Yinede biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz.
Tek başına çocukların ve yaşamın tüm yükünü almak cesurlukmu yoksa başka birşeymi oda tartışılır tabi...
Yinede biz kadınlar erkeklerden daha cesuruz.
Tek başına çocukların ve yaşamın tüm yükünü almak cesurlukmu yoksa başka birşeymi oda tartışılır tabi...
O KADINI HİÇ SEVMEM.
AMA OLAY ÇOCUK OLUNCA BENCE EN DOĞRU YER ANNE YANI, NE OLURSA OLSUN.
BENCE BABA OLARAK ÇOK DÜŞÜNSEYDİ ÇOCUĞUNU BUNLARI SÖYLEMEZDİ. KISKANÇLIKTAN NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR BENCE.
VE BİRDE KAYA BEBEKTEN ÖNCE GELİR ZEHRA DEMİŞ. KAFAYI YEMİŞ İNSAN ÇOCUKLARINI AYIRIR MI?
katılıyorum arkadaşım bencede Hülyayı kıskandığı için evlenmesini istemiyor.Hülya Avşarı çok severim
Feride80 yazdı:
O KADINI HİÇ SEVMEM.
AMA OLAY ÇOCUK OLUNCA BENCE EN DOĞRU YER ANNE YANI, NE OLURSA OLSUN.
BENCE BABA OLARAK ÇOK DÜŞÜNSEYDİ ÇOCUĞUNU BUNLARI SÖYLEMEZDİ. KISKANÇLIKTAN NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR BENCE.
VE BİRDE KAYA BEBEKTEN ÖNCE GELİR ZEHRA DEMİŞ. KAFAYI YEMİŞ İNSAN ÇOCUKLARINI AYIRIR MI?
hülyayı kıskanmak değil mesele...
çocuğunun başkasının yanında yaşama düşüncesine katlanamıyor.
ama hukuk izin vermiyor..
kaya bir örnektir arkadaşlar.
eve gidince kocanıza sorun bakalım.
aynı şeyi demezse nooliiim
erkek mantığı böyle işliyor malesef
Bizimki de bir konuşma esnasında aynen böyle dedi.
Ben de aynen bu başlık gibi yanıtladım.
Efendim, yabancı bir erkekle kızı aynı evde olamazmış.
Şu sapıklığa bakınız. :-x :-x
"İkimiz de evlenmeyeceğiz" diyor ya bir de! Sen zaten evliden betersin. Hem yeni sevgilinle aynı evde yaşıyorsun, hem de çocuğun olmuş. Ne o, evlenmiyor güya!
Bence eski karısı kendisinden daha hoş bir adam bulduğu için Zehra'yı bahane ediyor. Ama too late!
katiliyorum sana mineminedafne yazdı:
hülyayı kıskanmak değil mesele...
çocuğunun başkasının yanında yaşama düşüncesine katlanamıyor.
ama hukuk izin vermiyor..
kaya bir örnektir arkadaşlar.
eve gidince kocanıza sorun bakalım.
aynı şeyi demezse nooliiim
erkek mantığı böyle işliyor malesef
Sinirlenmeyin, bu tür erkekleri kabullenen kadınlar olduktan sonra erkekler tabii ki de böyle davranacak.Doğudaki Maho Ağa resmi nikahlı olmadığı karılarıyla mutlu mesut yaşar , Kaya Ç. da nikahlı olmadığı karılarını alıp Antalya'ya tatile gider .Bu durum "seviyesiz erkeklerini , kendilerini alçaltarak yükselten cahil kadınların" eseridir.Konu kadının maddi durumu ya da gelenekçi yetişme tarzıyla ilgili değildir gördüğünüz gibi.Cehalet sorunudur.
Çocuğu almaya gelince , hakim karar verirken herhalde Kaya Ç'nun yaşam tarzını da gözönünde bulunduracaktır.
BENCE KISKANIYOR
HANGİMİZ EŞİMİZDEN AYRILSAK. SEVMESEKTE ONUN BİR
BAŞKASIYLA OLMASINA TAHAMMÜL EDEMEYİZ.
BENCE ÇOCUĞU KULLANILIYOR. (İSTEMEYEREK TE OLSA)
AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ÇOCUĞUNUN BAŞKASININ YANINDA
YAŞAMASINA KATLANAMIYORSA.. O DA ÇOK BENCİLCE BİR
ŞEY. KIZ BELKİ MUTLU OLACAK
benimki de demişti boşanırken ..ben gülmekten cevap verememiştimnerdogan yazdı:
Bizimki de bir konuşma esnasında aynen böyle dedi.
Ben de aynen bu başlık gibi yanıtladım.