Eveeet bugun
18 mayis ve ben 58 kilo olduuuummmm.
8 gunde 2 kilo aferim bana
Eveeet bugun
18 mayis ve ben 58 kilo olduuuummmm.
8 gunde 2 kilo aferim bana
bende 57 kilo olmuşum ama diyet yapmadan kilo veriyorum bu nasıl iş anlamadım...
geçen hafta sapıttım ben. bi sürü tatlı yedim. montignac vuracak beni.
bu hafta tekrar başladım..istikrarlı gidiyorum.
58 kiloyum. kaldı 3 kilo...
yemezler Selvi hanim,yiyormus ama zayifliyormus mus mus mus...
oyle birsey olsa benim 30 kilo olmam gerekirdi
Bence yapabiliyorsan en iyisi kontrollu yemek,yani bir diyet listesine bagli kalmamak.
Bunu yapabiliyorsan ne guzel.
Ben de su an diyeti falan biraktim az az yiyorum herseyden,birde tatliyi epeyce azalttim mesela.
ben de öğlen bikini baktım . üffffffff yani üffffff .daha vermem lazım . ama biraz önce pasta yedim
1 kilo daha vererek 67 oldum arkadaşlar... toplam 9 kilo verdim. kutlayın ve gazlayın beni ne olur. motivasyona ihtiyacım var, çünkü verecek 9 kilom daha var....
sevgiler,
1 nisanda basladigim rejimimde su gune kadar 11,5 kg vermis bulunuyorum.sporu 10 gundur yapmiyorum,ama basliyacagim tekrar.sporla daha slkl oluyor vucut.ve kolaylastirdigi kesin kilo verimini.
daha 13,5 kg var ama olsun bende bu irade varken hepsini veririm.vermeliyim yoksa mutsuz ve cirkin oluyorum.
46 bedenden 40 bedene inmeyi basardim sonunda yasasin.hii bu arada 78,5kiloyum.hedef 65 di unutmayalim!!!eski kiloyuda unutmayalim 90 kiloydum.neee 90 !!!
Sen sahilde (yine) bikininle salina salina yururkene "Ufff su kadina bak hemde cocuk dogurmus,nasil boyle zayif ve dumduz bir karina sahip olabiliyorki?kesin estetik mucizesi ne olacak" diye ellerindeki dondurmayi hasetle yiyen hatunlari dusun.
Bu da motive etmezse kilolarini vermezsen o dondurma yiyen kadinlarin yerinde kendin olabilecegini dusun
bence cok iyi gidiyoruz hepimiz.Afferim biz guzel annelere
Ama sakin benim gibi 2 kilo verdin diye kutlama icin browni yapip yemek hatasina dusme
Sen diyeti yapıyorsun Özlemciğim böyle 1,5 ayda 11,5 kg veriyorsun. Aferin vallahi ki aferin. Ben 1,5 ayda ancak 4,5 kg verdim acaip morelim bozuk. Yardım edin bana yardım edin bana (Şahsenem'den)
Ben ancak 63,5 olabildim nefret ediyorummmmmmmmmmm şu kiloları üzerinden çekip alacak bir süpürge yok muuuuu? :-x
tebrik ederim zeynep... hadi bakiim.. başaracaksın...
ya benimde tekrar gaza gelmem lazım.. diyet yapamıyorum.. olmuyor... elimde listem var ama uygulayamıyorum.. şimdi akşam yemek hazırlıyorum, hazırladığım yemekten yemek istiyorum. arada canım abur cubur istiyor... nasıl gaza geleceğim bilmiyorum.. şu sıralar acaip şişmanladım(((