Üveybaba, üveyana,Besleme mercan kolye gibi içaçıcı romanlar.Edebiyat değeri muhakkak var ama yinede hepsi üzücü romanlar.
Üveybaba, üveyana,Besleme mercan kolye gibi içaçıcı romanlar.Edebiyat değeri muhakkak var ama yinede hepsi üzücü romanlar.
3-7 yaş grubu için matematiği sevdirmek için ideal. TUBİTAK ın okulöncesi kitapları. Bizde çok işe yaradı. Tavsiye ederim. Bir de epeydir elimizden düşmüyor; Sema Maraşlı'nın Bana Bir Masal Anlat adlı kitabı. Bu yaş grubu için kıssadan hisse 40 adet masal. Herkese bol kitaplı günler...
Ebru Yılmaz (29) ve kitapkurdum Hİlal (4,5)
selam...
bence de çok iyi bir fikir Burada ben türkçe kitap bulamıyorum okuldan REDHOUSE un kitap listesi geliyor ve yaş grubuna göre seçim yapıyorum. Türkiye den geçen yaz gittiğimde birsürü türkçe kitap almıştım. Hayvan masalları (favorimiz) Her güne bir masal ve 5-6 yaş grubu için matematik okuma yazma becerileri kitapları Altın Okuma serisinin. Çok faydasını gördüm iki dilde de eğitim vermek zor çünkü.. Şimdi çok şükür ingilizce de okuyor türkçeyi de biraz yardımla da olsa okuyabiliyor..
isimlerini bakıp yazarım eğer isterseniz..
sevgiler
bende cok begenmıstım ve bır kac kez okumustum
Dün elime 2 kitap geçti. İkiside Mine Soysal'ın. Belki sizler biliyosunuz ama ben ilk kez karşılaştım Mine Soysal'la ve yayıneviyle. Gençlik ve cocuk kitapları çıkarıyorlar.
Kitaplardan biri 'istanbul Masalı' hem anlatımı hem de resimlemesini çok beğendim. İstanbul'un tarih öncesinden bugüne tarihini öyküsel bir dille anlatıyor.
Diğeri "Mavi Zamanlar, Halikarnassos"
Bir dizinin kitabı. Dizinin kahramanı Ala.
"Ala, Anadolu'nun üstündeki Gökkuşağı Evi'nde yaşayan fantastik bir çocuk kahramandır. Aşağıda seyrettiği bu büyülü ülkeyi dostları Bilge Yağmur ve Deli Rüzgâr'ın dilinden dinleyerek büyüyen Ala, artık anlatılanlarla yetinmek istememekte; Anadolu'yu gezerek, görerek, yaşayarak tanımak istemektedir"
Biraz küçük prens tadında.
YAYINEVİNE VE DİĞER KİTAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
almanyada yasayanlar icin bir öneride bulunacagim
bu kitap yani bobo 6-7 aylikken baslanabilecek bir kitap
günlük yapilan seyleri cocuklarin tanidigi bildigi seyleri anlatiyor resimlerle hikaye yani
bize SIKICI gelebilir ama cocuklarin gercek hayatta karsilastiklari hergün yapilan isler
misal bobo yataginda uyuyor ilk resim
anne boboyu bir sise biberonla uyandiriyor ve sarilip günaydin diyor ikinci resim
beraber alisverise gidiyorlar
eve gelirken uyuya kaliyor vs...
cocuklar bu hikayelerde kendilerini bulduklari icin cok seviniyor ve pasif kelime hazineleri genisliyor
ceykanin konusamasada herseyi anlamasina cok yrdimci olan bu kitabin
sanirim 4-5 serisi var
cougunuz büyüdükce boboda büyüyor ve yaptiklari seyler ilgi alanlari degisiyor
tavsiye ederim
almanca ögrenmek icinde birebir
ÇOCUK KİTAPLARINDAN KIZIMA ALDIĞIM PITIRCIK SERİSİNİ ÇOK BEĞENDİK
KARTON KİTAP ÇOK GÜZEL BİRDE KIZ ÇOÇUKLARI İÇİN BARBİ SERİSİ VAR ODA GÜZEL BİZ COK SEVDİK AYRICA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM MERHABALAR
Merhaba.
Ben çocuklarıma YA-PA yayıncılıktan ilk kitaplarım dizisini aldım. İyiki almışım. Çok faydasını gördüm.
2 yaş çocuklarına tavsiye ederim
Hemen notlarıma aldım.. en kısa zamanda temin edeceğim.. teşekkürler
Yaldız
Şafak Efendioğlu
Uzunkulaklılar Ormanı'nın kraliçesi Safir yaşlanmış, yerine geçecek kişiyi belirlemesinin zamanı gelmiştir. Günün birinde, mantar perisi Yaldız ve arkadaşları bataklık cini Çamur'la karabasan Kabud kraliçenin tehlikede olduğunu keşfederler. Üstelik, ...