MERHABA ARKADAŞLAR , uzun zamandır nette giremedim çünkü çok şeylerle uğraştık, çok zor günlerdi..
teyzem ve oğlu diyarbakırda kuzen astsubay , arazi taramasında iki arkadaşı gözlerinin önünde mayına basmışlar ve parçalanmışlar , bir ay oluyor , kuzende yaralanmış ve en önemlisi psikolojisi çok kötüydü, peşine teyzem kalp spazmı geçirdi, şekeri yükseldi diyarbakırda gata da yatıyordu , tansiyon çıkıncada böbrekler iflas etti, beyin kanaması ....
çok şükür şimdi iyi , hastanede çıkardılar, ama uzun zamandır evde uyutuyorlardı , daha yeni yeni düzeliyor ,
erkek kardeşim taksi ile kaza yaptı, kendi taksi kullanıyor büyük otobüs resmen arabanın yanını almış gitmiş, araba pelt olmuştu, şükrettikki kardeşime bir şey olmadı ,
ve en önemlisi, az kalsın doğuruyorum sandım, bir sancı bir ağrı ve akıntı kasılmalar , hemen hastaneye gittim, idrar yolu enfeksiyorun ama aşırı derece ilerlemiş, sık sık idrar gidiyordum ama bebek ağırlığından sanıyordum , hastanede yattım, tedavi oldum iki gün ama gerçekten doğuracağım sandım , şimdi iyiyim .eşim çalışıyor, kayınvalidemler geldi ve 4 gün kalıp hemen gittiler , pek bir şey anlamadım, bunu bir gün ayrı konu olarak yazmak isterim, bu arda 60 günüm kaldı doğuma , 30 haftam oldu , ama göbeğim çok çıkmadı , ama bebeğin haraketleri ve durumu iyi , böyle işte arkadaişlar paylaşmak istedim,
herkese sevgiler