Offfffffff
Ben dün akşam yaptığım davranıştan dolayı kendime çok kızgınım ve hala kendimi affedemedim.Sizede yazayım dedim belki biraz sıkıntım geçer rahatlarım.
Ben ne yaptım biliyomusunuz.
Ablamı çok sevdiğim ablamı üzdüm dün akşam.Çocukların yüzünden istemiyerek oldu ama onu epey bi kırdım ya.Hemde oğlumun ve benim üzerinde anne kadar emeği olan bi abla bu.
Benim oğlum 8 yaşında onunda bir kızı var 13 yaşında.Dün akşam yemekte birlikteydik.Ve benim ki yani oğlum onun kızına televizyonda tüp resmi çıkmıştı.onu gösterdi.Oda kilolu hafif çok bozuldu oğlumun bu şakasına onun kilosu ile dalga geçmiş diye yemekte birbirlerine bağırdılar.Bende onlara kızdım epey bi.Sonrada yemekten kalktım ve oğluma hadi eve gidiyoruz dedim.Beraber annemlerdeydik orda oluyo bu tabi.Herkesi üzdüm.Neyse yemeğe tekrar oturdum ama hergün oğlumun okul dönüşü gittiği ve kimbilir buna benzer ne olaylarınına katlandığı teyzesini yani canım ablamı çok üzdüm ya.Çok kızdım kendime çok.Azönce ona onu çok sevdiğimizi oğlumunda benimde ve özür dilediğimi içeren mesaj attım.Akşam da çiçek alıp götürücem biliyorum o çok duygusal affeder beni ama ben kendimi nasıl affedicem.Offff offff