olmuş. İyi günlerde kullan, güzel yemekler, pastalar, kekler pişirirsin inşallah..
Walla cok kullanisli ve guzel olmus bence.Gule gule kullanin.
Canım şelale hanımcığım bende arkadaşıma katılıyorum...yildiz_hatun yazdı:
tezgahını yine granit yaptırabilirsinshelale yazdı:
merhaba yıldız benim şimdiye kadar mermer idi ama tezgahımın granit olmasını düşünüyorum
hem değişiklik olsun hemde mermer bilirsiniz leke yapıyor limon falan ama evye konusundaki fikirleriniz için teşekkürler
ama lavobuyu kaliteli bir mermerden yaptırırsan memnun kalırsın.
bizim sitede mütahit herkese metal lavoba yamış. ben de onu kullanıyorum maalesef. ve memnun değilim. çok leke bırakıyor.
ama değiştirip mermer yaptıranlar var. hem daha şık duruyor hem de daha kullanışlı
tabi bu benin nacizane fikrim
Aynı şeyleri yazacaktım...
Güle güle kullan yaptırda sende resmini göster bakalım nasıl olcek..