Kübracım, senin oralardan yollaman hem zor hem maliyetli olmaz mı? (
Eğer böyle bir şey adadıysan izin ver ben buradan halledeyim ??
Kübracım, senin oralardan yollaman hem zor hem maliyetli olmaz mı? (
Eğer böyle bir şey adadıysan izin ver ben buradan halledeyim ??
Garip bir saplantı var bende. Alev bu mamalarla büyüdü, çok güzel gelişti, diye aynılarından bir başkasına, ihtiyacı olan bir başkasına da yedirme gibi garip bir adak adadım. Ne yapsak acaba??? Mamalar o kadar güzel ki!!!
Garip bir saplantı var bende. Alev bu mamalarla büyüdü, çok güzel gelişti, diye aynılarından bir başkasına, ihtiyacı olan bir başkasına da yedirme gibi garip bir adak adadım. Ne yapsak acaba??? Mamalar o kadar güzel ki!!! Ben bugüun hemen araştırayım, bugünlerde oralara gelecek biri var mı?
Peki arkadaşım, kendisi için istediği iyiyi başkasıyla da hele hele o kuzucuklarla paylaşma isteğin beni çok duygulandırdı )
bende aldım birkaç tane özeline yazdım..teşekkürler ilgine
Selamlar Figen,
Ben de senin bu çabani çok takdir ettim. Seni tebrik ediyoruö tekrar. Ben de Nestlenin mamalarini öneririm. Kizima 6 ay takviye olarak nestle nan verdim. Bulunmasi çok kolay oluyor. Benim kayinvalidemler 1. caddede oturuyor. Her sabah kizimi babaanneye birakiyorum. Yani hergün oraya yolum düsüyor. Ben de karinca kararinca birkac kutu mama alip yardimci olmak isterim. Bunlari nasil ulastiracagim sana. Hatta isyerimdeki arkadaslarimdan da yardim toplayip daha fazla katkida bulunmak isterim. Bana bir cevap verirsen sevinirim.
Sevgiyle kal...
Merhaba Banu,
Ses ve gönül verenler sayesinde bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz.
Ankara'dan ses verenlere çok sevindim. Ben Ankara'lıları az sanıyordum. )
Mama konusunda alım yapan ve yarın bana Ankara dışından gönderecek arkadaşlar var. Onları yuvaya ulaştıralım, sonra duruma göre ihtiyaç devam ediyorsa alım yaparız. Belki o güne kadar da devlet ödeneği de açılmış olur, haberleşelim
İlgine binlerce teşekkür
Figen ben de Doruk için Nutrilon kullanıyorum.
Eğer mamalar için yeterli miktara ulaşılamazsa, bende yardımcı olmak istiyorum.
Sevgiler,
Şimdilik mamayı hallederim diyen arkadaşların belirttiği miktarla yeter miktar ama 4 bebek var çok kısa sürede tükenir. O zaman yine yardım isterim.
Teşekkürler