Barış öldü.Gencecik bir insan, Tüm Türkiye'nin "yaşasın lütfen" dualarına rağmen trafik canavarına kurban gitti.
Günlerce, Hastahane önünde,Televizyonlarda, gazetelerde, herkez barış için iyi dileklerini iletti. Kimisi sırf TV ye çıkabilmek için,kimisi de gerçekten onu sevdiği için.
Ama Ona biçilen ömür bu kadar mış. Allah sevdiklerine uzun ömürler versin. Barış Nur içinde yatsın.
Benim aklıma bir soru takıldı. Aynı tarihlerde En bilindik olan GÜMÜŞ dizisinin genç oyuncularından SERDAR ORÇİN de bir trafik kazası geçirdi. Çok ağır yaralanmış. Halen kimseye gösterilmeden yoğun bakımda yatıyor. Barış genç öldü. Bunun etkisi de fazlaydı. SERDAR ORÇİN'de 76 doğumlu.
Üstelik bir günde yıldızı parlamadı. Uzun yıllardır Müjdat Gezen tiyatrosunun öğrencisi diye biliyorum. Ve çeşitli TV dizilerinde oynamış.
Bende onu Gümüş dizisinde tanıdım. üstelik devamlı izleyicisi değilim.Ama geçen gün gazetede bu haberini okuyunca, hem onun adına,hem ailesi ve sevdikleri adına gerçekten çok üzüldüm.
Peki gazeteler, Tv'ler niye Serdar Orçin'den hiç bahsetmedi.? Niye Gazetelerin 3-4 sayfasının en altında küçücük bir küpürle bildirildi.
İşte ben bunu merak ettim. Birisinin kazasına, ölümüne üzülmek için, illa popçu mu olması gerekiyor, illa 2 Haftalık bir yarışma sonrası mı ünlü olmak gerekiyor?
yada ne bileyim işte.
Size değil sitemim. Yanlış yönlendirilmeye izin veren insanlara.