arkadaslar benım kızım cok beyaz tenlı oldugu ıcın gunese alerjısı var ve hangı gunes kremını tavsıye edersınız ya bıde bu gunes alerjısı cıllenme yaparmı daha kızım 10 aylık yardım lutfen arkadaslar sızce en ıyısı hangısı
arkadaslar benım kızım cok beyaz tenlı oldugu ıcın gunese alerjısı var ve hangı gunes kremını tavsıye edersınız ya bıde bu gunes alerjısı cıllenme yaparmı daha kızım 10 aylık yardım lutfen arkadaslar sızce en ıyısı hangısı
yıllardır sebamed.. en yüksek koruma faktörlü olanından.. en son kaç yaptılar bu sene bilmem ama benim kız hiiç biryeri acımadan öyle güzel yandı ki onunla hafifcecik, geçen yılın izleri hala duruyor.. haha..
ben de sebamed onerecegim... hele de cok kucuk ve beyazciksa
forumu takipteyim bizde bir an önce almalıyız,
Mustela'nın güneş kremi ve güneş sonrası kremini almıştık.
Yalnız biraz tuzlular. Özellikle minicik güneş kremine 42 milyonu bayınca amanın demiştik açıkçası:
geçen sne sebamed kullandık 60 faktördü . Alerji yapmadı memnunduk. bu sene mustela yada coppertone alıcam
Sebamed 60 faktör...
coppertone aldırdım sımdı bende esıme ınsallah ıyıdır en ıyısı heralde
Mustela.
gecen yillar yazin Turkiye ye gelirken Coppertone almistim,eltimde biraktim,cocuklar hep kipkirmizi donuyordu gunes kremi suresek bile ama bu krem ile kimse denize gittigimizi bile anlamadi dedi,cok muthis dedi,ama cok pahali,ben coppertone diyorum,