3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123
Toplam 30 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Tatil ve valiz hazırlamak

Bizde pazar akşamı tatile çıkıyoruz.Valiz hazırlamayı çok seviyorum.Fakat bu yıl ilk 4 gece ayvalık tarafında geçirip kalan 4 geceyi Bodrum da geçirmek istiyoruz..
    Valiz hazırlamadan önce dün yazlığa gidip eksikleri alayım dedim.Bir sürü şeyi unutup gelmişim.Kızımın deniz simidi ve barbi kollukları üstelik kışın ılgaza tatile giderken de almayı unutmuştum tekrar almıştık.Yani yazlıkta 3 takım kolluk 4 can simidi var tekrar almak sorun değil eşimin diline düşersem
    Valiz hazırlamaya son 1 gün başlarım fakat şimdiden ütü odasında yıkanıp ütülenenler dizilmeye başlandı.Ben eksik bırakmayayım diye valize doldurmam bir kenara 3-4 gün önceden gidecekleri hazırlarım.Son akşam onları gözden geçirir valizlere yerleştiririm.Giymeden geri getirdiğim bir şey olmaz,farklı giyinmeyi çok seviyorum.Kendim için ilk götürdüğüm yani olmazsa olmazlarım:Saç fırçaları,makyaj malzemeleri,güneş kremleri(kakao yağı,havuç yağı)acil bronzlaştırıcılar ,tırnak makası ve törpü,oje ve aseton,imitasyon takı,kızım içinde en önemlisi,havuz enfeksiyonu geçirirse diye backtrim şurup(ishale ve kusmaya iyi geliyor))ateş düşürücü,bizim için ağrı kesici,en sorun olan ayakkabılar oluyor.Eşim için 1 terlik,1 klasik ayakkabı,1 spor ayakkabı,benim için 2 klasik ayakkabı,2 terlik,1spor ayakkabı,kızım için 2 terlik,1 spor ayakkabı,1 sandelet...eşim mutlaka kulak pamuğu ister onuda unutmam..şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Re: Tatil ve valiz hazırlamak

Gideceğimiz günün akşamı hazırlarım valizimi, ama önceden neler gidecekse valize koymadan kenarda durur, bu sene çocuklar için ayrı küçük bir valiz bizim için de büyük bir valiz yetti bize

Döndükten sonra da temiz olanları yerine yerleştirip, oradayken ayrıdığım kirlileri yıkadım, sıra onları yerleştirmeye kaldı

efab yazdı:
    Ben de hiç hoşlanmama. Hele eşimin ilgilenmeyip bi de şunu koydun mu , bunu koydun mu sorularına gıcık olurum

benim kocamda malesef valiz konusunda yardimci değildir ..

üstelik hic birşeyin eksik olmasini istemez

arkadaşlar teşekkür ederim

verdiginiz bilgiler bayagi işime yaradi .

-cok esya goturulmeyecek

-oradan alinabilinicek şampuan vs yanımıza yük edilmiyecek

-kolluk vs gibi havuz malzemelerinin bir kısmını gittigim yerlerden alacagim .

-yarindan itibaren ,gidecekleri elime ne gecerse ,boş odadaki kanepenin üzerinde koymaya başlaıyacağim .

-liste yapılıcak yarın

aslında benim işim cok zor .ama birşeyler yapacagiz artik..yeterki gezme olsun .

şöyleki ,

tam 1 ay tatil yapıcagiz

1 hafta kemer

1 hafta fethiye -bodrum arasi

1 hafta ispanya

1 haftada mersin-g.antep-k.maras-antakya-iskenderun civari

valiz telaşımı tahmin edebiliyorsunuzdur

5. Re: Tatil ve valiz hazırlamak

minimalist ol.

günes gözlügün,
    fotograf makinan ve sarj aleti
    cep telefonun ve sarj aleti
    bir usb kablosu
    iki üc takim bikini,
    iki üc adet kilot
    bir kac elbise,
    bir kac tshirt ve bir jeans
    dudak ve yücut icin günes kremleri,
    sapka,
    makyaj silme kremi,
    rimel ve ruj,
    adres defteri,
    ani defteri,
    dis fircan,
    kredi ve bankamatik kartlarin
    pasaportun
    gidecegin yeri anlatan bir tur kitabin
    son olarak da tüm bunlari icine koyacagin omzuna asacagin koca bir bir sepet cantan olduktan sonra dünyanin her yerinde basini becerirsin.

Not: bu arada benim gibi alisveris yapip dönenlerdense, cantaya bir katlanir canta daha atmayi ihmal etme..

bizde onumuzdeki ay tr ye geliyoruz bavul hazirlamayi henuz baslamadim ben bavul hazirla seviyorum ama bosaltmayi sevmiyorum dedigin gibi hepsini yika utule bide bavulu acinca ev cok karisiyor en iyisi hepsini bavula koymadan yikayip utuleyip yerlestirmek eve gelince sadece dolaba dizmek kalir.

Deniz.. yazdı:

minimalist ol.

günes gözlügün,
    fotograf makinan ve sarj aleti
    cep telefonun ve sarj aleti
    bir usb kablosu
    iki üc takim bikini,
    iki üc adet kilot
    bir kac elbise,
    bir kac tshirt ve bir jeans
    dudak ve yücut icin günes kremleri,
    sapka,
    makyaj silme kremi,
    rimel ve ruj,
    adres defteri,
    ani defteri,
    dis fircan,
    kredi ve bankamatik kartlarin
    pasaportun
    gidecegin yeri anlatan bir tur kitabin
    son olarak da tüm bunlari icine koyacagin omzuna asacagin koca bir bir sepet cantan olduktan sonra dünyanin her yerinde basini becerirsin.

Not: bu arada benim gibi alisveris yapip dönenlerdense, cantaya bir katlanir canta daha atmayi ihmal etme..

bunlarida yazdim bir kenara

Hayatım hep valiz hazırlamak ,boşaltmak tekrar hazırlamakla geçti diyebilirim.

Geçen seneye kadar hiç liste hazırlamazdım.İlk kez 4 kişilik aile iken liste hazırladım .Buna rağmen unuttuğum şeyler oldu

Bu sene de yakında yine hazırlayacağım.Liste hazırlamayı düşünmüyorum,gecen listeden kopya çekerim ama biliyorum yine bir şeyler unuturum..

valiz hazirlamak sevilir mi sekerim,19 yasimdan beri yollardayim cevat kelle gibi hissediyom kendimi artik :roll:
    ama cok buyutmem valiz isini ben hep son dk hazirlarim,e hersey yikanmis utulu olunca al koy bunda birsey yok zaten.
    ust bas eksikte osla gidilen yerden alinir ama ic camasirini bol koyarim ben alana dek bekleyemicek birseydir cunku.

yanima aldigim cantaya,emre icin iki cesit ates dusurucu(paracetamol/diclofenac)
    burun spreyi
    emreye yedek camasirdan coraba
    1 tane kalin birsey,hirka ,ceket sweat gibi
    kucuk bir havlu emre cok terleyince sirtina koymak icin
    emreye su,sut,meyve suyu,meyvenin kendisi
    ates olcer
    emreye kitap,oyuncak
    bana agri kesici,toka
    islak mendil

elektronik olaraktan
    kamera ve kameranin sarjeri
    telefon ve sarjeri
    laptop ve emrenin oyun /egitici cd leri

makyaj cantam(az makyaj malz,cok cilt bakimi urunu,dis fircalarimiz,emrenin macunu,tirnak makasi,taragi)

benim cantalarim dolu olur epeyce demetcim,gittigim yerde rahat etmek isterim,aa su da olsaydi demek sinirimi bozar.

ama kendim icin laf olsun diye ,ya giyersem diye hicbirsey koymuyorum artik valize,surekli giydigim seylerimi aliyorum ve 2 takimda gecelik /pijama.
    3 tane ayakkabi 1 terlik,bir klasik,bir spor seklinde.

boyle iste

Blog Girişleri
    1

Demet, ispanya'ya hangi tarihlerde ve neresine gidiyorsunuz?