Teşekkürler herkese teker teker
Teşekkürler herkese teker teker
dediklerini aynen yaptım kaydettim ama göstermiyor hala nedeeem01zeynep yazdı:
evlilik yildönümünüzü kutlarim
dur resim eklemeyi sanada anlatayim
fotograf galerisindeki, resmin, özelliklerine giriyorsun.
adresini kopyaliyorsun, kullanici bilgilerinde, profil düzenle bölümüne giriyorsun, imza bölümündeki, imgrsc kutucugunu tikliyorsun, kopyaladigin adresi buraya yapistiriyorsun ve iki kere ok ile onayliyorsun, en sonunda degisiklikleri kaydediyorsun, kolay gelsin
ben 30
Batuhan 5
Selen Nur 3,5 aylık
nice yıllara
kullanici bilgilerinde, devamli imzami ekle kutucuguna tikladinmi??aysegulgelen yazdı:
adresini kopyaliyorsun, kullanici bilgilerinde, profil düzenle bölümüne giriyorsun, imza bölümündeki, imgrsc kutucugunu tikliyorsun, kopyaladigin adresi buraya yapistiriyorsun ve iki kere ok ile onayliyorsun, en sonunda degisiklikleri kaydediyorsun, kolay gelsin
ben 30
Batuhan 5
Selen Nur 3,5 aylık
bak oluyor aslinda, sende neden olmadi anlamadim??
Nice mutlu güzel yıllar diliyorum.
Her zaman huzurlu ve sevgi dolu yaşayın.
Yıldönümünüz kutlu olsun, sağlık, mutluluk,sevgi,saygı ve aşk dolu daha onlarca yıl güzel kutlamalar yapmanızı nasip etsin Allah.
oldumu dersin bi bakalım01zeynep yazdı:
kullanici bilgilerinde, devamli imzami ekle kutucuguna tikladinmi??aysegulgelen yazdı:
ben 30
Batuhan 5
Selen Nur 3,5 aylık
bak oluyor aslinda, sende neden olmadi anlamadim??
Nice yıllara sağlıklı ve ailenle olman dileğiyle evlilik yıldönemün kutlu olsun.
olmadı işte bilemiyorum neden olmuyor bu günü nilgisayar başında sinir krizi geçirerek bitirecem heralde
ben 30
Batuhan 5
Selen Nur 3,5 aylık
bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanız dileğiyle, evlilik yıldönümüznüzü kutlarım.