yasaklamak, hayır içemezsin demek doğru değil diye düşünüyorum.tadına baksın ama alışkanlık halinede getirmesin isterim.kahvedeki kafeinin çoçuklara bi zararı varmı acaba bi araştırmak lazım...
yasaklamak, hayır içemezsin demek doğru değil diye düşünüyorum.tadına baksın ama alışkanlık halinede getirmesin isterim.kahvedeki kafeinin çoçuklara bi zararı varmı acaba bi araştırmak lazım...
Tatmak istedi tatırdım..
Ay acı, bu anne içeceği dedi ve içmiyor.
Valla bilmiyorum zararı var mı yok mu çocuklara.
Ama küçükken bize içirtmezlerdi hiç.
Dila çok çok küçük iken benim yediğim içtiğim herşeye merak salardı. Kızım bunun adı kahve acı olur tadı istersen bak dedim o günden sonra kahve büyüklerin içeceği oldu. Aynı şekilde kola içinde söyledim istersen tadına bakabilirsin ama acıdır dedim ağzını sürmedi.
Evcilik oyunlarında dila bana kahve yapar büyük içeceği diye kendisine süt.
Nasıl kahve,cay ve asitli içecekler içiriliyor cocuklara ben anlayamıyorum ..Büyüklere yararı yok değil cocuklara olsun .. Yasaklamak gerekiyor tabikii.Bunlar büyük içeceği demek ..Kızım 4,5 yasında daha cay,kahve,asitli içecek yada alkollu içki ağzına sürmedi.. Hazır meyvesuyu da içmez ..
Su, süt , ayran ve taze sıkılmış meyve suları onların ihtiyacı olan sadece ..
Asitli içecekler bende karşıyım.Haftasonundan haftasonuna bir tane kahve içmesinde de ben bir zarar gömüyorum üstelik her haftasonu da değil.
Kaldı ki öyle bile olsa bunun ne zararı olur ki.
Sanırım ben biraz gözü karayım.
Hayir icmiyorlar
içmiyor kararır sonra Eskiden annem içme kararırsın derdi bana hep
Nadiren içer.
Ben içiyorum efabcığım hiç kararmadım
kızımda kararmadı
bak fotosuna bembeyaz
aa niye icsinki yani,yok izin vermem.
meyve suyu,sut icer,bide sakadan kaffe yani nesquik
Pelin pek içmez çay kahve.
Bazen gazoz içer ama
genelde ıce-tea limon tercih ediyor.