Bu sene oğlum 1. sınıfı kayıt olacak, okul seçimi konusunda gerçekten çaresizim. Kızıltoprak'ta, etütlü olan Zühtüpaşa İlköğretim Okulu hakkında olumlu - olumsuz bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Bu sene oğlum 1. sınıfı kayıt olacak, okul seçimi konusunda gerçekten çaresizim. Kızıltoprak'ta, etütlü olan Zühtüpaşa İlköğretim Okulu hakkında olumlu - olumsuz bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
olumlu
arkadaşımın oğlu bu yıl oraya aktardı, memnunlar..
Sorunuz varsa sorun, öğrenirim
şükürler olsun, duymak istediğim şey buydu )))
olmaz mı? bir sürü:
1- noter haricinde kayıt yapılıyor mu?
2- Sanıyorum en önemlisi öğretmen. Önümüzdeki dönem ilkokul 1. sınıflara girecek üç öğretmen varmış: Beyhan Sağlamöz, Rengin Aşer, Reşit Balta. Öğretmenler hakkında bilgi alabilmeniz mümkün mü?
3- Öğretmene göre sınıf değişikliğine izin veriyorlar mı?
Benim için yapabileceğiniz en büyük yardım, öğretmen tavsiyesi olacak. Bu üç isimden en doğru kişiyi bulmam konusunda ne olur yardımcı olun. Sonsuz teşekkürler.
Merhaba
Zühtüpaşa İlköğretim okulu hakkında bilgi arıyorum.Bugün oğlum bu okulun kurasını kazandı.İnternette araştırırken eski yazışmanızı buldum. Yardıma ihtiyacım var. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler
Öğretmenler konusunda yardımcı olamayacağım ama okul örnek okullardan.Okulda kantin yasak.Disiplinli güzel bir okul.İşyerimdeki arakadaşlarım çocuklarını ya oraya yada Erenköy İlköğretime verdiler.
Evime uzak olmasaydı Zühtüpaşa İlköğretime bende oğlumu verecektim.
bilgi için teşekkür ederim. Sizden birşey rica edecektim. İşyerinizdeki arkadaşlarınıza sorabilirmisiniz hangi öğretmen daha iyi.Aslında böle birşey demek istemiyorum ama bir türlü uygun cümleyi bulamadım. Kusura bakmayın.Herkesten duyduğum iyi öğrtemen olması ve kötü tecrübeler geçirdiğim için konuya çok hassas davranıyorum. Sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sevg,
Merhabalar bende Girgo nun kaygılarına cevap arıyorum. Olumlu yada olumsuz cevaplarınızı beklerim/z.Bu hafta içinde karar verme durumundayız. Acilen cevaplarınız beni mutlu edecek.
Herkese slm ve syglar.