1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

BARIŞ ÖLDÜ. SERDAR ORÇİN'İ TANIYAN VARMI PEKİ?

Barış öldü.Gencecik bir insan, Tüm Türkiye'nin "yaşasın lütfen" dualarına rağmen trafik canavarına kurban gitti.
    Günlerce, Hastahane önünde,Televizyonlarda, gazetelerde, herkez barış için iyi dileklerini iletti. Kimisi sırf TV ye çıkabilmek için,kimisi de gerçekten onu sevdiği için.

Ama Ona biçilen ömür bu kadar mış. Allah sevdiklerine uzun ömürler versin. Barış Nur içinde yatsın.

Benim aklıma bir soru takıldı. Aynı tarihlerde En bilindik olan GÜMÜŞ dizisinin genç oyuncularından SERDAR ORÇİN de bir trafik kazası geçirdi. Çok ağır yaralanmış. Halen kimseye gösterilmeden yoğun bakımda yatıyor. Barış genç öldü. Bunun etkisi de fazlaydı. SERDAR ORÇİN'de 76 doğumlu.
    Üstelik bir günde yıldızı parlamadı. Uzun yıllardır Müjdat Gezen tiyatrosunun öğrencisi diye biliyorum. Ve çeşitli TV dizilerinde oynamış.

Bende onu Gümüş dizisinde tanıdım. üstelik devamlı izleyicisi değilim.Ama geçen gün gazetede bu haberini okuyunca, hem onun adına,hem ailesi ve sevdikleri adına gerçekten çok üzüldüm.

Peki gazeteler, Tv'ler niye Serdar Orçin'den hiç bahsetmedi.? Niye Gazetelerin 3-4 sayfasının en altında küçücük bir küpürle bildirildi.

İşte ben bunu merak ettim. Birisinin kazasına, ölümüne üzülmek için, illa popçu mu olması gerekiyor, illa 2 Haftalık bir yarışma sonrası mı ünlü olmak gerekiyor?
    yada ne bileyim işte.

Size değil sitemim. Yanlış yönlendirilmeye izin veren insanlara.

Re: BARIŞ ÖLDÜ. SERDAR ORÇİN'İ TANIYAN VARMI PEKİ?

ilk kez duydum bu haberi iyileşir inşallah

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Peki ya 'Zehra Bilir'i tanıyan var mı??

'Türkü Ana' Zehra Bilir yaşamını yitirdi

29 Haziran, 2007 16:57:00 (TSİ)

'Türkü Ana' olarak bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir, dün akşam İstanbul'da vefat etti.

Düşme sonucu kalçasındaki protezin zarar görmesi nedeniyle uzun süredir Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Bilir, Ocak 2007'de taburcu edildikten sonra Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun, sanatçının huzurevinde barındırılması talimatı üzerine, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Küçükçamlıca'daki Bahçelievler Huzurevi'ne yerleştirilmişti.

Bilir'in kaldığı huzurevinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Zehra Bilir, 1913 yılında Malatya'nın Arapgir ilçesinde doğdu. Ortaöğretiminden sonra müzik dersleri alan Bilir, 1943'te sahneye çıktı.

Profesyonel nitelikte ilk assolist olarak sahneye çıkan halk müziği sanatçısı olan Zehra Bilir, türküleri yerel ağızla okuyuşunun yanı sıra şalvar ve elinde ipek mendille sahnelerde yer aldı.

Her yöreye ait türküleri otantik özellikleriyle okuyan Bilir, türkülerin gramofonlardan ve radyolardan dinlendiği dönemin adeta bir simgesiydi.

Türkücülüğü bir meslek olarak seçenlere öncülük eden Zehra Bilir, çok sayıda plak doldurdu ve ödül kazandı.

'Tiridine Bandım' adlı türküyle ünlenen Bilir, 'Kalenin Bayır Düzü', 'Cemo Gül Açanda Gel', 'Başındaki Tellere' gibi çok sayıda türküyü derleyerek, Türk halk kültürüne büyük katkıda bulundu.

O türküler daha sonra çok sayıda türkücü tarafından seslendirildi.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

4. Re: BARIŞ ÖLDÜ. SERDAR ORÇİN'İ TANIYAN VARMI PEKİ?

sanatciyi dizide farketmistim, isminin serdar orcin oldugunu bilmiyordum.

umarim sagligina kavusur.

evet bende gazetede okudum

inan çok üzüldüm
    ,serdar orçin beğendiğim oyunculardan

ama daha çok gümüşte duyurdu adını

ama ben "artık çok geç"adlı fikret kuşkanşla olan filminde oyunculuğuna bayılmıştım

acil şifa dilerim kendisine

serdarda çok genç

Tanrı sevenlerine bağışlasın

ben de ilk kez duydum umarım ciddi birşeyi yoktur.

kazada hayatını kaybeden diğer 2 kişiden de bahsedilmedi farkındaysanız.rating uğruna herşey

haberi ilk kez şimdi okudum,durumu ciddimiymiş acaba?
    acil şifalar diliyorum umarım o kurtulur

$aTo yazdı:
    evet bende gazetede okudum

inan çok üzüldüm
    ,serdar orçin beğendiğim oyunculardan

ama daha çok gümüşte duyurdu adını

ama ben "artık çok geç"adlı fikret kuşkanşla olan filminde oyunculuğuna bayılmıştım

acil şifa dilerim kendisine

serdarda çok genç

Tanrı sevenlerine bağışlasın
    Ayy yeni duydum Allah kahretsin bu neyaaa

Trafik ne canlar alıyor yaaaa

Rabbim sevdiğine ,ailesine bağışlasın..

Umarım bu iyi olur.Barışımızı kaybettik

serdarımız yaşar inşallah

Allahım sen koru yarabbim..

Başım çok ağrıyo kızlar ağlamak isteyiip ağlayamadığım bir durumdayım ,iş yerindeyim gözlerime kan indi baş ağrımdan napsam yaaa sıcakta var ondanda bunaldım ilaçta aldım ama tık yok

DURUCUM yazdı:
    ben de ilk kez duydum umarım ciddi birşeyi yoktur.

kazada hayatını kaybeden diğer 2 kişiden de bahsedilmedi farkındaysanız.rating uğruna herşey
    İşte anlatmak istediğim bu. Rating uğruna yapıldı birçok şey.Bir çok insan, bir çok kanal, bir çok gazete ve bir çok sanatçı sırf ratıng için, sırf Tv ye çıkmak için Barış'ın durumunu kullandı. Gönül Yazar acaba bu güne kadar Barış Akarsu yu tanıyor muydu, Adını o güne kadar duymuşmuydu? Ama sırf Tv ye çıkıp boy göstermek için oradaydı.

Şu an Serdar hakkında gelişme var mı yokmu kimse bilmiyor.Ancak Acıbadem Hastenesini arayıp öğrenebiliriz.
    Çünkü hiç bir gazeteci, hiç bir tv yok. Olsun . Orada da bulunsunlar. Onu da haber yapsınlar. Birini yapıyorlarsa,
    diğerlerine de yapsınlar.

tanımadığım bir kişinin haberiyle ne derece alakadar olurum diye düşündüm...

gözden ırak olan gönülden de ırak sözüyle harmanladım...

aslında çok da sorun edilmeli mi...

yani onlar da bir nevi haklı...

düzen bu...

ilginç ve ya gözde olanın haberi reyting alıyor...

onların da kazancı bu...

doğru olan ne nasıl yargılanır bilemedim...

hepsine saygı duyulmalı elbet...

giden can...

ne kim olursa olsun farketmez...

ama şahısların ilgilendiği özellikle reklamı iyi yapılmış şahsiyetler..

Allah hepimizin yardımcısı olsunn...