ise yarıyormu nereden almamı tavsiye edersiniz?
ise yarıyormu nereden almamı tavsiye edersiniz?
Koçtaş'dan denemek amaçlı 1 adet aldım içerisine 7-8 adet yastığı koydum elektrik süpürgesini çalıştırdım ve bir sihir gerçekleşti .
O kadar yastık küçücük oldu.
Ne zamandır aklımda gidip 1-2 adet daha alacağım ve kalan yorgan vs herşeyi koyup kaldıracağım.
Yazlık kışlık kıyafet ayıracaksanız ufak poşetleri olsa raflara bile rahatlıkla dizilir onca eşya .
Muhteşem bir şey denemye kullanmaya değer ,hatta kullanılması şart diyeyim size.
Bununla ilgili forum da açacaktım ama fırsatım olmadı .
Hazır yeri gelmişken fikrimi söyleyeyim istedim.
Arkadaşlarım kullanıyor ve çooook memnunlar! Bende ilk fırsatta alacağım
fiyatları nasıl şahende? çok mu pahalı?sahende yazdı:
Koçtaş'dan denemek amaçlı 1 adet aldım içerisine 7-8 adet yastığı koydum elektrik süpürgesini çalıştırdım ve bir sihir gerçekleşti .
O kadar yastık küçücük oldu.
Ne zamandır aklımda gidip 1-2 adet daha alacağım ve kalan yorgan vs herşeyi koyup kaldıracağım.
Yazlık kışlık kıyafet ayıracaksanız ufak poşetleri olsa raflara bile rahatlıkla dizilir onca eşya .
Muhteşem bir şey denemye kullanmaya değer ,hatta kullanılması şart diyeyim size.
Bununla ilgili forum da açacaktım ama fırsatım olmadı .
Hazır yeri gelmişken fikrimi söyleyeyim istedim.
Merveciğim ebatlarına göre , markalarına göre değişiyor.
Ben 110cmx90 cm lik aldım 11,70 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Daha sonra aynı yerde 2'li paket gördüm onların batları 50x60 (yanlış da olabilir ama daha küçüktü eminim) idi 2 adet vardı ve 17 ytl civarında idi.
Küçük olanlar kıyafet için ideal benim aldığüım xl boydu ve yorganlar için idealdi.
Almadan önce açıklarına bakıp öyle alın bence.
Ama varya korkunç birşey herşeyi koy içine bir anda incecik oluyorlar yerden tasarruf . Mesela bazalı kanepelerin varsa altına birsürü yorgan yastık koyabilirsin.
Alınması tavsiye edilir cinsten yani.
sağol canım ilk fırsatta alacağım fazlalıkların ortadan kalkması çok güzel olacaksahende yazdı:
Merveciğim ebatlarına göre , markalarına göre değişiyor.
Ben 110cmx90 cm lik aldım 11,70 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Daha sonra aynı yerde 2'li paket gördüm onların batları 50x60 (yanlış da olabilir ama daha küçüktü eminim) idi 2 adet vardı ve 17 ytl civarında idi.
Küçük olanlar kıyafet için ideal benim aldığüım xl boydu ve yorganlar için idealdi.
Almadan önce açıklarına bakıp öyle alın bence.
Ama varya korkunç birşey herşeyi koy içine bir anda incecik oluyorlar yerden tasarruf . Mesela bazalı kanepelerin varsa altına birsürü yorgan yastık koyabilirsin.
Alınması tavsiye edilir cinsten yani.
ay çok güzel o zaman yaaa
ben emirin olmayan bazı hoşuma giden eşyalrı vardı onları saklıyordum bi şey daha sorcam onun içinde küf falan olmuyo dimi bunlar eee 2. olana kadar açmıcamda
Tüm ayrıntılarıyla 'Mühim Konular' a faideli ve her daim gözümüze girecek ürünün tüm ayrıntılarıyla bi forum açsan...
Soru: Tek kullanımlık değil işşallah
Kıyafetler çok kırışıyormudur acep?
Hani sonra ütü ile de açılamayacak cinsten olursa kötü...
hayır kırışmıyor tabi yewrleştirmene bağlı , bu sene kullandım ve memnunum