yazılarını okumaya başladığım anda bende hayranlık uyandırmıştır. farklı, elit bi tarzı var. çoooookkk hoş, güzel ve alımlı bir kadın. seviyorum ben kendisini.
yazılarını okumaya başladığım anda bende hayranlık uyandırmıştır. farklı, elit bi tarzı var. çoooookkk hoş, güzel ve alımlı bir kadın. seviyorum ben kendisini.
Deniz, daha önceleri açtığı forumlar ve cevapladığı forumlar açısından çok seçici davranan birisi iken, ne zaman ki önce İnci ile sonra da bir çoğumuz ile buluştu kendini aştı.
Geyik bile yapmaya başladı
Ben bunu iki şeye bağlıyorum yüz yüze görüşmenin verdiği yakınlığa veya artık evde ve çalışmıyor, bol bol takılma vakti var artık
Takip ederim, yazdıklarını merak ederim Deniz'in.
Eski seviyeli hali bile batmıyordu, şimdi daha sıcak, daha da hoş oldu.
canimcim.. sen beni bilmezsin.. dermisim.. baktim 2006 sonbaharindan beri üyesin.. Ki sen üye olduktan sonra ben gercekten cok az girdim.. Tüm kis boyunca iste büyük bir projeden sorumluydum.. Ayrica bazi üzücü mesajlar aldim.. Belki de kis gelince daha bir ciddi oluyorum dur bak ister gelecek kis beni tekrar deneyimle..medip yazdı:
Deniz, daha önceleri açtığı forumlar ve cevapladığı forumlar açısından çok seçici davranan birisi iken, ne zaman ki önce İnci ile sonra da bir çoğumuz ile buluştu kendini aştı.
Geyik bile yapmaya başladı
Ben bunu iki şeye bağlıyorum yüz yüze görüşmenin verdiği yakınlığa veya artık evde ve çalışmıyor, bol bol takılma vakti var artık
Takip ederim, yazdıklarını merak ederim Deniz'in.
Eski seviyeli hali bile batmıyordu, şimdi daha sıcak, daha da hoş oldu.
ama aslinda 2004 den beri üye oldugum icin daha evvel de bulusmalar yaptim.. daha evvel de geyiklere takildim. Eh 3333 mesaj ciddiyetle dolar mi
bazi arkadaslarla 2005 de tanismistim.. örnegin sitemizin kurucusu adasim yakisikli deniz ve cadi annesi Yesim'le ve baba Murat'la.. cok sevdigim arkadaslardan Filiz'le ..
2006'da da birkac kisiyle daha tanistim.. Türkancigim, Aynur, Japonsibelcigim, Basak, Arin vs..Mineler.. vs.. Bu arkadaslardan hala beni sevmeyenler oldugu gibi sevenler de vardir.. Eh herkesle sevisilmiyor
Ama yok deniz bu sana uymadi bir kac kisiyi patakla derseniz onu da yaparim kasinan üyeler siraya gecsin
Ne yazmış diye merak edip okuduğum,yazdıklarına katıldığım,sitede beğendiğim bir üyedir.
Buluşmada tanıştım,keşke daha çok konuşabilse idim dedim.
Sonraki buluşmalara(tabi katılımın daha az olduğu )kocasız ve çocuksuz katılıp,birkaç kişi ile daha çok konuşabilmeyi istiyorum.
Demek ki ikinci tahminim doğru... eh bu da iyi bu kadar süre için
Demek ki ikinci tahminim doğru... eh bu da iyi bu kadar süre için
Sevdiğim arkadaşlarımdan Deniz.
süper leo'nun tatlı annesi
buluşacağız-görüşeceğiz-kaynaşacağız işallah