resmen kahroldum bayılarak izliyorum bu diziyi umarım seyirciyi heyecanlandırmak içindir ama şimdi tvde özetini gösterdiler ve yılmaz öldü ayy dayanamam ağlarım ben cuma günü
resmen kahroldum bayılarak izliyorum bu diziyi umarım seyirciyi heyecanlandırmak içindir ama şimdi tvde özetini gösterdiler ve yılmaz öldü ayy dayanamam ağlarım ben cuma günü
Allah rahmet eylesin
ruhancığım kaptırmayın kendinizi bu kadar yahu...
diğer dizide dirilir merak etme
şatocum canımcım kaptırım valla ayrıca bilirim diğer dizide dirilir ama olsun işte ben yinede üzülürüm dayanamam
o zaman seni hatırla sevgiliye alalım
şimd,lik kimse ölmüyor
aman yok ya ondada öldürürler zaten bir iki dizi izliyorum ağlak ben dayanamam eşim yasak koydu ıhlamurlar altındada ağlıyorum avrupa yakasında gülüyorum başkada öyle izlediğim dizi yok rastgeldikce 5 dk birine 10 dk birine zaman geçiriyorum işte ama hatırla sevgilinin müziklerini hergün youtobe dan dinliyorum
Elif oldugunde benim icin bitmistir Ihlamurlar Altında
imza kaptirik kadriye
Ya şimdi ben bu diziyi izlemiyordum ama annem gelince o tiryakisi olduğu için mecburen izliyorum..
Anlamadığım , şimdi o aile o kadar zenginlikten nasıl bu hale düştü
cem diye bir dengesiz evin güzel kızına aşık oldu kızda yüz vermeyince iflas etmeleri için elinden geleni yaptı ve başardı sonrada kızın sevdiği delikanlıyı yani yılmazı vurdu işte böyle ne özetledim ama
hıııı annadımmm..
Tipik türk filmi senaryosu yani
hıı işte aynen öyle ama ben seviyorum bu seneryoları ya delimiyim neyim ama tek fark bu sefer zenginler çok iyiydi çapkın erkek yoktu bilakis çok tatlıydı