dünyanın parasını verip 50 faktör mustela gunes kremi aldım.Kızımda alerji var en iyisini antialerjik olanı seçıyım dedim.Sizce doğru marka dogru seçim mi?
dünyanın parasını verip 50 faktör mustela gunes kremi aldım.Kızımda alerji var en iyisini antialerjik olanı seçıyım dedim.Sizce doğru marka dogru seçim mi?
egoş ve bende güneş alerjisi olduğu için sebamed ürününü kullanıyorum birde geçen sene adını hatırlayamadım şimdi bir ürün önermişlerdi onu da kullandım faydası oldu
mehaba ben oğluma seba med kullanıyorum oğlumda hassas ciltli olmasına rağmen ben beğendim.tanıdık eczacı önermişti
bebekken doktor la roche posay diye bir markanın 40 faktörlü kremini tavsiye etmişti.çok fazla güneşe çıkarmadığım için diğerlerinden farkını pek anlamadım doğrusu..bu sene sebamed almayı düşünüyorum.
Coppertone,,cok pahali ama kesinlikle en iyisi,
Benim kızım çok beyaz ve hassas bir cilde sahip biz sebamed kullanıyoruz.
arkadaşım benim kızlar büyüdü ama, sana tavsiye edebileceğim iki ürün var...bir awen, diğeri glenic bir bak istersen...çok güzel bebek için ürünleri vr ama fiat biraz pahalı...olsun bebeğimiz için kullanıyoruz dimi ama..
Copppertone 50 faktör kulllanıyorum.
sebamed kullanıyoruz bizde diğer kremler alerji yaptı
coppertone aldım ve benım kızımında gunese alerjısı var ama ıyı geldı ıkısının arasında kararsızdım benım aldıgım memnun kaldım