Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: bahar

1. bahar

bahar geldi biliyorum içim bir garip bu sabah yataktan kalkmak istemedim önce sonra niye tatil değil bugün dedim kendi kendime ama işe gitmem gerekliydi (niye gerekiyorsa) bana zor gelmeye başladı çalışmak ya bebeğim doğduğunda ondan nasıl ayrılıp işe geleceğim kesin istifa ederim ben bakalım hayırlısı

Re: bahar

sevgicim ben çalışmaya alışmış bir insan olarak asla evde oturmayı düşünemem.Bebeğim doğduğunda ise zaten bir süre izinli olacağım işimde evime çok yakın, bu kriz ortamında allah kimseyi işsiz bırakmasın hayat çok zor ben çalışmaya mecburum ve seviyorumda.senin maddi durumun iyiyse çalışmaya ihtiyacın yoksa bence bebeğin doğduktan sonra ayrıl işten, belki büyüttükten sonra sıkılırsan tekrar çalışırsın.

3. Re: bahar

Vallahi arkadaşım bende hiç çalışmak istemiyorum artık kocamla konuşacağım bir yolunu bulacağm en azından bir süre çalışmak istemiyorum oğlumu çok özlüyorum en kötü zamanlarında yanında yokum diye düşünüyorum sonrada ya birdaha işe giremezsem ya zor durumda kalırsak diye düşünüp gene vazgeçiyorum yani kararsızım anlayacağın senin gibi

4. Re: bahar

BANADA SENİN GİBİ OLMUŞTU. SEVGİ HAMİLEYKEN İŞE GELMEK ZOR GELİYORDU VE DOĞUMDAN SONRASINI DÜŞÜNÜYORDUM HELE GÜZEL HAVALAR İNSANI BESBETER UYUŞUK YAPIYOR GEZMEK TOZMAK VE UYUMAK HİSSİ VERİYOR. AMA NE YAPALIM ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR. HEM EVDE OTURUNCA BİR SÜRE SONRA SIKILIYOR İNSAN HEM BEBEKLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMIYOR MUYUZ.

ah sevgi yine yaralarımı açtın bende şimdiden kızım doğunca nasıl ondan ayrılır işe giderim diyorum ama çalışmak zorundayım annemde dalga geçiyor benimle sen ayrılmazsın ağlayarak gider gelirsin artık işe diye ve kesin öyle olacak ne yapalım herşey onlar için

Kızlar ben de sizler gibi hissediyorum zaman zaman (hatta çoğu zaman). Hele akşamları mesaiye kalıp da bütün gün oğluşumu göremediğim zamanlar çoook zor geliyor. Özlemciğim, haklısın çocuklar hasta olduğu zaman yanında olmamak ise iyice zor. Ama bir de şu açıdan bakın. Biz çocuklarımızla beraber olduğumuz zamanlar kısıtlı olduğundan, bu zamanları onlarla daha yoğun ve birebir ilgilenerek geçiriyoruz. Bizler ne olduğunu anlamadan bu bıcırıklar büyüyüverecekler ve bir de bakacağız yuvaydı, okuldu derken, biz evde kös kös onların eve gelişini bekliyor olacağız. O zaman ülkemizin malum koşullarında işe dönüş de çoğumuz için çok kolay olmayacak. Bir de onlara ileride (özellikle okul yıllarında) daha iyi imkanlar sunmak için de çalışmıyor muyuz hepimiz????
    Sanırım böyle kararlar verirken düşünecek çok şey var.
    Sevgiler....

7. Re: bahar

bende senin gibi düşünüyorduim caner doğsun işi bırakıcam diyordum ama olmuyor hem çalışmaya alışmış insan evde oturamıyor ve çocuunla tüm zamanını geçirsen bile bu nitelikli olmuyor hem de maddi olarak gerekiyor. imdiden öyle düşünme.. her bahar insan bu düşüncelere kapılıyor bahar yorgunluğu diyorlar adına geçer canım.

yazini okuyunca bir an benmi yazdim bu yaziyi dedim. benimde 6 aylik bir oglum var, hamileyken bende ise gitmekten hic hoslanmiyordum, dogdu, dogum iznine ayrildim, izinde bitti, ama yine calismak istemiyorum, oglusumu cok ozluyorum bilgisayarimda onun resimleri kayitli ekran koruyucu olarak, onlari gorunce ozlemim bir kat daha artiyor,
    ama anlayacagin calismak zorundayim, tabii yine buyuk neden o, ve gelecegi...
    sevgiler sunuyorum sana....