bizim evin tek isvicrelisi olarak Leo MIRERAL MIRERAL (yani mineralli su) diyerek maden suyundan baska bir su icmiyor.. Bense buz gibi duru su icmeyi severim.. Gazsiz!!
bizim evin tek isvicrelisi olarak Leo MIRERAL MIRERAL (yani mineralli su) diyerek maden suyundan baska bir su icmiyor.. Bense buz gibi duru su icmeyi severim.. Gazsiz!!
meyveliler gazlı içecek...
maden suyu değil ve faydasını geçtim, zararı bile var...
tamamen yapay onlar, sen doğal maden suyu içireceksin...
pinor yazdı:
Faydaları hakkındaki bilgilendirmen için teşekkürler...
Biz de evden pek eksik etmeyiz.Kızım da sever ama o daha çok meyvelisini tercih ediyor.Umarım meyvelilerde sadesi kadar faydalıdır
benimki hiç içmedi
acaba bir tatsa severmiki
denemekte fayda var
Evet, bunu da dişhekimi özellikle vurgulamıştı.pitlipitonpakize yazdı:
dis minesinede cola gibi zararli
malesef diyecektim Simla ama....
Faydalarını görünce sevindim.İki günde bir gibi limon SIKILMIS soda içer)
ben hamileykende günde 1-2 şişe içerdim
şimdi de içerim,selinde çok sever
biz iceriz, selin cok sever,
baris elma suyu ile karisik icer
nurican cok sever daha küçükken içerdi lıkır lıkır
bana da dr.tavsiye etmişti günde 2 adet...$aTo yazdı:
ben hamileykende günde 1-2 şişe içerdim
şimdi de içerim,selinde çok sever
Pusat Emir içiyor diyemem ama...
anneannenin şişesine ortak olmaya bayılıyor...
bardağa dökülen şişeden kalan bir iki yudum onun...
Dayanamadım, hekim arkadaşıma sordum bu mineralli su yani madensuyu meselesini. İstendiği kadar doğal olsun, maden suyu çocukların sürekli içmesi için uygun bir içecek değilmiş. Herşeyden önce, maden suyunda natriyum, yani tuz bulunmakta. Natriyumu azaltılmış maden sularından arada verilebilirmiş belki. Arkadaşım, Alev'e vermemi kesinlikle uygun görmüyor. 'Türkiye'de yiyecekler zaten oldukça tuzlu, bir de bol bol maden suyu içerlerse, çocuklar küçük yaşta yüksek tansiyon hastalığına yakalanabilirler, dedi.
Diğer sakıncalarını yazmıştım. İsterseniz, bol bol içirmeden önce iyice bir düşünün, derim. Ben vermiyorum, versem de içmez zaten.